Chanel

Gnistrande Succé -Temat Var Ju Vi !
Heeej fooolket, hur mår ni då?
 
Varför är det ingen som svarar mig ? sitter jag här och pratar med väggen igen !?   WTF !!!!!
Jaaja, då kan jag istället underhålla er eftersom att ni itne är någon vidare på att uunderhålla mig, här sitter jag och fråagr er om era helg och inte ett pip hör man, ni är det man kallar, ett hopplöst fall,  hahaha. det är SÅ kul att sitta och tjafsa med sig sjävl här jag sitter, det gör att jag slipper tänka på min fantastisk jobbiga jääääääävla hosta, Det är helt sjukt hur mkt man kan hosta... just nu är det som öppet sår hela halsen,  inte minsta kul  och jag är orolig för nya veckan när man mår som man mår... 
 
Resten av helgen har trots sjuka varit bra, , Jag försökte dra mig ur mina planer, skulle ju till N med sin familj som bor i Lindom , hon har ju hela sommaren bjudit hem oss men nått har alltid kommit i vägen så den här gången tänkte hon inte ge sig, det räckte med att hon skrev att hon tänkte bjuda på lite persiskt enkelmiddag så sa jag att vi absolut kommer, kanske inte övernatta som hon ville men kan komma över för maten ahaha, nejdå, men vi åkte dit runt 18:00 , Med min unge och hans väska HAHAH (min second hand väska som jag köpte för att vara lite hippei, men Han är helt besatt av den och nu fick han den av mig, Lyckan var enorm !!! :)
-köpte flaska av min favoritvin som en liten present,   fick nu träffa hennes man och son och se deras mysiga hus , jättetrevlig kväll, vi lagae mat, dukade , satte på Jazz, sist vi var med varann var ju på Lé pain dä hon blev helt såld på musiken som spelades där, och det var ju mkt old jazz och blues och gamla franska classiker, jag som har massa såna på min dator lovade att ta fram detta tillhenne sen, så igår kväll gick endast gammal jazz i högtalarna samtidigt som N lagade mat och korkade upp flaska vin till oss
 
Vi åt sedan supergod persisk mat kyckling med deras specialris och något mer och klyftpotatis med stora lökar med riktigt goda kryddor , oohhh den MÅSTE jag göra, lite mer åt indiska smaker var den.. och så något mer.. 
Efter maten dukade vi fram lite snacks till ungarna och så hade vi alla en riktig biokväll inne i deras lilla mysiga biorum... 
Sedan var det dags för ungarna att gå lägga sig , och även för hennes man, så vi stoppade om ungarna, sedan hade vi våra uppesittakväll framför brasan med farligt mkt girlstalk fram till 2 på natten och då var ajg helt slut och såg total dubbelt, fast jag knappt drack något, mitt vin fick jag slänga då jag knappt drack något, men jag var väl  så trött  pga utmatthet och min sjuka som inte ger sig, däckade sedan väldigt gott och vi sov alla fram till 09:30
Morgonen bjöds på  söndagmorgonjazz i bakgrunden, (jag har gjort den familjen besatt av gammal jazz nu, hennes unge på 10 år säger högt att han äääälskar jazz ahhaha) vi lyssnade på söndagmorgonjazz och åt frukost och bara njöt av söndagsharmonin..., Jaaa och så drack jag min ingefärashot som jag gjorde för att lugna halsen !
Moooorning Jazzzz
Och Glada Ungar !
Sedan dumpade vi söndagsharmonin och åkte hela högen till Ikea, Chili och allt som nu fanns då dem behövde köpa lite hemrinredning och hon ville väldit gärna ha lite tips , och jag valde ut deras tallrikar och mindre skålar, dem är SÅ fina, böhöver själv köpa såna ! 
Det syns tyvärr inte på bild men ni fattar inte hur mkt folk det var idag åå Ikea, KÖN alltså, skedde till och med 2 krockar precis utanför, volvobilar, så typiskt, hahaha !!!!
Ett par av Mina nya skor And I Like It ! 
Dem ville sen att vi skulle åka med oh äta söndagsmiddag hos dem med min kropp skrek efter att få komma hem, jag hade mk att göra hemma, förbereda inför ny vecka och laga lite söndagsmat själv och komma i säng ii lagom "tid" Så vi åkte hem sen och lagade söndagsmiddag, Mmm Så gott, potatismos med lax i ugnen och så skolans fantastisk goda kallsås.. MUMS MUMS MUUMS!
 


 
#1 - Tant Bea

ahhahhah första delen, bästa! orka att du pratar med dig själv ;)
då ska jag svara dig, , jo jag har haft en helg men långt ifrån lika mysigt som era helg, gud vilken mysig helg ni verkar haft och vilka fina bilder du tar,, du har ju ingen tid för vila förstår jag, men hoppas du känner dig bättre nu!

Och du, pussa sötnosen ifrån mig, gud va söt han är, dör sötdöden varje gång, han gör alltid så roliga miner och ser alltid lika så busig ut sötaste Leon ^^

Svar: ahahahah skönt att tala med sig själv ibland,, jdå vi hade en urmysig helg faktiskt, såna helger är guld, när allt bara flyter på fint =)) inte varit mkt vila men idag var jag illa tvungen att sjukanämla oss, mig och L då han hade 38,5 i feber ! Men hoppas på få komma igång imorgon igen. , jag skall absolut pussa han ifrån dig :0)
Chanel