Chanel

Me Myself And The Paparazzi!
Mumsig fika hemma med en arbetskompis efter jobbet satt bra, vi åt mycket kaka med grädde som fanns kvar från i söndags.. värmde lite och vispade grädde och vipps så smakade det som nygräddat.. Mumma!  vi fastnade här hela kvällen och 'tittade på tv och babblade medans L.éon stod för   underhållningen! Ungen borde bli fotograf, eller paparazzi hade kanske passat honom bättre, han vill fånga varje moment på bild haha, så han jagade oss med min mobil oh knäppte bilder.. skön kväll,  Innan man visste ordet var kl så mycket som 21:30 och vi fick avsluta kvällen ..
 
Nu är kl mycket som vanligt och sängen ropar mitt namn men fastnat lite framför tv.n ,  är det så konstigt egentligen?!, har massa kanaler och ÄVEN MTV, ahha det var LÄNGESEN jag hade MTV, och även kul med TV4 Film !! Men en ny arbetsdag är runt hörnet så bäst att släcka för idag!  
L.éon var inte ensam om att smygfota hahaha, !!
 
 
Because I Damn KNow The Power Of My Beauty!
 
 
 
 
Flytttabbar !
 
Ja, det här flytten gick smidigt skulle man kunna tro, Jag fixade och såg till att vi kunde låna P släpkärra, jag kollade så H.enke kunde komma just denna helgen, jaa, jag tyckte mej hade koll på precis allt.. Så kom lördagen och H.enke sa att han var på väg och jag var exalterad, allt var redo att flyttas, frysen var tömd , jag stod i den lilla ettan som varit vårt hem i 1,5år, redo att flytta in allt i kärran som stod utanför.. men så hör jag att H.enke satt på bussen när vi talades.. ahahhahah, jag höll på att dö-.. VADÅ SITTER PÅ BUSSEN?????   japp, han hade antagligen vid flera tillfälle frågat mej OM jag fixat med bil och släp så att han egentligen bara kan komma till mej tomhänt, JA svarade jag antagligen.. eftrsom han sålde sin bil sen hundra år tillbaka för han har ingen anvaning för den när han bor i GBG så brukar han ta en familjemedlems bil när han behöver det.. jag tog för givet att han skulle ta det denna gången med..  eftersom ofta när han ska komma till mej brukar han kolla om det blir smidigare med bil eller buss, oftast tar han bussen så han slipper bry sig, bara sätta sig och åka.. men jag tog för givet att han förstod att det BARA var kärra jag hade fixat.. där stod jag i telefonen, H.enke 15min ifrån mej, jag i total PANIK.. vad faaaaaaaaaan ska vi göra NU? vem fan kan man ringa som kan rädda min klantarsle än engång ?  ringde upp P med världens bebisröst hahahah, han kallar mej riktig virrpanna då under den här veckan som han hjälpt mej köra över kartonger till nya lgh har jag glömt ena och det andra lite var som helst, så han mobbade mej redan för just detta, så jag kände mej väldigt liten när jag ringde han, ahha jag nästan viskade till han i telefonen om situationen, jaa, han hade ju inte dragkrok på sin bil, och så skulle hans fru hade deras bil och var redan iväg .. så där stod jag helt jääävla förstörd, ringde till hyrbil, ALLA deras bilar och släp och allt var utlånad just då också... SKÄMTAR NI ELLER skriker jag ahha, men så ringde P och sa att ha kanske skulle lösa detta,  hans kollega jobbar 2 th till så vi kunde låna hans bil i 1,5 th och flytta så mycket vi hinner, sen får vi se sa vi.. så tv, soffor, säng och möblerna fick åka in direkt.. H.enke och P  är snabba och starka män så detta gick väldigt smidigt och fort.. 2 vändor sen var vi klara.. det tar ju 3 min med bil till nya lgh så det var ju tur.. och vi hade skit kul , och jag lovade P att gottgöra han varje onsd för han räddat my ass hahahah! våra deal är lite störd så jag får nog hålla munnen där ahhahahahha
 
Vilken jävla flytt tabba alltså!  Men som ni ser så fixade det sej , men vad hade jag gjort utan dessa 2? vi flyttade nästan allt.. 1barnvagn och 2 filmkartonger finnx kvar som P ska hjälpa mej hämta i veckan, sen är det klart ! H.enke var här sedan hela kvällen och satte upp gardiner, fixade med digitala TV boxen som ingår i hyran , trådlös internet, och allt det där som inte är min grej! för mej gällde det att få ut så mycket från kartonger, börja inreda smått även fast att det fattas så mycket så fick jag till det lite.. har tex helt fel tv bänk, ska måla den brunsvart då den är i fel brun färg just nu, eller så ska jag köpa en ny..  Vi får se, och så ingen vardagsrumsmatta , den är på väg, och matgruppen är också på väg och även lite badrumsmöbler är på väg.. allt har kommit upp iaf, har 6 kartonger i sovrummet och det är kläder... annars är allt uppe och lgh ser harmoniskt ut med varm chokladbrun tema och När P var här för att lämna tårtan idag så han det, det är som en ny lgh , just att få in sin egen stil gör så mycket, fast jag hade perfekt grund att börja på..  aktuellt att köpa är iaf TV bänk och 2 likadana taklampor och helst en golvlampa men golvlampan är inget akut alls! och så mycket mer, men jag får sluta drömma!   Sovrummet är inget märkvärdigt alls, jag har så stor säng så den har tagit över HELA sovrummet mer eller mindre.. så det blir inte mkt inredning där, utan kanske nån mysig matta, en annan taklampa, nån vägghylla för foto sen får det vara bra.. jag har vita stora spegeln där inne och den långa vasen med kvistarna, för att byta stil helt måste jag ju köpa en ny säng, och DET kommer ta sin lilla tid för jag slår världsrekord i att vara pank :D!  Ja, nästan ALLT är nytt i lägenheten, från köksartiklar till möbler till inredningsgrejer till toalettsaker ,  det är egentligen bara TV.n som är gammal , och sängen.. så tänka er att man köpt allt som ska vara i ett hem på mindre än 2 månader, inte konstigt att man känner sig överjävlapank!
Underbara handdukar ,  8st, och fler ska man ha!
 
Jag och mina kryddor :) <3
 Lite svårt är det för L.éon att låta lbi detta, finns så mycket spännande här, kottar, små paket, ängel , stjärnor u name it..  Älskar!!!
Glad Unge
Helt Kär i Mina Gardiner, att man kunde träffa SÅ rätt ;)
och som ni kan se har jag köpt första julklappen till grabben, tänker INTE fira jul i år, också drf tänkte jag han skulle få pengar så då kanske jag slipper jaga fler julklappar och ist ge resten i pengar så kan vi köpa nått när vi orkar och kommit till ro här, för jul är det SISTA jag tänker på nu, så om jag inte hinner köpa nått så har jag iaf haffa denna stora fina som han nog kommer ÄLSKA!  Han älskar pengar så då kan han få det så han vi ut på en leksaksshoppingdag när julstressen från folket har lagt sig ! bryr mej helt NOLL om julen och pojken min kommer inte ens förstå vilken dag han öppnar paket på.. så då kommer vi ha mysig paketöppning när vi känner runt jul, och kanske lussebullar ,men mer än så blir det inte i år.. förra årets JULKAOS har gett mej rejäl avsmak vad gäller julfirandet.. har redan fått förfrågningar från folk man känner att vi kan fira med dom om vi ändå inte ska "åka hem över julen", men det är hela alltet som jag vill bojkotta, vill inte veta av julen, och nästa år kan det vara försent att bojkotta, då kanske min grabb är så stor nog så han förstår bättre.. så vrf inte passa på nu! :)