Lets Go And Get Bad, Or Whatever The Bible Say-

 
Nu var det längesen man kikade in här !!
Hoppas ni lever stabilt vänner därute ! 😊
Livet passerar här och nu är det söndagskväll efter en kidsfri helg !
Spenderade min barnfria helg med städ och fix i hemmet och jag hann även besöka foodmarket  med Brasilien tema (carneval) under lördageftermiddagen, med brasiliansk mat + Tacos, Salsa musik m.m.
Typiskt oss, så kom vi dit lite väl sent , festivalen startade kl 12 och slutade 20.00 , Vi var där kl 18.30, Då var alla kök  stängda   men folk dansade salsa  och det var riktigt Nice..  Vi beställde istället Sangria och kollade på alla salsa dansglada människor ! Jag drack inget för det där var allt annat än gott, de hade slut på all frukt så det smakade som något som en 3 åring hade blandat ihop ! :D  Men det var kul ändå att hänga där, utan mat eller en god brasiliansk drink.. Folket underhöll oss med dans och musik...

Det här stället är  Ett av mina favoritställen här i Gbg.. Jag har dock bara besökt detta stället en gång, med min son och hans tjejkompis, då var det annat tema på foodmarket, den här gången passade det perfekt med Brasilien tema! Gillar också att de bara har öppet till 20.00 och anpassat till all form av sällskap och ålder.. Rek  starkt! Fantastisk lördagsaktivitet med familjen, eller kompisgänget, eller med bästa vännen eller sin partner eller varför inte ta med sig sin date dit, perfekt verkligen för allla tillfällen!!
Måste ta mig dit lite oftare... De har bara öppet på lördagar dessutom!
Kl 20 tog vi taxi mot destination som ändå  flätar sig samman med Salsa aftonen, vi hamnade på Tacos And Tequila där det spelades salsa mingel Musik och vi beställde in nästan allt på menyn !
Man var  ändå sugen på krispig räktacos  , fishtacos,  Bachs, nachos , guacamole,  massa annat krispigt  räkchips med räkor m.m. 
Efterätt glass, mörkchoklad,  churros,  nämen gud va gott det var..
Vi var 3 st som åt oss mätta och belåtna!!
Det visade sig dessutom att kocken var en tjejkompis/bekant, som jag jobbade tillsammans med på J.ollyroom för x antal år sedan :) Kul att hon slutade där och jobbar med det som hon brinner för, SÅ kul! :=))))
Det blev en mango mangodrink för min del den här kvällen och jag vågade mig även på  en Tequila Shot,  sist jag shottade var jag kanske 23-24år, jag dricker i princip Aldrig "ren sprit ", men efter hel eftermiddag och kväll med salsa vibe  så var det helt rätt place att ta sin första shot på .. Jag mesade och drack bara hälften men ändå... :)  Kände mig vågad! :)
Kl 23.00  avrundade vi när klubbfolket  började droppa  in och man började höja musiken.. Så skönt att dra hem just den tiden !
Man kommer hem i god tid och man slipper allt stökigt folk !
 
 
 
Jag sov ju SÅ länge idag,  kan ni förstå att jag vaknade runt kl 13 denna södnagen , Jag var helt slut trots stabil kväll med 1 mangodrink och halvt shot och tidig hemgång... Måste bero på åldern eller hahaha, eller så var min trötthet från alla  få sömntimmar under veckan som varit !
Skönt iaf att man fick möjligheten att sova ut så så ordentligt idag!
Jag Hämtade min  grabb kl 15 och det är ju månadens sista söndag idag.. Vad blir det då om ni får gissa ! ???
 
Joooo,  Lasagne söndag såklart...
Med hemmagjord lasagneplattor,  MUUUUMS säger jag !
Vi älskar verkligen våra lasagnesöndagar!
Övrigt känner jag mig mindre taggad på en ny arbetsvecka!
Jag vill hoppa direkt in till semster eller långhelg eller något i den stilen!
 
2 kommentarer