Chanel

Indisk Afton!
Jag vaknade ju idag slööö och ont i magen och efter att ha hört att Lillen hade kräks och var lite hängig så ville jag ha hem han, saknade han lite mkt idag så det var skönt att få hem han , och vipps så vart humöret på topp, tog en promenad med min fina ner till hamnen där vi fikade, lämnade mobilen hemma och det var bara vi.. jaa, plus ALLA turister.. vad gör dom här redan? Go Home! Numera är det norska eller engelska som gäller vart man än går..  Ibland tror man att man är i Norge, man hör mer norska än svenska så att säga, Men visst gillar jag att se att stan vaknar till liv, så inget att klaga över egentligen!    -  Efter en bra stund ute och en riktig mysdag så blev jag sugen på indisk afton!  L.éon är halv hängig än och ligger och sover just nu men förvånar mig inte om han vaknar snart igen och vill upp, han äter inte mkt inte, åt lite ostsmörgås och oboy i sängen, vet ej om det är magsjuka, tror inte riktigt det men vi får se, eller så är han bara väldigt trött och seg och hettan som varit idag gör inte saken bättre så jag hoppas han sover ordentlig inatt och vaknar pigg och glad imorgon..men han är glad snäll och goo nu, inte lika AKTIV bara, vilket är skönt ;)
Ute skiner solen än och det är en riktig fin lördagkväll här hos oss! Ska till å med kanske vara så social och bjuda hit Mr sen för en filmkväll och kanske en tallrik med den heta indiska grytan :)!  Blev ju rätt mkt över så att säga!  

Vi Hoppade som sagt Över Tacosen Ikväll Och istället Blev Det 2 indiska kycklinggrytor -En med Lime , gul curry & kokosmjölk, den andra  het Chicken Tikka! + En STARK asiat röra.. Indiskt bröd Saknades ! Ett Glas Spanskt Vitt Ihop med den indiska rätten satt som smäck denna Lördagsafton !