Chanel

Indisk Afton!
Jag vaknade ju idag slööö och ont i magen och efter att ha hört att Lillen hade kräks och var lite hängig så ville jag ha hem han, saknade han lite mkt idag så det var skönt att få hem han , och vipps så vart humöret på topp, tog en promenad med min fina ner till hamnen där vi fikade, lämnade mobilen hemma och det var bara vi.. jaa, plus ALLA turister.. vad gör dom här redan? Go Home! Numera är det norska eller engelska som gäller vart man än går..  Ibland tror man att man är i Norge, man hör mer norska än svenska så att säga, Men visst gillar jag att se att stan vaknar till liv, så inget att klaga över egentligen!    -  Efter en bra stund ute och en riktig mysdag så blev jag sugen på indisk afton!  L.éon är halv hängig än och ligger och sover just nu men förvånar mig inte om han vaknar snart igen och vill upp, han äter inte mkt inte, åt lite ostsmörgås och oboy i sängen, vet ej om det är magsjuka, tror inte riktigt det men vi får se, eller så är han bara väldigt trött och seg och hettan som varit idag gör inte saken bättre så jag hoppas han sover ordentlig inatt och vaknar pigg och glad imorgon..men han är glad snäll och goo nu, inte lika AKTIV bara, vilket är skönt ;)
Ute skiner solen än och det är en riktig fin lördagkväll här hos oss! Ska till å med kanske vara så social och bjuda hit Mr sen för en filmkväll och kanske en tallrik med den heta indiska grytan :)!  Blev ju rätt mkt över så att säga!  

Vi Hoppade som sagt Över Tacosen Ikväll Och istället Blev Det 2 indiska kycklinggrytor -En med Lime , gul curry & kokosmjölk, den andra  het Chicken Tikka! + En STARK asiat röra.. Indiskt bröd Saknades ! Ett Glas Spanskt Vitt Ihop med den indiska rätten satt som smäck denna Lördagsafton !

Take Me As I Am -Or Watch Me As I Go!
Dags för lite träning, sedan hämta Lilleman, han har kräks 2 gånger och är lite hängig och jag vill ha hem han!
 an vet aldrig, kanske är dt magsjuka som spökar, då är det skönt att vara hemma hos mammii"!
Känner mig själv lite slö, seg och ont i magen, så är det när man har "jobbiga kvinnoveckan" Jävla skit!
riktikgt skönt att ligga och ha VARM vatten i 2liters colaflaska och lägga på mage, det gör sjukt mkt för mig iaf! Jag somnade så igårnatt hahah, inte så bra att träna med den smärtan men magen är så spänt så ska göra mjuka träningsrörelser för magen här ..  Men ska bli skönt att ha hem lillen, skulle iväg till Thn och kolla på cruising vilket jag  egentligen inte var så världslockande egentligen, så nu har jag all anledning i världen att gotta hemma ikväll, med min favorit ,kanske tacomys på det eller het kycklinggryta med ris skulle ju sitta fint med!!
 
 
Hello Mamacita!
Godförmiddag, jag som trodde jag skulle sova bort dagen idag när jag är barnledig, men vaknade kl 9 och helpigg, hmmm, och då gick jag ändå och la mig runt 02:00 igår natt.. ligger dock och drar i sängen än, skönt det... vädret är inte det bästa, vi tänkte åka ut med en av grabbarnas båt, vi satt och planerade detta igår när vi hängde hemma hos A.nna men just nu ser det faktiskt ut som om det ska regna så jag har inga planer på att sätta mig på en båt.. 
 
det var iaf skön en rätt skön och soft kväll igår, Hängde hos A.nna och där var det ett gäng och vi drack vin och babblade och hade det gott, jag drack ett halvt glas och halv tolv ville jag hemma,, gosa ner mig och kolla på film hahah, så jag vinkade adjö och fick erkänna mig skyldig för att vara boooring, :D   I Guess I am Old !
 
Mamacita från igår ;)