Chanel

Before The Sun Sets On 2016
 
 
-----
2016 is at the door...
Remember,
Life is short,
break the rules, forget  quickly, Love truly...
Laugh uncontrollably and NEVER regret anything tha made you smile... '

Take care about everyone You love
wishing you all the best in 2016
+++Happy  HAPPY new YEAR my Dear-  +++
 
Last Day
The Last Day Of 2015 igår spenderas med shoppingday i Västerås,  Nice 2 Be Here för snart smäller det 🙌 🎉 🎉 🎉 🎉 2016 Is At The Door My Dear 🎆🎆 :-) 
 
Vi landade i Västerås efter fantastisk det resa, började med spring till bussen i rasande fart,  upptäcker på bussen att jag har fulskor på mig, och även mycket snart i Gbg upptäcker jag att min Päls äl är borta, tappat den och nu är skiten borta för gott, och dessutom hade jag världens jobbigaste rese kompis med mig, L é on.. 
Aldrig mer långresa med han,  inte på LÄNGE!  och som det inte var nog, tåget blev 1 försenad pga vi hade chaufför som var på vift så hela tåget fick vänta på henne i 1 th i Kumla,  många gick av å tog taxi ist, helt spårad resa... Hoppas på bättre tur under hemresan...
Men vi togs emot efter en lång resa med världens största kebabrulle haha, massa prat och lite bus med 9 månader gamla Celine...  
Idag om några timmar ska vi ta å skåla in det nya året, för 2015 har gjort sitt, och 2016 står redo att göra kaos med oss så vi sitter i bilen nu och gör det sista köp inför kväll medan kidsen är hemma med big A sambo och härjar vilt ;-) 
 
Bjuder på Några bilder,  mest ego, gjorde världens bästa krull frisyr när jag skulle åka hit, vart så nöjd.. Oxå sånt man sover med över natten..  Små krull med fantastisk volym.. Rått å sexigt ;-)   
 
Ett kärt återträff 
 
 
 
 
New Wear In-
 
 
När man tänker nyár´outfit tänker man ju direkt the dress, klänningen, men i ár mitt i min fantastiska bland annat ytliga omvandling är klänning det sista och det sista pá kartan jag vill ha, 
 
Min första tanke av nyárs outfit var rätt tydligt i mitt huvud, 2 olika outfit, första var antingen en snygg byxdress som har nyárs andan i sig eller rak kostymbyxor med tydliga linjen, fantastisk glittrig guldig ärmlös polotopp och en lite mer oversize kavaj ,med nán snygg detalj,, döööör när jag föreställer mej detta, varit dock lite svárt att hitta toppen som "grunden", vet ju precis hur den toppen ska se ut, och inga kostymbyxor i storleken S har man funnit heller, kavajen hittade jag en, grymt snygg med skinndetalj, men det räcker inte med en kavaj sá där dog kostym outfitsen , men ´nu har jag funnit mig byxdressen som blir perfekt för nyár... och min lilla tajta  rumpa är dödlig i den sá vad mer kan man begära ;)  svárt att se pá bild, och ser nästan ut som klänning pá bild, men det är byxdress och sitter som gjord för för mig, detta med rätt smink sminka ,lite  dramatiskt smink  kanske, och förhoppningsvis fina  hollywoodlockar sen är det packat och klart att välkomna the new yeart ...   sonen har jag oxá köpt allt nytt till, kostymbyxor, vit kjorta med fina detaljer och fluga, röda hängselbyxor, skor och gubbhatten, allt som fattas är den omtalade käppen ,  ;) en liten james bond där vill jag lova!
 
Sá här är väldigt taskig bild pá min nyárs byxdress