Chanel

Fredagsmys!
Jag och min numera Mr "X" har en fin fredagkväll tillsammans här efter en nice tacokväll jag och Lilleman.. jag önskar jag kunde sitta själv och babbla lite om den fullspäckade veckan som precis passerat , men tiden räcker inte riktigt till nu och i väntan på film m.m. agerar jag osocial men den tiden är dyrbar haha, men vill ju visa att jag lever  , ahaha världsunderbar uppdatering va! , pojken nannar sött, vi har det gott med lite simpel tilltugg i väntan på en film , har hundra filmer på datorn men jag skall alltid envisas,  får göra lite bättre uppdatering imorgon eller nått , tills dess, kyss bollen långsamt Goett Folk!  :D
Så Fucking In Love!
Efter jobbet var jag på en uuunderbar lägenhetsvisning, en  lgh mitt i stan, men ändå inte mitt i smeten, nära träningsanlägning, badhuset  & Bowlinghall m.m., nära till grabbens dagis , fast vi har nära härifrån med, det är nyproducerad 2rums lägenhet i toppklass, tvättmaskin torktumlare i badrummet , fräääscha vitvaror och diskmaskin  i köket, inbyggd Micro , spotlight med dimmeri varje rum, även i klädkammaren , och så öppen planlösning på det, denna lgh har bara hyrts ut till sommargäster, ingen har bott där permanent tidigare .. säg mig, Är det Ch.antal eller är det Ch.antal ? :D skjut mig långsamt!
 
Hela huset är nybyggt och det är egentligen bara bostadsrätter i hela huset men 2 lgh i hsuet är hyreslägenheter då det ändå är sommarstad och dom använt dem som sommarlägenhet men nu är den ute för uthyrning som fast bostad om man vill det. Min Mr numera X tipsade mej om det då han fick nys om att den var ledig och han vet ju min stil. åååh så glad jag vart och snabbt fick jag en privat visning då den riktiga visningen redan vart, det var helt perfekt, hela huset är modern och fin , privat parkering i garaget nedan, ahhaha min barnvagn behöver säkert bilparkering :p, nämen allt var tipptopp förutom priset såklart! ! Och det roliga är att jag står bra till,, jag och uthyrare klickade direkt  ,  han ringde efter visningen direkt och vi babblade på och han sa att jag skulle kolla lite med min hyresvärd hur det ligger till med uppsägningstiden så ska jag återkomma imorgon eftersom, så det verkar som jag har första chinget , inte helt hundra men har ändå på känn, ;) , det tråkiga är att det en lägenhet i en sån prisklass jag bara borde passera,, drömma mej bort en stund men säga säga tack och hej, tänka ekonomiskt som en typiskt  ensam kvinna med barn borde tänka,  men heter man Ch,antal , då stannar man till istället, kärar ner sig och tänker "ääääh, det löser sig" ahahaha!   Ja, vi får se om det löser sig den här gången, främst måste jag kolla upp om det finns möjlighet till kortare uppsägningstid på denna , jaa, innan jag kärar ner mej allt för mkt, jag sitter redan och planerar framtiden i denna bostad haha., bästa var att så fort vi klev in så skrek L.éon med världens leende : "HEMMMAAA" samtidigt som han sprang runt och såg överlycklig ut, lägenehteen är så mkt fina i verkligheten men snabbsmygfotade för att komma ihåg haha, jaa, jag kände mig hemma jag med och totalt in Love !  Jag ser oss här , jag och min tuffing ,lägenheten ligger ju nästan i samma snygghetsskala som oss så vi skulle säkert passa ihop  ;) mohahah !
 
Inte bästa bilden på badrummet, här finns tvättmaskin och torktumlare och fräscha fina skåp m.m. men fick ingen bild på det, riktigt fräsch badrum!  Ps. fan va jacuzzi hade suttit perfa här :o!
Sovrummet glömde jag ta bild på men ser ut som resten av lgh, vita väggar och vita fina skåp, där fanns det redan 2st 90säng ändå fanns det gott om plats ,  så jag tror jag får plats med min stora dubbelsäng + L.éons säng, eller så funderar vi på det här rummet på bilden nedan till Hans sovrum eller lekrum, den är inte så jättebred men avlång, detta är egentligen  en klädkammare men dem kunde ta ut skåpet och ge utrymme för säng, och så ta dom in fler skåp i mitt sovrum då dom bara har 2-3 skåp i sovrummet eftersom att det egentligen finns klädkammare, vore ju grymt nice om dom kunde göra så, men han verkade öppen för det iaf, så vi får se vad jag gör med det här lilla rummet isåfall OM vi får den och tackar JA....  chansen är dock stor att jag gör om den till lekrum med färgglada detaljer och så får vi ha gemensam sovrum , vill ju ändå sova i samma rum som han, har blivit lite beroende av det. så jag delar gärna sovrum så länge jag slipper alla jävla leksaker och skit i mitt sovrum!:     Ja, ni hör, jag drömmer mig redan bort ehhe!
 
 
 
In One Life!