Chanel

Stars Are Blind-
Just det, jag skulle inte handla nått mer...! 
Men just idag kom jag på att jag skulle inte klara en dag i livet utan en jävla Cykelvagn hahahaahhaha, SÅ jag köpte den, idag var det trots allt 50% rea i butiken, på ALLA barnvagnar, och den vagnen hade jag spanat in sen dag 1, ser så mysigt ut därinne,
Tänk att slänga in ungen där i och ta en kvällspromenad en fin vårkväll eller när man snabbt skall hämta på dagis och det är taskigt väder.. eller ta en promenad med en vän längst avenyn en sen kväll, stoppa ner filt och plattan ocih stänga igen så kan ungen vara där, pilla lite på plattan för att sedan somna gott och jag behöver ej störa hans sömn sen om vi ska hem.. det finns så mkt med den cykel/joggingvagnen som jag gillar, Men med ett ordinariepris på 5999:- var jag kanske inte så sugen på den, Så jag höll utkik och höll utkik and VIPP, Min dag kom, kass timning men va faaaan! 

Och inte nog med det, , Ser ni närmare i vagnen så ligger nått annat, jag hittade en av sonens födelsedagsprensenter, En gigantisk present,  Hna kommer leka med det i timmar och  samtidigt som det blir en fin inredningsdetalj då den är såpass fin :) STORT dockhus, han tycker ju det är mysigt med dockor, hus, pyssla och fixa, så varför inte skaffa sig ett eget hem? superfin och biiiig är den.. , som ni kan se så får den inte ens plats i den stora cykelvagnen,  Jag dessutom köpte till möbelset där han kan inreda med tv, säng lampa mm. Jag tror verkligen dettta kommer gå hem hos han, , 2000:- nypris och så möblerarna 700:- ordinariepris på hemsidan så 2700:- skulle jag betalat, , Men vilken tur jag hade då att jag var på plats när det blev superrea av den enda de hade fått in i butiken, kunder förälskade sig i den direkt när den kom ut, men jag haffade åt mig fort som FAN och  mina fina kollegor (snart X kollegor) var så gulliga och skickade med tillbehören på köpet för den måste köpas tilll separat oh vi visste inte ens att tillbehören skulle komma in i butiken men de hade stenkoll och när de hittade en låda med möbelset somm är just till det här dockhuset så sprang de till mig i total lycka och berättade att de hade nu hittat möblerna till dockhuset, vita fina mini möbler , jag hoppade av lycka ahahaha Och dessutom fick jag det på kööööpet, inte 1kr mer,  verkligen tur man hade,  Så det blir den som blir "huvudpresenten" i år iaf så det är tur att det är gjort och att jag kom undan relativt billigt, pga mina kollegor ... Dem är ju helgrymma  dom ! hahhaah ! 

SÅ kort och gott så fick jag superpris och det behöver jag , som bränner varende kr jag ser ! Men härdanefter så skall jag ta med mig mitt kort endast när jag ska till matbutiken , PUNKT!  Nu är det SLUTHANDLAT TOTAL, KÖPSTOPP, KÖPSTOPP!  KÖÖÖÖÖPSTOPP!   Och vad fick jag oxå? Reklamationskillen skulle pumpa min vagn och jag sa att jag önskade svängljul eentligen, vad gör han? säger att han kanske har en extra, han hittar den, kostar 700:- på hemsidan bara hjulen, MEN jag fick den av han, helt freee, what a daaaay ahhaha, Och så fick jag även den andra stora framhjlulen som satt där i början, Så jag har 2 olika hjul att byta hur jag vill , Jag är SÅ happy happy happyyyy!  förälskad i den stora springvagnen, den tar upp till 40kg vagnen så blir inte grabben allt för lång snabbt och siitter sjukt obehagligt så kan vi ha det ett tag först innan jag säljer den vidare ! Glömde jag även säga att jag köpte en sittvagn sist oxå när det var 50% på vagnar?, Samma märke , North, inte använt en enda gång... Så den får jag ju fan sälja vidare redan nu Så slipper det se ut som att jag samlar på vagnar därute hahahah! 
 
Här ser ni när tjejerna försöker hjälpa till att få in dockhuset in i den gigantiska vagnen, gick sådär, gick ej att köra vagnen för den var på tok för tung och höll på döda min vagn, så den fick jag lämna kvar så hoppas vi någon kan hjälpa mig hämta den med bilen samt att jag får ha det typ hemma hos L.ena och K.urt, Så han inte ser vad det är, för den är svår att missa om man säger så !  :=)
 
Min son fyller ju inte år  först 3é April ! 
"This Man" talade med han i telefonen innan och frågade vad han önskar sig i födelsedagspresent varpå han svarar, "hmmm jag vet inte, jag har allt jag önskar mig, jag fick allt jag önskade mig, rubiks kub och ett riktigt trollspö önskade jag mig och jag fick det".. HAHHAHAH, Jag dog av garv när jag hörde deras samtal från köket då de hade facetime samtal..  This Man är ju verkligen som en vän till familjen, sen 100000tals år tillbaka så NEJ vi har inte på nåot sätt återgått till något annat än det vi var före allt det andra som "hände" eller höll på att hände är mer rättvis ordval.. , Så det vi har haft idag vänskap, mer vänskap NU than ever, När jag släpper nått, jaaa, då släpper jag .. Så idag skulle det bara kännas bra skumt om det skulle ens bara  diskuteras om annat än just vänskap.. då skulle jag säga Have A Nice Life My Love, My Friend!  Så där behöver ni inte vvänta på några chockinlägg mellan oss, Idag är han det som han var menad att vara i mitt liv , en sann "familjevän" som alltid har hejat på mig och önskat mig allt gått som finns och finns där när helst det behövs!    
 
Gissa om någon blev lycklig när jag hämtade från förskola med hans nya Åk"!
Han Slängde sig direkt in  och var duktig impad , Yeess, Mamma kan, Mamma Är Hipp, Mamma är SÅåå Cooool HAHAHHAHAH! - Nej Han sa inte det ! :/ 
 
Vi åt panerad fisk med potatis och ärtor och så självklart skolans kallsås till ;)!