Chanel

Simpel!
Lets Dance, Pizza och Ica Bubbel, Det låter som Fredagsmyyyys!!!!
 
Kilifer
Nu ska du få stå i rampljuset i 2 sek, kanske det du vill? visa att du existerar?  Jag vet inte hur jävla oönskad du är i ditt riktiga liv men nog har du hittat din glöd av att klistra dig fast hos mig, jag , som är din njutning, Du hatar att älska mig men antar att du inte kan låta bli?   Shiit jag måste vara rätt så oslagbar, mer än jag faktiskt vet om :)!
 
Kan någon mer vara så snuskig beroende av mig än den här avskummen?  BEROENDE är bara förnamnet och nu är han/hon här igen och sprider sjukdomar , Ska du kalla mej nått på den här planeten som ska påverka mej får du fan försöka med annat än N.eger  & H.ora  som har IQ på 35? ? :o   For real,  Jag måste väl ha några  brister som du kan trycka på eller? Nästan så jag skulle vilja hjälpa dej lite på traven , på vad du skulle kunna  trycka på som Kanske skulle kunna uppröra mig, för hade jag varit kines så hade jag varit kines-H-ora, hade jag varit svensk så hade jag varit svenne-H-ora oh listan fortsätter,  så seriööös du MÅSTE hitta på nått  intressant, några UNIKA brister som skulle beröra lite,  DU verkar ju vara N.egern  i det här spelet, och inte minst, Du är My Bitch ;)  Jag vet inte om fler har blivit trackad av losern som inte verkar ha ett liv,  men en tjej påstår också att hon får total idiotkommentarer från den här satanan med samma smeknamn och Ip adress som skriver mer eller mindre samma sak till henne. Ja.,man kan ju inte bli hatad om man inte får deras puls att stiga ;)    Den här Han/hon Kallar sig Kilifer eller Kilfigher eller nått., det är lite olika beroende på, Men IP: 217.115.39.5   Går till H.elsingborg och exakta område : H.öganäs , Hmmmm INTRESSANT :D      Nu ska jag gå och snuska mej vidare,  Kilifer, Se På MIg, Dröm Vidare, Men Kom ihåg att:  är du tjej kommer du aldrig kunna se ut som mig eller vara som jag, det är det bittra sanningen, , ,och är du kille så vill jag bara säga : Tig inte ihjäl dig Parasit,  , Ja, jag vet, att jag är din drog, Men håll Käften och  njut av det lilla du får här, palla flåsa som en hund , Tig Tig Tig som den Hund  du är !   ;)
 
 
 
 
Harmoni
Efter att ha släppt av Lilleman på dagis idag tog vi en mini utflykt till En annan Ö  , En Plats Of Harmoni !  Även  känd för platsen dom spelade in min favoritserie som jag har på DVD och kollar på då och då, nämligen "SALTÖN"  !   Kul att se inspelningsplatserna, Fantastico Där Rådde Total Tystnad... Lovely!