Chanel

Blogg.Se
 
Vad fan Är det som pågår med Blogg.se !??
i car 1 vecka nu är det hue svårt som helst att logga in och ännu värre att blogga, du MÅSTE ha tålamod för att göra ett inlägg  för sidan funkar ej, gjorde ett inlägg häromkvällen men den kom inte upp först typ kl 04:00 på natten såg jag dagen efter ,  ? Och när jag loggar in så kan det vara någon annans konto fast att jag loggar in med MINA uppgifter ! Men värsta är när man ska göra inlägg , man skriver men när du ska trycka på publicera elelr spara i utkorgen så kommer det upp om att sidan nekas och ALLT man skrivit försvinner och när du laddar upp bild så går det inte utan det snurrar i 30min sen måste du stänga ner och starta om! Blir sååå less speciellt när man äntligen har en kväll över och vill blogga lite ordentligt .. varit glad dom här kvällarna när jag har kunnat blogga men det var verkligen ren tur och Nu när jag tänkte blogga ordentlgt så får det inte igen !
jag trodde första veckan att det kan ha med min internetuppkoppling men nej, testade flera gånger idag från mobilen och det går inte , samma skit händer ! Nu har det tagit en halvdag att skriva detta inlägg , fått logga ut och in flera gånger för endast detta inlägg , fått skriva på Word och klistra in pch snabbt försöka spara och posta , sinnessjukt ! är det fler som har samma problem Tro!!!??? Börjar tapåa tålamodet och inte alls kul då att blogga !!!:/ 
 
 
Sammanträffandet Är Slående-
Jag är ju en riktig "Beck-tjej" 
Jag börjat titta om Alla Beckfilmer, eller jag ska, och just nu kollar jag på "Hämndens Pris" och kommer bara att tänka på hur mkt det är lik "Malexandermorden" på de 2 polismännen som blev ihjälskjutna 1999 i Malexander, tror alla känner till det fallet,  Jackie Arklöv Och Tony  sitter ju på livstid för detta, och det är flera gånger jag har tänkt mig att filmen Hämndens pris är inspirerad från det fallet, eftersom jag är rätt så "påläst"  när det kommer till Maleandermorden samt att jag har kollat på Hämndens pris X antal gånger så har jag tagit för givet att det är polisens "story" man försöker förmedla i "Hämndens Pris", Jag vet inte varför jag inte har läst mer om kopplingen mellan filmen och själva händelsen men med så många likheter mellan filmen och det som inträffade i Malexander så kändes det som en själklarhet att det måste vara inspirerad från den verkliga händelsen så varför ens söka efter svar liksom.. Men så för ett tag sedan så började jag läsa om denna kopplingen och man man får nästan gåshud när man får höra om att filmen (manus mm) skrevs till den här filmen 1997 , alltså 2 år innan mordet inträffade, allt var SÅ träffande lika och det var under spelningen som mordet inträffade och dom fick av respekt till nära göra om vissa scener i filmen för manuset var som direkt taget  från mordplatsen, är det inte läskigt så vet jag inte vad..  polisen som blir skjuten på nära håll, den andre polisen som försöker springa därifrån och blev skjuten i ryggen, att det var rånarkillar som rånat en bank från början, att dtta inträffade senare vid en liten vägkant ute i ngenstans, ALLT är sååå identiskt med filmen ÄNDÅ har dom gjort vissa ändringar för respekt för familjen , snacka om att se sig in i framtiden  !
 
Malexander
 
Precis som filmen "den blomstertid nu kommer" som har premiär nu , deras verk är det som jag har följt sen 1 år tillbaka,amatörer som med lågbudget försöker skapa en film utifrån deras skaparintressen, , när dom ville sälja idén om att "Sverige blev attackerad" så tyckte man att det var tramsig idé, funkar för USA men inte lilla Sverige,  Mitt i deras pågående filmning inför denna filmen så blev just Sverige Attackerad på drottningtorget av en terrorist, även Norge blev ju attackerad av Breivik   och då blev deras idé mer aktuell än någonsin,  Nu är dom på biotoppen och filmen har sålts till 7 länder och fortsätter säljas,  alla som varit på bio säger att det är en av de bästa svenska filmerna som gjorts och den är liksom gjord i mini studio och ihop med barndomskompisar som älskade att skapa och utifrån detta tog dom till sig alla metoder för att skapa en biofilm av det lilla dom hae och en idé som  först inte var så imponerande men som är mer aktuellt nu än någonsin.., är SÅ glad för deras framgång just nu, längtar till att få se filmen själv, har ju ej möjligheten att gå på bio men få skaffa barnvakt snart snart snaaaart innan det slutat gå på bio! Vill helst se på bio faktiskt ! 
 
Rivervoice-