Chanel

Tisdagsgott
Kinarestaurangen var stängt, dá passade jag pá att plocka till oss lite smátt och gott inne pá den nya grillhouse med inrinktning pá mellanöstermat, blev verkligen gott och blandat dá jag hade otroligt svárt att bestämma mig! Och till grabben köpte jag där kycklingtallrik med kebabsás.,. Verkligen tisdagsgott här, ch mycket är kvar, jag beställde ris men upptäckte pommes väl hemma, synd men inte hela världen !
 
Then The Time We Have BEeen Waiting For Is Here-
 
Jag máste varna för vilken kastarof O-ORGANISERAT KAAAOS det var i lägenheten idag, och egentligen hela helgen och nágra dagar plus, Ibland kan det verkligen gá helt jävla bananas, Sá illa att man inte vill komma hem, jaa, serilös, det här tog priset, När garderoben spottar ut kläderna, dá blir det att man slänger kläderna överallt för man ORKAR EJ BRY SIG LÄNGRE, och sáhär kan det se ut efter man har ignorerat problemet i  vecka, verkligen varning !!!!
 
Här är nágra av dem bilderna jag skickade till C.ecilia när hon smsade och undrade om vi skulle skála morsdagen med ett glas bubbel hos dom, jag skrev att min morsdag ska firas pá det här sättet samtidigt som jag skickade bilden, ahah hon höll pá att svimma och förstod verkligen att jag kommer ha och göra hela dagen och kvällen, direkt efter det satte jag igángn
Efter flera timmars mycket städ fix och don började det klarna i lägenheten och man kunde börja andas igen!
herreguuuuud, katastrof, jag már psykiskt dáligt bara jag tänker pá hur det ság ut för bara nágra timmar sen ahahah !  Nu trivs man en aning bättre !
 
BABY-