Chanel

Who I Am ?
 
Shopping-Bag
 
 
Är helt förälskad i det lilla jag småshoppade till mej i helgen,  blev absolut inte mkt saker men 2800:- försvann på 2 sek på typ ingenting haha, men men, fick hem  3-4 plagg jag är grymt nöjd med, då kan man ej klaga!, speciellt när det innehåller skor och byxor, då var det kanske inte så illa ändå :p 
 
Ordentligt sköna och fina skor i Uggs" Stil, men också vattentät, och fluffen därinne är så  åååh!!  Love it!
 Okej, dem här byxorna, som dom sitter :o det blir trafikfara :)
 
 Har Ju redan invigt denna ursnygga klänningen och jag säger bara Ch.antal-Style Is The Shit ;) !
 Och häromdagen passade jag på att klicka hem lite saker, , hoppas få en happy Ch.antal när jag får hem leveransen! Har Nu ett par skor från Rieker som jag bara känner STARK dragning till, men försöker behärska mej att inte köpa dom, det är höst vinter skor, typ som den jag la upp nu men mer stilren och lite Chanel inspirerad, passar som finstövlar under vintertid, också fluff därinne och gulddetalj.. känner att jag redan köpt och bränt lite för mkt på galet mkt småsaker och shopping och så har jag FAKTISKT betalt 2 hyror denna månaden, så nästa månad är jag fri från hyran så nästa månadshyra ska in på sparpengar, var så nääära på betala in  3 hyror på direkten men det blev för mkt, dvs 18.000:- i kallhyran och Elen denna månaden var på 1500:- det blev för mkt , men då hade jag då varit fri från hyran tills jag flyttar, men småshopping här och där och vardags smålyx och taxiräkningar och andra oväntade utgifter gjorde att jag bara betalade 2 hyror , taxin itll sjukhuset gick på 1800:- och så fick vi sjukresa hem och det gick på 250:- så 2000:- i bara taxi sveeeed, och alla jävla mediciner och salva efter operationen kostar röööv! så jag måste fan sluta småshoppa när man är på stan och även sluta klicka hem saker om vi inte vill leva på vatten och bröd haha, det är lättare att klicka hem saker och skriva några koder sen är det klart, drf är internetshopping farligt, jag "tror" alltid  att det är gratis, tills jag ser mitt kontoutdrag hahahah jaa,  JAJA, där fick ni veta lite om mina ekonomi " bekymmer" :D !
 
Men dessa plagg klickade jag hem innan jag hann se skorna, hade jag sett skorna innan så hade jag köpt dom och kanske klickat hem lite mindre, men nu har jag klickat och betalt, så pallar ej lägga ytligare 1300:- på ett par skor, fast om jag känner mej rätt kommer jag fan gå haffa dom väldigt snart :) vi får se , ,Den här Jackan nedan tänkte jag skulle iaf passa perfa på jobbet, men om den är ordentlig snygg på så kan den användas till vardan för den ska vara svingooooo med ett par hög matta boots så kan den bli riktig snygg tror jag! :)
 
 
 
 
 

 
Shoppar ju alltid på tok för mkt till ungen så ett par plagg fick heta duga den här gången! fast egentligen mest för att jag inte hittade så roliga saker ahha, ska se om jag kan leta vidare och klicka hem liiiite mer till han, bara för rättvisans skull :P!
 
 
 
Don't Worry -Be Prepared!
Vilken sjukt nice helg som nu leder mot sitt slut!
Tjejkvällen igår kväll hemma hos C blev supernice, vi var 6tjejer med gott jazzmusik, goa drinkar som C hade blandat ihop och massa olika röror, gammaldags  knäckebröd, mögelost och massa olika nötter! gusch så gott! Vi skulle vara där kl 19:30 men jag var inte där först 21:00 ahha, så kass är jag, men livade upp stämningen när jag dök upp :p blev grymt nice kväll och innan man visste ordet var kl närmare halv 2 och det blev "fyllemat" med hem sen.. vaknade tidigt för att hämta Lilleman för att sedan gå på småtting-dansen på Nodic W .  L.éon dansade av sig och hade sketa skoj, sedan köpte vi med oss burgare hem och myste framför tv.n, blåst hela dan idag och varit så grått och söndagdeprissionen var egentligen inte långt ifrån, men det dämpade sej när vi tog en sväng till konsthallen idag igen för att hålla C sällskap.. sedan hämtade hon sina kids och det blev faktiskt sjukt nice hemma hos dom där vi åt avokadoröror och cavia röror som blev kvar från gårdagen ihop med baguetter, ungarna åt korv med bröd hahahhaha, och dom HÄRJADE hela kvällen och skrattade och livade verkligen upp söndagskvällen medans vi satt och babblade på i vanlig ordning..  fördelen med dom är att man bor verkligen så nära varann så det behövs sällan nån planering,. vilket passar perfekt för någon som moi :)
 
Blev typ inga bilder igår.. mest egobilder hemifrån och ett par på mig och C fick heta duga,  ahahha , ,  blir lätt så när man har lite för kul !   Men ni ser, min nya klänning, OJ är jag förälskad eller är jag förälskad!!? Min Kropp Har Hittat sig en god vän kan man säga ;) så bekväm, så SNYGG.,  så kvinnlig, SÅ Coco-Ch.antal ;)
 
Söndagen spenderades ååååter igen med C, fan va vi har hängt hela helgen :o och att man  inte har tröttnat på varann vid det här laget är väl ett under :? gott tecke iaf. oavsett så  höll jag henne sällskap på konsthallen och beundrade hennes talang, har väl erkänt att jag innerst inne hatar och avundar konstnärer, poeter och musiker? ahhahah fan ta dom, och vrf har inte JAG fått den talangen????!!!!, vi hängde iaf med dom hela eftermiddag kväll och det var lek och bus i alla dess former för dom små och god mat och babbel för tanterna !  japp, jag 28år och hon  nyss fyllda 30,, då är man fan tanter , tanter som kan skryta om att dom är tanter, eller ska jag säga vi kör "gammeldags stilen"? ahhahah ;)  
förutom "målarhörnan" i deras hem så är jag småavundsjuk på denna hörnan med ! muuuusik!
Hungriga Kids är redo för Mat!