Chanel

JH-
Den nya sköna boken som Blir nästa läsning här hemma , längtar till att att dränka mig i skön läsning med mycket svart humor och en hel del igenkännande också kanske ..,jag tror att det blir mycket skratt  genom hela boken ! Återkommer med recension ! Vi behöver lite mer humor mixat med allvar i höstmörkret när vardagen i sig ska tas på så jävla stort allvar nu under den här kalla kyliga mörka vintertiden,  usch, ta istället på dig klackarna så drar vi till K.alstad och dansar Tryckare på B.lue M.oon Bar Baby ;) !

---------
URDRAG UR BOKEN BLUE MOON BAR:
När man står utanför Bl.ue M.oon Bar i K.arlstad, klockan halv tre på natten i snöglopp, och skriker åt en chalmerist för att han har dansat tryckare med en annan brud, och folk går förbi och ser hela dramat, och man vinglar till i sina sjucentimetersklackade lackpumps som ingen ändå har vett att uppskatta – då kommer man till insikten att livet inte riktigt blev som man tänkt sig.

Jag ska berätta lite om min hemstad. Karlstad är en stad där man kan se 24-åringar gå stavgång. Karlstad är en stad där en ljusbrun kamelhårsulster från Burberry kan hänga på en galge på Kupan i en veckas tid utan att någon köper den. Karlstad har ingen karaktär, ingen klass, ingen självinsikt – och inga klubbar. Så alla vägar bär till Blue Moon Bar, detta hån i nöjeslivet landet över. Man gråter utanför Blue Moon Bar. Man blir så överrumplad när man ser en kille i blåvitrandig tröja att man raggar på honom för att han är ett så exotiskt inslag.
Dagen efter ligger man hemma och vältrar sig i självförakt. Man börjar med att förakta staden och dess invånare, men sedan föraktar man sig själv, eftersom man kommer på att herregud, det är ju jag. JAG har spelat upp en scen som mascarakladdig flickvän inför en publik som inte kan se skillnad på en Diorväska och en påse chips, med anledning av en man som dansar tryckare. På Blue Moon Bar. Herregud, förlåt mig.

i Blue Moon Bar får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation., Boken är SÅ tjock som en bibel nästan, det skall bli sann nöje att läsa!
 


Feeling Baby-
 
 
 
Freeedom
Yeees, det som var inplanerat idag är inställd, wooopp woppp!!!!
Jag har lämnat av grabben på dagis , det är kyligt ute och det är med nöje jag slår mig ner i min varma sköna soffa för en ordentlig soffmys med filt och efter 10 med Malou i bakgrunden... Efter en lugn start har jag lovat telefondejt med S.ofia I Sthlm då dem vill att vi ska fira nyår med dem i år, I STHLM,  Ska ringa henne så kan vi bolla lite, min plan för i år är egentligen en  SEX AND THE CITY NYÅR,  Hemma själv med kinamat och champagne från plastglas och sex and the city på det, ahhah jag har LOVAT mig själv en sån nyår någon gång i mitt liv, tycker det verkar så enkelt och mysigt , ALLA som känner mig vet att nyår är SÅ jag , alla år jag kan minnas planerar jag saker  i detalj, och innan jag fick barn så firade jag mina 3 sista nyår med nyårssupé hotel och bubbel , alltid känts så lyxigt och perfekt... förra året firade vi i V.ästerås  och även det blev huur mysigt som helst... jag brukar ALLTID ha en känsla för vad jag vill göra varje når, men i år har jag helt neutral känsla? WTF liksom, och det enda som gör mig lycklig är tanke på den där sex and the city nyår ALL BY MYSELF.. dock med sonen då hha, 

Men seriös, hur mysigt hade inte det varit?, sitta med min kina mat i en fin babyrosa sidenpyjamas  och sex and the city och utan att behöva kommnunicera med nån eller finnas för nån , utan vara helt inne i min egen mysiga lilla bubbla, höra fyverkerierna därute och se nedräkningen på TV och på mindre än 5 minuter minnas ALLA mina senaste 10 nyårsafton oh vad jag gjorde och var jag befann mig och med vilka,  , hade varit SÅ mysigt... inte säga gott nytt år till nån, inte ringa eller ta emot samtal, bara JAG och det nya året... blir det inte av i år så MÅSTE jag uppleva detta någon gång iaf. jag behöver en nyår där jag inte planerar och stressar över allt i detalj, från sminket till kläderna till maten, bubbeln och folket och känslan ,hahaha!  Vi får se, känns dock SÅ långt borta att dra till Sthlm , Nu var det ett tag sen jag var där, men jag var mer spontan och drog rätt ofta till Sthlm innan men med barn och packning, och SJ och hela alltet, så lockar inget av det mig alls.. Men nu när jag tänker efter , knaske ta flyget ? !  Hmmm nu plötsligt finns det kanske en chans.. Vi får se, bäst att ringa henne och bygga lite luftslott tycker jag !  sedan ska jag ta mig en fin träning innan jag hämtar grabben för lite julbak, T.eresias julbak gjorde mig lite avundsjuk, vill med ha lite julkänsla i huset... Jaa,  Bara liiiite  ni vet, när snöflingorna faller ner på marken utanför fönstret,..Julbak , och julmusik i bakgrunden, what a taste of decemberlove,!