Chanel

JH-
Den nya sköna boken som Blir nästa läsning här hemma , längtar till att att dränka mig i skön läsning med mycket svart humor och en hel del igenkännande också kanske ..,jag tror att det blir mycket skratt  genom hela boken ! Återkommer med recension ! Vi behöver lite mer humor mixat med allvar i höstmörkret när vardagen i sig ska tas på så jävla stort allvar nu under den här kalla kyliga mörka vintertiden,  usch, ta istället på dig klackarna så drar vi till K.alstad och dansar Tryckare på B.lue M.oon Bar Baby ;) !

---------
URDRAG UR BOKEN BLUE MOON BAR:
När man står utanför Bl.ue M.oon Bar i K.arlstad, klockan halv tre på natten i snöglopp, och skriker åt en chalmerist för att han har dansat tryckare med en annan brud, och folk går förbi och ser hela dramat, och man vinglar till i sina sjucentimetersklackade lackpumps som ingen ändå har vett att uppskatta – då kommer man till insikten att livet inte riktigt blev som man tänkt sig.

Jag ska berätta lite om min hemstad. Karlstad är en stad där man kan se 24-åringar gå stavgång. Karlstad är en stad där en ljusbrun kamelhårsulster från Burberry kan hänga på en galge på Kupan i en veckas tid utan att någon köper den. Karlstad har ingen karaktär, ingen klass, ingen självinsikt – och inga klubbar. Så alla vägar bär till Blue Moon Bar, detta hån i nöjeslivet landet över. Man gråter utanför Blue Moon Bar. Man blir så överrumplad när man ser en kille i blåvitrandig tröja att man raggar på honom för att han är ett så exotiskt inslag.
Dagen efter ligger man hemma och vältrar sig i självförakt. Man börjar med att förakta staden och dess invånare, men sedan föraktar man sig själv, eftersom man kommer på att herregud, det är ju jag. JAG har spelat upp en scen som mascarakladdig flickvän inför en publik som inte kan se skillnad på en Diorväska och en påse chips, med anledning av en man som dansar tryckare. På Blue Moon Bar. Herregud, förlåt mig.

i Blue Moon Bar får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation., Boken är SÅ tjock som en bibel nästan, det skall bli sann nöje att läsa!