Chanel

Love It !
 
Älskar Min Nya Klocka!
Men Min Guess klocka föralltid Består, så tänk inte ens Tanken F.anny! ;)
 
 
 
 
 
 
Never Alone -NEVER!
Vem sa att det var lätt att vara Mamma I En Ego Kropp? det är allt svårare att vara ego nu förtiden, i fred, framför spegeln har jag alltid en liten  stalker right behind me
Med Större Ego!  ahha  - diggar hans nya set, Everyda smile, och jag bad om ett leende och fick detta:
Barnparadis!
Ungefär såhär såg våra G-öteborg/Liseberg dagen ut, inte helt felfri kan man väl tillägga !
Vägen till GBG som annars tar 2 timmar tog ist 3,5th med 35grader, värmen gjorde att bussdörrar och annat jag inte förstår mig på smälte och bussen vägrade lämna färjan, där blev det kaaatastrof, vi blev alla efter en bra stund dumpad på vägkanten ihop med chaffören medans färjan gjorde sitt yttersta att få med en ny buss utan passagerare, vi var redan rätt många och värmen var DÖDANDE, folk höll på svimma av, otåliga resenärare, vissas slutdestination var Turkiet, andra skulle till STHLM och som tur skulle vi bara till L.iseberg.. vi blev som en enda stor familj till slut ahha, alla hade rätt mkt humor så vi skojade och mobbade situationen och oss själva, alla hjälptes åt och delade med sig av dryck och allt man nu hade.. vi satt en stund och skämtade om att vi skulle betala för lite regn, ahhaha   I GBG väntade H.enke på oss och såg fram emot en dag ¨på L.iseberg, men vi dröjde, L.éon som såg fram emot bussresa blev frustrerad att han inte fick åka buss, så han berättade för alla att bussen var sönder och man skall nu hämta en ny buss, han upprepade detta säkert 10000gånger ahhha, tanterna ville boktavligen talat kidnappa med han till deras Turkiet resa! när vi väl hoppade på en ny buss efter hundra år med "EJ TRAFIK PÅ " och raka vägen mot GBG  utan stopp så slocknade L.éon gott!!!
Vi Landade till Slut på GBG mark, 5 minuter senare möttes vi av detta!  nästan översvämning i Centrala GBG på mindre än 5 min, jaa, var det inte vi som bad om lite regn? nu fick vi det, hahaha, inte sant, det var allt jag tänkte, det regnade så mkt att folk som gick av bussen och skulle in i bussskuren blev genomvåta på halvsekund.. det var KATASTROF, Jaa, gissa om jag med min sommarklänning och sommarskor såg fram emot nån jävla l.iseberg!? kl var 18:00 och vi var nu på väg mot L.iseberg, deprimerad, det var vad jag kände, ingen vilja, ingen lust, INGA extra kläder som var varma och goa, utan hettan gav mej självförtroendet att lämna allt varmt hemma, lärde mej en läxa, Sveriges väder kommer alltid att svika!.. jag gnällde men H.enrik hade inställningen på L.ISEBERG! hahah, hade jag varit själv hade jag vänt om och gått på nolltid , tur han övertalade mej ändå så L.iseberg kunde bli av!
Inne på L.iseberg bytte vi om , jag slängde på mej harembyxorna och ful tröja , drog bort lösögonfransarna, torkade bort läppstiftet, så det blev mindre glammig Ego på L.iseberg hahah, och L.éons nya set åkte av och ist på med bekväma byxor och tröja, lika bra det!, alla attraktioner var avstängda när vi kom dit, pga så mkt regn... ahha ska vi verkligen in H.enrik? jaadå , det går snart över.. hmm, där stod vi ihop med alla L.isebergfolket under tak och väntade på bättre tider medans L.éon och H.enrik busade ,,, men 40min senare började det klarna igen och vi kunde äntligen gå och åka lite saker och äta för att sedan fortsätta kvällen på L.iseberg som blev riktigt lyckad till slut!  så himla skönt det var att vara d'r kvällstid när ljuset tändes och vi strosade runt och det blev uppträdande på L.isebergscenet m.m.-  pga allt katastrof blev det verkligen ingen fokus på att ta härliga bilder, speciellt när min mobil var helt död, så det blev inga roliga bilder ALLS; alla bilder är så tråkiga, Inga bilder när vi åker nått, vi höll oss på barnkarusellerna hela kvällen och massa försök till att vinna stora nallar och godis, men det gick åt pipan!!!, lämnade inte L.iseberg först 22:30, raka vägen till matbutik sedan hem till H.enrik och hade nattmys med mat, bus, babbel m.m. ,
 
Att köra bil tyckte vi alla om, men roligast var väl boxningen, här är mitt resultat, nästa gång ska jag slå den jäveln som fick 1390 ahha!   den här gången fick jag 1020, hårdast jag slog per slag var 350!
nästa dag skulle vi göra nått kul men slutade med att jag slappade halva dagen medans H-enrik underhöll Lilleman, sedan gjorde vi oss i ordning och drog mot stan, som bjöds på shopping och lite käk ,sedan åkte vi hem och den här gången tog det "bara" 2th att komma hem, som tur!   Tack Än en gång H.enke , för att vi tre tillsammans är rätt så oslagbara , och för att du är nästan så bäst som Moi ;)
Mamma, denna ska du ha!..  ja, han har bra smak så jag gjorde som han sa ;) toksnygg boddy!