Chanel

♥♥ Sweet Heart ♥♥
 
 
I Remember That Day
-When Our Eyes First Met ♥
 
 
My Fake Signal
 
 
Det sägs att  det finns några signaler man sänder ut när man tex sitter på en dejt och den andre ska försöka läsa av signalerna och veta om tjejen är into you or not..  Och jag kommer på att några av dom signalerna som ska stå för att hon är intresserad, jag inser att dom inte alls stämmer in på mig sp det kan vara vilseledande, kanske är det drf många uppfattar mej som vilseledande efter att ha gett vissa signaler?.. bland annat så sägs det att om man leker mkt med håret så är det ett sätt för kvinnan att flörta på... wrooong for me.. Jag leker allltid med mitt jävla hår.. Även när jag går på stan.. Det kanske är det folk menar på att man omedvetet sänder ut signaler när??? Jag vet inte, men sitter jag på dejt med dej och leker med mitt hår så är det antagligen för att jag antagligen är uttråkad eller så älskar jag bara mitt hår. det finns ingen dold mening bakom mitt hårsmek.. Jag smeker alltid mitt hår, det är min grej, get over it!!
 
Och det här med avslutningskyss, det sägs att om hon inte ger dig en kyss vid slutet av kvällen så är hon inte Into You, kan stämma lite, för dom flesta tjejer som varit på en perfekt dejt och känner för att ge en kyss om the moment is there brukar inte försöka spela efter någon regelbok alls, utan vill hon kyssa dej så gör hon det, gör hon inte det kan det stanna vid vänskap eller never wanna see you again eller helt enkelt att "the moment" var inte där just den kvällen, att försöka lägg upp 10dejter innan första kyss känns mer som en regelbok och i "kärlek" finns inga regler, utan det är the perfect moment som styr.. ..  För min del är första kyssen alltid så skrämmande, Jag har så höga krav på kyssar så det inte klok..  det kan vara drf som han inte får första kyssen av mig på våra 1,2,3é dejt.. För får jag reda på att killen kysser dålig, då är det ju över på 2 sek, så jag vill vare väldigt säker på att han är kung på att kyssa så att jag inte lbir besviken for lifetime..  Inegnting är så viktigt som The Perfect Kiss..  Två läppar som är som gjorda för varann, det är The perfect Kyss för mig..    jag gillar även ögonkontakt men när jag är alldeles into him, då är det svårt med ögonkontakt, för då tror jag att han läser my mind, ahhaha, Så undviker jag ögonkontakt är det inte för att jag inte vill, utan det kanske helt enkelt betyder att jag försöker distansera mej för att kunna behärska mej, jaa, det var allt för den här gången, så ni vet, mina oskylda så kallade flörtar kanske inte är flörtar egentligen, jag kanske i själva verket bara flörtar med mej själv hahaha  ;)  
Gubben I Lådan!
Redan har halva veckan gått och snart är det helg, vad det innebär vet jag inte i dagsläge men mer sömn till folket är ju aldrig fel.. veckna har varit stressigt och ändå halvsegt såhär långt.. jobb har självklart stått på schemat, småärende har varit en trogen även, Idag hann vi dock efter jobbet och efter en stunds lek hemma hos L.éons nya tjejkompis gå ut med C på en lång kvällspromenad, våra trogna kvällspromenader , ungarna sov omgående och vi babblade och planerade liiite inför helgen.. eller hon hade idéer om helgen, lite halloweenmiddag med barnen, vernissage på lörd med ungarna , få dom att börja uppskatta konst i tidig ålder hahaha, sen ut och äta nått gott med dom.. det var så långt vi kunde planera, inte spikat nått men jaa, gott om fantasi har vi ju, det är just dt som gör att vi klickar så bra, våra tankar och fantasier kan virvla iväg ganska lätt och rätt som det är har vi hundra saker vi vill hinna med, Opera, Middagsteater, champagne provning, , spakväll, utställning och tro mej, listan fortsätter, ahhah!  Som Vi Vore Lyxhustrur, Men Det Är Vi Inte.. Till Våra Förvåning :p 
 
Övrigt Så Är Det Inte Så Dumt På Jobbet Ändå,  Inte När Man Får Sån Lyx Att Slänga sig I På Massagestolen och avnjuta en skön massage med relax musik.Hade Kunnat Fria Till Massagestol Om Jag Fick, Denne Verkar Veta Precis Vad Kvinnor Vill Ha Hhaha, Om Inte Annat Kan Han Min Kropp In Och Utantill Och Extra Hårt Massage är Precis Lagom för en tålig Rygg Som denne Jag Bär Runt På!
Haha Deras små texter på väggarna var roligast att läsa, så flummig man känner sig av alla avkopplingsnack!
 
 Och Så Har Vi då Gubben I Lådan :) Busfrö eller vad!