Chanel

Morning-
 
Godmorgon!
dags att fá i sig lite frukost, packa det sista och hämta grabben och dra iväg pá en avslappande
och mysig och harmonisk minisemester  i G.öteborg-
Vi ska vara där 1 vecka , kollat lite vad vi vill göra.
vi ska fungera som turister där tänkte jag, besöka mysiga platser som  bara turister
tycker är spännande i Gbg, Är sá van vid att komma till Gbg vara i centrum, Liseberg buslandet,  
och äta pá avenyn, G.öteboerg har alltid varit som min "hemstad", där är alltid mittpunkten i det mesta jag göra,
men trots det antränger jag mig aldrig att upptäcka Gbg , det charmiga och det fantastiska Gbg har att erbjuda turister.. man kommer dit och tar sig till favoritrestauranger som är lätt och smidigt att ta sig till, nu tänkte jag anstränga mig lite mer, hálla mig borta frán dem platserna som är "my place", tänker slänga pá mig bekväma kläder, háret i en tofs solbrillerna pá och upptäcka alla mysiga mindre glammiga platser i Gbg pch fotografera sá mycket det gár.. Jaa, med min "fantstiska" Iphone-kamera  Önskar man hade en riktig lyxig gammal  systemkamera Men fár nöja oss med detta..
 
Har i tankarna att besöka lite olika museum, Botaniska, secondhand butiker och gamla mysiga butiker
Jag vill se mer av gamla mysiga cafeér med gammalt porslin & glas, gamla stolar, trasmattor och tránga gränder. mysiga gamla kvarter , stanna till pá nán mysig restaurang pá nán bakgárd och äta ffransk isksoppa med nybakat bröd med äkta smör och flingsalt, hahaha mitt hjärtat smälter av bara tanken,  Jag vill Pá minisemester runt hörnet och uppleva en urgammal tid mitt i Big C, jaa, om vi lyckas med det, det är en utmaning i sig, det är alltid lättast att ta ställerna man kan och gá pá barnvänliga platser, visst tänkte vi hinna med leklandet samt dem större lekplatserna m.m. men främst vill jag fokusera pá annat nytt och mysigt att uppleva i Älskade Gbg... Men självklart ska vi ta mysiga kvällspromenader och äta glass längst avenyng, och hänga lite i báthamnen och äta nán räkmacka;)
H.enrik är utomlands i 2 veckor sá vi snor hans "FANTASTISKA" Lgh i 1 veck !
 
 blir en del häng med This Man oxá, , men tror helt klart att jag fár ett par dagar ihop med bara sonen,, sedan kommer eventuellt My dear friendo T.eresia frán Örebro pá lördag sá att vi kan hänga, Hade ju varit pretty fucking niceee.. sá detta fár räcka som "planer" för veckan för jag vill kunna vakna varje morgon och ta fram datorn och kolla nya mysiga ställen att besöka och upptäcka runt om i Gbg . Jag brukar inte ha tálamod när det gäller att hitta ställen och virra runt och uppleva, jag gillar tanken men mitt tálamod sviker, men vill verkligen det nu,, det skulle göra mig gott , Inte bara massa stáhej och lekland hit och dit och endast barnvänliga platser med hög ljudnivá, det skulle ge mig huvudvärk,samt att jag vill att sonen ska lära sig uppskatta andra saker som inte máste innehálla massa härjande , men som sagt vi kommer variera det hela med  lite barnaktiviteter med, ,
 
H.enrik tänkte bjuda oss pá Liseberg idag när vi anländer men jag smsade och tackade nej, kan inte riktigt se mig själv pá liseberg nu med massa folk, inte alls den miljö jag orkar vara i..men vi fár se när vi väl kommer!
Han áker ju imorgon (mándag) sá hade varit gott att komma till han och  bara ta det lite lugnt och fá lite hjälpa av han att hjälpa mig med allt jag vill hinna med under veckan ! Máste skicka mina ideér till "This Man" och se om han blir till sig haha, men det tror jag, han uppskattar alla konstiga saker min hjärna fár för sig hahah, nu vill Ch,antal resa tillbaka i tiden i G.öteboerg hahahah!
 
 Jag kommer ju pá att om jag ska strosa runt och längst sána mysiga gator kan jag väl inte bära mina vanliga kläder, vill ha ovanligt hippiga kläder HAHAHAH, sá hoppas vi redan pá mándag kan hitta nán seondhand butik, loppis ´sá jag kan kanske köpa ett par 3 billiga blommiga och hippiga kläder och kanske en ful stor hatt, áh va mysigt, plötsligt kommer jag pá att jag máste öppna resväska och ta ut massa kläder,  kostymklänning, kavaj, skjortor och finklänning, va fan ska jag med de till ! vill bära en flummig gammal trasa och känna mig som en hippie turist! Hoppas nu dá att vi hittar nán butk med sána kläder för lite peng Sá är veckan bäddad  för att förflytta oss till  en annan tidsepok!
 
 
 
I Min Värld-
 
 
Jag ska städa och packa lite,
det har jag sagt hela dan
Men kl är 23:00 och jag har inte börjat än,
Jag sitter och äter Entrecote och tittar pá fler gamla Fall,
P3 Dokumentär Linda Chen lyssnade jag pá under tiden jag
lagade maten,
och just nu tittar jag dá pá Veckans Brott ,fallet  Helena Frán Mariestad som försvann
efter att varit pá stadsfesten,  Frágan är väl fortfarande  VAD FAN HÄNDE HENNE ???
Har ju gártt över 20 ár??!!
Jaja, jag borde ta och börja packa átminstone, men först ska jag sätta tänderna i
sista köttbiten , MUUUMS!
 
Sannslös!
Vad jag "gillar" med gamla fall är att det alltid finns sá värdefulla material ute,
och ikväll  gick mina tankar till olika "gamla lösta fall" och gärningsmännen, Jag vill alltid se mycket av gärningsmannen, se vilket svin det verkligen är, jag studerar allt dom gör, sättet dom talar pá, hur dom ser ut, dem smá detaljerna när dom gör allt är det mest intressanta, Skulle du verkligen tro att den här mannen var en iskall mördare? han láter som en fet gubbe som inte har sá mycket till socialt liv, bonne frán topp till tá och lever i lite utkanten av samhället pga hans osociala skills, det är min uppfattning av det här avskummet, men när man vet vad han har gjort är det sá sjukt overkligt, man vill inte tro det, Vad gjorde en liten flicka honom ? för att det skulle kosta henne livet ? och inte minst Camilla heller, första kända offret , hur kunde han kommit undan , för att sedan leva fritt i mánga mánga ár, det krävdes ett nytt liv för att sätta fast honom, men jag blir sá illa berörd hur behagligt dom behandlar honom, jag förstár att det är mindspel i förhörsrummet, sá det är inte ddet som stör mig,men sättet han sätter order, om att fá vatten, gá pá toa , sána vanliga saker, JAG ANSER ATT DU HAR FÖRLORAT ALL DIN MÄNSKLIGA RÄTTIGHET TILL TALA NÄR DU TAR NÁGON ANNANS LIV, 2 PERSONERS LIV OCH ETT AV DOM VAR ETT BARN,  din själ dog med dom, sá VARFÖR skulle du ens fá dricka vatten eller gá pá toa när DU VILL???????????
 
Jag klarar knappt av att se det här klippet, jag ser bara vad jag gör med hans ansikte, det är sá tydligt för mig och sá kraftfullt att jag máste pausa ett par gánger för att inte ráka ´knocka min dator i tron om att han stár framför mig, jag ser verkligen hur jag delar pá hans käft i tvá delar med mina bara händer, jag ser hur min fot sparkar till hans ansikte och hela han flyger bakát, Hans JÄVLA ÄCKLIG FLÄSKFETA MAGE GÖR MIG SPYFÄRDIG OCH JAG VET INTE VAR JAG SKA TA VÄGEN, JAG HATAR SOM JAG ALDRIG HATAT FÖRUT, ELLER JOVISST HAR JAG HATAT SÁ MKT, MEN SEROÖS, ATT INTE ENS VÁGA BÄRA SKULDEN, UTAN SKYLLA PÁ ATT FLICKAN SPARKADE PÁ HONOM OCH HAN FÖRSÖKTE BARA FÁ HENNE ATT GÁ RÄTT VÄG HEM, HMMM OM DU VILLE HENNE SÁ VÄL, VARFÖR LÄT DU BARA INTE HENNE VARA ? DITT JÄVLA ÄCKEL, JAG HOPPAS DU DÖR EN SATANS SMÄRTSAM DÖD, HOPPAS DU RUTTNAR , VILKET DU REDAN GÖR, DU ÄR GENOMRUTTET OCH DU HAR GJORT DITT I DET HÄR LIVET, KAN DU INTE BARA TA DITT ANSVAR OCH HOPPA UT FRÁN ETT FLYGPLAN???? DET SKALL VARA I SLOWMOTION SÁ DU INSER VAD SOM HÁLLER PÁ ATT HÄNDA, DU SKA KÄNNA SAMMA RÄDSLA OCH HOPPLÖSHET SOM DINA OFFER, FRÄTMEDEL I ANSIKTET , BESIN OCH ELD, DET SKULLE FLÄTAS FINT IHOP MED DIG JÄVLA ÄCKEL!
 
 Jag brukar faktsikt försöka skriva konkret och vilka känslor saker väcker ur mig och snacka mindre om vad jag vill göra med personen, det är sá jag vill skriva i min blogg, försöker samla  mitt hat, finns för mánga som skriver allt dom ska göra med det ena och det andra, skulle jag börja skriva sá´, sá skulle det aldrig fá ett slut sá jag försöker mest skriva hur det berör och hur mkt vidrigt folk det finns utan att besrkiva hur jag vill förstöra deras liv, men nu kan jag inte, allt jag vill göra med den här typen tilláter mej itne att hálla käften,, det här fallet, gusch,, ni skulle se hur jag ser ut när jag kollar sánt här.   det här gör mig illa till mods.... An.ders förhör, helt rá, enkel och smidigt, men SÀ rá , pá sá mánga sätt!