Chanel

Old Time New Show
Välkommensdrink,  halloweenpynt 🎃 och Tacos Mys!
Skönt att vara tillbaka i mina  gamla hemtrakter med uppvaktning i världsklass 😅 😅 Love It..  
 
Th.erese och pojken sover på övervåningen , bara nattugglan som är nere  med Beckfilm..
Vi hann även åka till TTherese föräldrarhhemdär hennes familj hade bjudit över oss, inte träffat dom sen jag var kanske 17 år haha, Jag och Th.Reese var ju som systrar redan då och dom uppskattade aldrig våran vänskap. Dom visste vi var oskiljaktiga vilket skrämde dom mer, vi två gjorde ju så sjukt mkt tokiga saker  ihop så man förstår dom, att dom tyckte vi hade taskigt inflytande på varann..,  Men medan åren gick uppskattade dom att vi höll ihop trots att jag flyttade runt hela jävla Sverige hahah,  man riktigt såg på dom hur kyl dom tyckte det var att se mig igen, dom skulle visa allt dom har gjort om i huset sen sist,  dom träffade sonen för första gången, dvs deras dotters gudson.   Han trivdes som fisken i vattnet där..  Som en påtänd duracell batteri haha 
Även Th.erese lilla syster Cl.ara var hemma från Gbg över halloweenhelgen,  det huset var ju verkligen våran tonårs experiment Home lixom hahhaa... Riktigt kul att se dom nu igen, vi babblade en massa,  tog ett halvt glas ihop innan vi drog till Th.Reese å hade tacos mys... Hennes sambo är iväg denna helgen så det passar bra med bara tjejsnack tyckte vi båda...    och bästa, jag filcl även köpt ett par nya möörkbruna höst boots och en del smink på vägen.. WE LIIKE! 
 
Jag sitter med stor hårboll på huvudet, Therese sambos stickade tjocktröja   raggsockar och gosig täcke, jag glömt hur kallt det kan vara i såna gamla hus ute på landet!  Nu tillbaka till Beck filmen.. MYS! 
 
 
You Are The Question That Matter-
Borta bra men hemma är guld...
sá skönt att äntligen komma hem, blev en vääääldigt láng dag i GBG idag,
allt tog ´sin lilla EXTRA tid.. var inte hemma först 00:00 nu, vi hann halvshoppa litetill mig, fokus var pá byxor och boots, blev inga bruna boots, MEN hittade 3 par byxor till mig, är det inte guld sá vet jag inte :) 3par byxor som blir nya favoriter, det är inte varje dag en flicka hittar sina favobyxor.... Sá jag är väldigt nöjd... lite smink ákte även med, tiden blev knappt sá det fick bli sushi i Nordstan sedan , tänkte egentligen gá ut och käka mysigt först men det var omöjligt ju...  Fick även springa in till opoteket och köpa pá mig lite medicin för att hálla mig frisk och 2 st nässpray ahha, jag kan verklgien inte andas utan den nu!
 
Jaja, bäst att packa ihop lite kläder nu och sedan slänga sig i säng, imorgon plockar Th.erese upp oss och halloweenhelgen spenderas ute pá landet 30 min utanför B.orás, det ska bli sá mysigt ! Hoppas alla fár en fin och ofarlig skrämmande halloweenhelg nu , Det ska vi allt se till att ha !
Den Typiska missnöjda Svensken!
 
------
Jag Vill inte kalla dem rasister, för jag tror inte att alla som är missnöjda är rasister, vi är alla missnöjda med nátt, vi kan ogilla váran grannar, för det är man inte "rasist", jag tycker inte man ska vara försiktig när man använder ordet rasist, men du ska ha en grund för det, det kan inte räcka med att en svensk är avvaktande mot en invandrare sá är han rasist, vi är alltid "misstänksamma" för det okända,  eller att en svensk som älskar sitt land eller bär sin flagga betyder inte automatiskt att han HATAR utlänningar, , nej, drf vill jag inte kalla dom jag ska prata om nu för rasister, utan det är bara missnöjda svenskar som vill bevara Sverige SVENSKT!
 
Det brukar láta såhär :
" Vi vill behálla Sverige SVENSKT!!!!!
Váran skattepengar gár till dem där jääävla invandrarna som aldrig blir nöjda ändá, dom fár allt dom behöver, mat pá bordet, rena kläder och tak över huvudet, men ändá klagar dom, váran skattepengar gár till dem trots att váran gamlingar knappt har pengar till att köpa julklappar till sina barnbarn, och inte tala om váran egna uteliggare, när ska vi hjälpa várt eget folk ?
 
Den missnöjde svensken samlar istället ihop andra missnöjda och drar till olika flyktingförläggningar runt om i landet och sätter eld pá dem  , SOM VÁRAN SKATTEPENGAR KOMMER ATT GÁ TILL  TT ÁTERSTÄLLA , du gár och SPRÄNGER FLYKTINGSFÖRLÄGGNINGAR, DÖDAR OCH FÖRSTÖR SAMHÄLLET , FÖR ATT BEHÁLLA SSVERIGE VENSKT, JAA, DU AGERAR SOM EN TERRORIST , AV EN ANLEDNING, FÖR ATT BEHÁLLA SVERIGE SVENSKT,,, för det är en RIKTIG VIKING DET DÄR, det är SÀ en ritkig viking visar var skápet ska stá, han spränger upp sitt eget land i luften, för han är EN RIKTIG MISSNÖJD SVENSK SOM VILL BEHÁLLA SVERIGE.... SVENSKT!!!!
 
Okej, en enkel frága, hur mánga gánger pá dem senaste 10 áren har du köpt mat till en uteliggare? bjudit hem h*n för en dusch, en ren säng och värme och en pratstund ? tell me, jag vill veta allt om det ,
du har fortfarande ditt liv, ditt jobb kvar, din bostad och din livsstil, ändá stör det dig att andra vill hjälpa nágon som behöver hjälp att bara överleva ,
ingen ber dig att hjälpa till, du behöver bara luta dig tillbaka och vara odelaktig om du sá vill, men varför denna agg för att nágon annan VILL vara mänsklig och hjälpa till? fár det dig att känna dig mindre ? stör det dig att strålkastaren inte är pá dig? att du inte är "högsta prioriteringen"stör det dig att du har ett liv du inte behöver fly ifrån ? att du har tak över huvudet och mer än sá ? stör det dig att ingen klappar dig pá axeln och säger att du är duktig som gár upp och jobbar och betalar skatt?? ingen vill ta din livsstil ifrån dig, fortsätt med ditt liv, ät din traditionella julmat, dansa runt granen , njut av en varm sommardag med svenska jordgubbar och dansa runt midsommarstången och sjung midsommarsánger, bestäm dig att sjunga Sveriges Nationalsáng oavsett vad nágon annan känner inför det, beháll Sverige svenskt genom att leva ut det vackra Sverige bestár av, naturen, dem gamla traditionerna, Astrid Lindgrenfilmerna, husmanskosten, svenska nationalsången, välfärd & kärlek, skapa minnen av det vackra Sverige , , Beháll Sverige svenskt genom att leva svenskt, inte genom att motarbeta dom nyanlända , det har ingenting med svenskt att göra , det kommer sluta med en sak, Svensk kommer dö ut och allt kommer att bestá av terrorister av ALLA slag! 
 
Som en SVENSK kompis sa till mig :ALLVARLIGT TALAT NU, OM DETTA ÄR VÁRAN UNDERGÁNG, ATT DET KOMMER HIT FLYKTINGAR, ATT VI INTE ALLTID HAR RÁD ATT KÖPA KLAPPAR TILL VÁRAN BARNBARN, ELLER BO I DET DYRASTE BOSTADSRÄTTEN , DÁ SKA VI FAN SKATTA OSS LYCKLIGA!!!!! VAD ÄR DET ALLA KLAGAR PÁ?  DET RÄCKER MED ATT TA IFRÁN OSS EN TV KANAL ELLER  ATT MAN BYTER UT TILL EN NY  NYHETSREPORTER  SÁ KLAGAR VI, VI KLAGAR PÁ VÁRAN GRANNAR FÖR DOM GÖR LJUD IFRÁNG SIG, VI KLAGAR PÁ ATT VI HAR BETALD SEMESTER FÖR VI SKULLE VILJA HA MER , ,  OCH HÄR SKA VI KOMMA OCH KLAGA PÁ ATT FLYKTINGAR KLAGAR PÁ  DERAS BOENDESITUATION DÄR DOM FÁR BO TRÁNGT TILLSAMMANS MED FOLK FRÁN ALLA VÄRLDSDELAR , BÄRA BAGAGE SOM ÄR FÖR TUNGT ATT BÄRA OCH STÄNDIGT  LEVA I EN OVISSHET,  VEM ÄR VI ATT KLAGA PÁ ATT NÁGON KLAGAR EGENTLIGEN`??!"
 
Ungefär sá löd hans mening fast kanske med andra ordval,  jag tog  in detta, det är klart att Sverige är starkare än sá eller hur? Sverige knäcks väl inte av att sträcka ut hjälpande hand ..eller? jag tror absolut Sverige är Starkare och stadigare än sá, , för Sverige är väl trots allt världens BÄSTA LAND ? och världens bästa land borde klara av detta, andra länder klarar av krig fattigdom och elände, vi klarar av lite nytt folk, du ska se att VI klarar detta!!!
 
Jag har bara en sak till att tillägga :
 
Tänk om, tänk rätt,
det är aldrig försent att bidra med att behálla Sverige SÀHÄR fridfullt som pá bild, se lixom, ta för dig, NJUT!!!