Chanel

Fint Avbrott-
Oohh glömde ju säga att Big A. (A-ytan från västerås) var med sin familj i Gbg  i Helgen så även dem hann vi träffa en kort stund, det blev verkligen en kort stund bara då jag var i min krigbubbla hahaa, vi skulle ses typ runt 11 på lörd då dem kom fredagkväll och bodde på scandic till söndag, men och vi hann fan inte träffa dem först lördag runt  16:00, Wtf, Då har man fan och göra alltså!  Men uppdaterade ju såklart dem om situationen så det var ej bara att man sket i att dyka upp fram till sen lördefterrmiddag ahha, Jag skulle ju börja jobba 20:00 lördagnatt så vi sågs en stund innan och C.eline och L-éon fick halvleka av sig lite när vi fikade och försökte halv-uppdatera varandra om allt och lite mer.. Dem var ju inte här i syfte av att träffa oss, dem skulle göra en miniresa hon och hennes sambo oh barn, samt hennes bror med fru som är ute efter vagnar och babysaker då dem väntar barn , så dem tog sig en tur till J.olly´s Sh.owroom där man fick se olika vagnar live mm. men jag jobbade ju inte där i fredags men hon ringde mig flitigt för att förstå hur systemet där funkade hahahah! 
 
Men vi hann ses en kort stund iaf och det var ju en fin avbrott från vansinnet ! 
Ser ni Halloween killen ? 
 
HAHAHHA Minns ni när jag var den onda morsan som la ut denna bilden på min son?
Stackarn , så söööt han var där ahaha. han var SÅ missnöjd då han ej ville ta bild med munkrämen :=)
Och så hans överstora sovdräkt ahhahah, annat kan man ju ej kalla det !
 
Madness World-
Som ni säkert vet så kan allt förändras väldigt fort I Ch.-antals lilla värld, och helgen har varit total galenskap!
Jag har slängt på mig mina krigskläder och krigar för fullt just nu...Jag Bryr mig inte, Tills jag bryr sig !!!
 Jag reagerar inte , tills jag reagerar !!! 
 
Med det sagt så befinner jag  mig i en liten kaos just nu men återkommer förhoppningsvis ikväll för en riktig uppdate !
Jag har precis hämtat min son efter att ha jobbat natt på  C.asinot, jobbade till 05:15 men eftersom man ändrat tiderna så slutade vi ju 06:15 så det har varit en lång En oerhört kul natt på jobbet  ,  jag dessutom kastade mig i deras sköna massagestolar under mina Flera raster 😍
Lyx På jobbet heter det 💖💖
Nu sitter vi på L.éons favorit restaurang där man får äta hur mkt man vill med efterätt , Jaa Gbg wook såklart !
tänkte mig tacosmys men ville ha en liten egentid med han för att bara Njuta en liten stund till innan nästa kaos bryter loss Hha ha , ikväll är det väl lugnet före storm!? 
Vi får se men jag är redo för att gå all in , Det krävs jävligt mycket för att stoppa mig när min Mind har gått in för krig och När jag övertygat  mig själv om att jag är redo att förlora allt Ohh inget , I just dont Give a fuuck , och det är det tillståndet jag är i just nU och har inga funderingar på att backa ! Jag återkommer senare ikväll !! då skall jag tala klarspråk!
 
Madness-
 
 
The only way to survive a mad world is to embrace the madness