Chanel

Nästa Destination -Västerås
Hello My People 💋
Just nu sitter vi på tåget mot Väääästetås!
Yuuupp , Grabben fyller ju hela 6 år på tisdag den 3 e april så kalaset skall äga rum i helgen i Västerås med Big A och hennes familj då även hennes flicka Celine fyller år idag 🎂🎂 Så vi slår ihop och gör en mysig och trevlig liten kalas till de tillsammans ;) 
Stort Grattis till Våra småttingar !!!💖💙
 
Vi skulle ju fira nyår tillsammans men det blev inte av för det var trots allt entensiv period för oss då och jag ville vara hemma och köra simpel nyår men födelsedag i Västerås blir nog minst lika bra... Om inte bättre gör BIG A är i fullt  igång med att fixa och dona .. 
Vi kommer vara i Västerås Torsdag till Måndag 🙌🏾🙌🏾
Vi ser gram emot det big time , resan såhär långt har varit perfekto , vi är framme om car 20 min och det skall bli sååå skönt  att kliva av tåget och veta att man har med sig allt , även sin egen unge ..    JAG HAR SÅÅ MKT PACKNING va!! Orkar inte med mig själv!
Men Snaaart så kan vi börja njuta av resan när vi kliver av!
 
 
One Night In Tozo-
Redan mitten på veckan herregud, hur snabbt skall det egentligen gå?!!
Känns som det var igår det var helg ju, Jag som skulle uppdatera och grejer, 
Men vardagen kan ibland komma ivägen lite för mkt, vilket jag Inte uppskattar!
Men helgen var iaf riktigt jävla ncice och självklart får ni uppdate, , redan lovat vännerna som vill veta mer
jag hänvisar till bloggen att jag ska skriva allt på bloggen då jag inte orkar upprepa mig  men så glömmer man bort att uppdatera och då blir det bara snurrigt ju! 
Som sagt, en fantastisk fin helg, 
Barnens värld under fredag-dagen och fredagkväll var det vuxen-time all time long !
Ch.ristian kom som sagt  på besök från Sthlm fredagkväll för en trevlig afton in Gbg !
Och tillsammans fick vi ju en fredagafton i världsklass..! 
 
Vem är Ch.ristian  nu plötsligt !!?? frågar  alla som förstått att jag hängt med en Ch.ristian  ,
Här får ni svaret mina kära vänner  om vem Ch är , Han är  min nya Jesus  helt enkelt, HAHAHAH! 
spola tillbaka klockan  8 år, det var nog då vi kände till varandras existens,  men då var jag tillsammans med sonens "pappa" så det var inte mer än jävligt ytlig bekantskap men vi fick kontakt igen nu 1000 år senare genom insta  för några  månader sedan och han är ju en sån där sjukt  unik person som är Så annorlunda på sitt eget sätt.. Han är en sån där som jag ofta försöker beskriva när jag tänker på vilken typ av personlighetsdrag  som skulle passa mig och min inställning till relation och kärlke mm, , någon som framförallt  har en riktig fri  själ kommer alltid gå fint ihop medmig,  , någon som kanske är lite  små uddda/Unik , lite hippie i sitt tänk eller kanske till och med sin livsstil,  och så skadar det ABSOLUT INTE om han har jesuslångt hår och ser ut att vara en riktig  vandrare och har en gypsy soul , jag tror på riktigt att det är en sån typ  som skulle ens komma i närheten av att att vara spännande för mig hahaha,   Det är Ch.antals grej I guess  , 
Vi har suttit i flera flera timmar i tel och bara fascineras av varandra och igenkännandet hos varandra ,
Så våra likheter var de väl som gjorde att vi sen några  månader tillbaka upptäckte varandra på nytt och därefter bara  fastna  i telefonen i princip varje dag och  kvällar flera  timmar per natt efter att båda lagt kidsen.. 
 
Och för car 1 månad sen var han med jobbet i Gbg och jag jobbade så jag föreslog att  de skulle titta förbi på C.asinot då jag jobbade och kunde ej träffa han , och sagt och gjort, där dök han upp / ,där står han framför mig med sin jesuslook och jag tänker " OMG  där är min nästa Jesus, My Next Offer att sätta tänderna i  "  hahahhhaha, Jag kan säga att jag var inte minsta besviken ,, Hur fan har jag vetat om hans existens i 8år och inte vetat att han är är ren Ch.antal fantasi? HAHAH blir nästan förbannad på mig själv, , , Ni vet som sagt  att  jag är lite väl  svag för långhårig killar  (självklart inte alla, lååånt ifrån alla ) men Han med både blicken och hela vandrare-looken ,,  jaa, säkert är, han väckte min jesus-fantasi tillbaka till liv.. Jag jobbade så  det var bara för oss att försöka styra upp en riktig  datenight snart som möjligt trots att människan bor i Sthlm, Han själv kastade sig upp i det blå när han såg mig och blicken vi delade kunde  avslöja attraktionen oss mellan, det är bara något i blicken som kan väcka wolfen tillbaka till liv!
Så ni kan förstå hur mkt vi har varit i luren efter den korta träffen på C.asinot, han ville komma ner och bjuda ut mig på riktigt och jag var inte sen med att tacka JA till en trevlig afton med Jesus! 
Så denna  helgen som var fick vi äntligen som vi ville,  en riktig första dejt-kvällen   som han bjöd ut mig på och vilken fantastisk dygn det blev , eftersom jag skulle jobba lördag till söndah så var det bara fredag jag kunde, Han flög hit och jag bokade flera restauranger då det är trots allt jag som kanske har lite mer koll på restauranger i GBg,  Vi kom överesen tillslut att ta mitt  favortstället, T-OSO Såklart , båda med stort intresse för mat och vin.. Där bjöd han på 9 rätters och flaska skumpa och vi hade verkligen sjukt jävla nice kväll,innehållsrikt, SÅ jävla kul det är att möta någon som verkligen är lika spårad som en själv när det kommer till "The mindset,,, det hjälpte även att attraktionen var On  TOP! ,  ,He Was My Kind Of Person !;)!
 
 När han landade i Gbg började vi kvällen hos mig med flaska skumpa och delade  blickar som fick rummet att kännas som ett bastu, ni vet känslan, när du vägrar nöja dig tills du ser det där som du tänker, " DÄR; Nu Kör Vi ,  , lite som ordspråken säger: " i don't gamble but if i did i would bet on us ;)  " ! , bara där vet man ju då att allt man kommer göra under kvällen kommer vara som  ett fantastisk  lång förspel ;)   Han var fascinerad över att vi sitter här 8år senare av ren  jävla  slump, , efter ett par timmar här kastade vi oss in i taxi då bord var  bokad på Tozo kl 22:00 ! Herregud  Och jag som nästan aldrig går på  riktiga dejter, eller jag kan gå ut och ha en finkväll med dig men jag går aldrig all in med ett genuint intresse men nu tackade jag verkligen JA  till en riktig "första dejten" och var mer än nyfiken på "första dejten världen", det var jäävligt längesen jag kände att jag helhjärtad var på en "första dejt "  ! 
------------
Helt magisk datenight fick vi båda , Herreud jag älskar  fina kvällar ! 
Med härlig miljön, fantastisk spännande matupplevelse  , skumpa som gjorde oss salongsberusade  och  sällskap i jesusklass  så kan det ju  inte bli annat än en kväll i världsklass , det tror jag ni förstår! ;)
 
Jag innan vi skulle ut,jag hittade min plats  på golvet! :/ HAHAH!
RESTAURANG T.O.S.O ! 
Vi bad om att de slår ihop två bord så vi får långbord, och så beställde  vi in 9-rätters som kocken rekomenderade och vi lutade oss tillbaka och njöt av spännande nya smaker  som kom ut en efter varann , vi fick flera  matgasm på flera rätter. Det var sååå kul att testa saker man knappt visste vad de var förnått samtidigt försöka hitta sina favoriter bland allt gott ..  Tyvärr blev det inte bilder på alla rätter och det inte så klara bilder heller men ni kan nog se lite... Vi båda var supernöjda, vi satt där i flera timmar..
 
 Efter  flera timmars fantastisk restaurangbesök och 100 olika samtalsämnen  så tackade vi fint för oss och drog vidare till Lé Pain där vi beställde in en var sin drink, slog oss ner och tittade på galna människor hahhaha, där sitter vi och njuter av livet och vipps, kastar vi oss in i varandras armar och bara kysser så jävla passionerad som i en jävla film, , detta stoppade dock inte en kille från att komma och försök avbryta oss, knacka på min axel  och säga att jag har så fina flätor att han måste få ta mitt nr så att jag kan göra på han då jag sa att jag gjort de själv.,  jag och Chr.istian doooog av garv., vem fan avbryter mitt i en het första kyss för att be om nr för flätning ? HAHAHAHHA klokren!, Den glömmer man ju inte :D 

Vi var fängslade i våra heta  moment så allt Chr.istian sa var: "Ska vi dra härirån eller " ?  YEEES blev mitt svar, taxi raka vägen hem och natten var ung och yees, jag behärskade mig själv och nöjde mig med levande passion utan intimitet, eller, min kvinnovecka hjälpte mig hahahahhahahha, annars hade jag sagt , fuuuuck it , ofta jag skulle behärska mig när det kommer till Jesus ! :o) Tjejer  , ni som vet, mi vet, you know my struggle, Jävla Kvinnovecka kan flyga och fara åt helvete ahhahaha,  !  ! 
 
Vi däckade fint och vaknade nästa dag, utvilade , och önskan om att  stoppa tiden så vi slipper tänka på alla måsten och att han redan skall åka,  vi ströp den patetiska tids-ångesten med Lyyyxfrukost då allt jag köpte till fredagkvällens tilltugg vart ju helt orörd, så det blev mer eller mindre en brunch för oss runt 11 tiden på lördag medan solens stråalar strålade in  och värmde oss fint !
Vid 14:30 åkte vi ner till centralen och jag skulle skynda hämta grabben och hans tåg skulle rulla strax därdter, Vi kysstes farväl och löften om att snart är det vi igen ;)
När man får uppleva jesus vill man faktiskt bara ha mer och jag vet att jag själv alltid framkallar ett beroendekänsla hos den andre så gissa om vi är telefon-torskar och planerar nästa träfff som båda tycker ligger på tok för långt fram i tiden men som vi försöker lösa på nått sätt ändå!   !

Jaaa hörni, sitter ju lite klämd nu, , precis nu när jag liksom sa till "New Mr Ex " att det kanske finns en chans för oss efter mitt allt velande sen 2015  , efter att jag äntligen har  sagt att jag ska göra av med de andra killarna och bespara oss treangeldramat som varit sista tiden  och bara fokusera på han  så dyker SJÄLVKLART JÄVLA JESUS UPP,  så wish me Luck  on that one ! :(  Men  Jesus är ändå jesus liksom,  SÅ don´t Be Hard On Me;)
 
 Jesus, Han Har  Förtur , Speciellt när han släppt ner sitt hår, DÅ var det Kört För Mig :O)  HAHHAH!
 
 
1985 Summer-Babes
 
2  Vintage-Babes 
Savage!