Chanel

I Know My Price, That's Why I Think I Am A Gift To The Earth-
 
Me And The Summer -We Just Click !
 
 
 
4,5 Kg På 2,5 Vecka
 
 Nu har jag hållit inne det länge, fatta ni att på 2,5 vecka gick jag ner 4,5 kg , Ni minns väl när jag sa att jag skulle straffa mej själv efter att ha ätit lite för gott helg efter helg när jag precis hade börjat med 5:2 dietem .. och det började rätt oskyldigt men jag fick sån kick och fick sån vilja att tappa  vikt på kort tid, mål var 5kg och det gick så fort att jag var tvungen att pausa en stund, .. nu har jag tagit paus i en vecka bara för att jag verkligen rasade i vikt och började bli nästan beroende hahaha, sjukt farligt med den här metoden jag hittat för mig själv..  Farligt beroenframkallande,  Nu har jag ätit vad jag velat i nästan 2 veckor under "pausen" men fortfarande håller jag vikten, även gott ner halvt kg, mest för att kroppen inte tar in så mkt mat längre så jag behöver längre inte göra så mtk frö att gå ner..   Mina kollegor skojade om att jag frösvann i mina kläder, dem var oroliga att hela jag skulle försvinna,
 
Så här ENKELT är det att tappa car 5 kg på 2,5 vecka..   Det kan verka lite extremt och är inte för alla, så detta är bara för dom som känner "why not, låt oss testa och se"!  Detta funkar ju GARANTERAT och är egen påhittad sak.. dem på jobbet kallar min diet för  7:7 dieten ahaha, så illa är det inte,
 
BÖRJA med att  förbereda dig mentalt, ställ in dig på att det här ska bli SPÄNNANDE, inte tufft eller jobbigt, men bara JÄÄÄÄVLIGT spännande, , spännande att se vad som händer med din kropp, inte desperationen att gå ner i vikt.. utan se det som UTMANING, som du ska FAN klara .     
 
jag började veckan med att "rensa magen" det gör jag varje veckoslut med laxeringsmedel, det rensar tarmarna och du är tom i magen från start.. det är så JAG har börjat..  Måndag till fredag ska du äta detta.. som sagt det kan låta extremt men ni förstår inte att jag under den här tiden inte hade mkt hungerkänsla alls, 2 första dagarna var tuffast, var bered på det, , sedan ville jag knappt känna matdoften.. så det är inte jobbigt, men det kan låta förjävligt..   
 --------
Måndag-Tors
Frukost  Knäckebröd Råg Rut Med Bregott , snåla inte med smör, glas vatten 
Lunch -  2 knäckebröd  av samma märke, tog med egna , och mangovatten tog jag, du kan välja vilken vatten du vill som du tycker är gott.. annars iskall vatten till detta..
Middag- Jag har försökt lägga in lite träning hemma och efter träningen är det VARMA KOPPEN som gäller..  1 st sån ska du värma, 2 knäckebröd och 1glas Coca cola eller annan läskdryck som du gillar, (du måste unna dig nått som du tycker är gott till maten) mjölk eller läsk, ta ett glas av det och njut.. varma koppen med kantarellsmak tyckte jag bäst om.. annars har jag olika smaker så man slipper avsky varmaa koppen, jag varierade även med spenatsoppa, med äggvita endast..   ta 2-3 dl spenatsoppa.. och drick din cola eller vad det nu är..  detta gjorde jag Måndag till torsdag, TRUST ME, det händer MYCKET på dem här dagarna, så pass att du nästan måste tvinga dig själv att äta på fredag... helgen är fritt för dig att äta vad du vill, men det är inte mkt du kommer orka trcyka i dig.. men försök äta gott till helgen, söndag rensar du magen och börjar på nytt på måndag igen.. jag ger dig två veckor, kilona kommer säga bye bye..  
 
Jag vill inte bli pinne så jag har stoppat detta lite.. men kör denna veckan ut också.. tänker köra varannan vecka i framtiden nu.. jag har 1kg från min "önskevikt", helt sjukt nice känsla.. jag har inte lidit, haft energi att träna, fråga mej inte var fan den energi kom ifrån.. grymt kul var detta och LÄTT! lättare än man verkligen tror..  Varma koppen mättar verkligen.. Och jag har aldrig druckit det innan, men nu tycker jag kosntigt nog om det..  speciellt med ett glas cola och gott knäckebröd till.. Hahhahaha    Jag har sååå mycket mat i kylen och frysen för man äter inte alls på samma sätt längre, hade inte Mr x varit här under dem veckorna hade jag säkert inte lagat mat, utan gjort minirätter till sonen endast..  Men När han var här försökte jag ändå laga mat till alla och så tog jag pytte lite men slängde alltid skiten sen ändå för jag orkar inte mkt..  Svårt att se skillnad såhär på bild och speciellt när jag inte började med före bilder och mått m.m., tänkte inte på att jag skulle lyckas så  bra.. ville ju bara testa ett par dar..  men ni ser själva, jag är redo för bikini säsong 2015, så VAR är sommaren????!!!!
 
Här ser ni ett litet exempel bara, min korta shorts  brukar sitta tajt, nu ser ni att nu finns det uttrymme för en midja till ahha,  det som försvunnit mkt är lår, mage, runt revbena, midja, ansiktet,   !
Idag blev det lite träning i träningslokalen hos oss och egobilder blev det såklart !
Här Är våran dagens Halv Åtta Hos Oss.. Fick I Mig en mini tacogratäng med gurka å tomat .. imorgon fortsätter varma koppen dagarna igen.. men detta var gott, väldigt gott!