End Of An Era ?

 
Ja...
 
Mina kära bloggläsare !!!
Ni de fina, genuina,  som kommer hit för att ni gillar att vandra runt här.. ni som uppskattar vad jag delar  även om om våra åsikter skulle dela sig i mycket.. Ni som kravlöst har klickat in här och bara accepterar alla nyanser utav mig , 
 
Det är med sorg jag nu meddelar att tiden är inne för mig,
Att ta farväl... Av något  som har varit en del mitt liv..
Bloggen, som har varit en plats för tankar och reflektion,
Plats för att uttrycka min kärlek till alla olika ting som på något sätt vidrör mitt hjärtas innersta rum...
 En plats där jag har varit orädd för att dela min resa, min glädje  min sorg, tid av smärta , tid av lycka.. Allt har ni fått ta del av, även om hela historian inte får plats så har jag sett till att ta en bit av varje del så att ni kan få vara en del av min resa på ritkgt , mötas på distans, både vänner, bekanta, helt okända för mig som har visat engagemang och värme och ibland har jag undrat, vilka är ni ? hur är det möjligt att ni har ens orkat med allt snurrigt här ? Men det är också det som jag har diggat er för.. Ni måste vara speciella på något sätt, annars hade ni inte orkat läsa alla novelllånga inlägg och så mkt grubbel och viss mörker !!!
 Men Så kul vi har haft... 

Nu lider det mot sitt slut för den här gången för mig..
På den här bloggen!
 
Blogg.se uppfyller ingenting av vad en bloggportal behöver ha för att man ska kunna driva en blogg och tycka att det är kul. Det är alltid ett problem som dyker upp och nu är det dags att släppa detta för  nu

Det har inte gått att blogga och sen sist jag skrev så går det heller inte att lägga in bilder i inlägget ! Hur skall man kunna blogga utan bilder , bilder som talar när man saknar ord.. Alla mina matbilder,  det är en stor del i  varför jag älskar att blogga.. att få lägga in matbilder som jag själv kan gå tillbaka till. Och musik, det bästa av allt, att dela sin musik , musik som berör   som jag hoppas berör om så bara 1 person av alla mina besökare. !
 Så med det sagt...

Här slutar min resa på blogg.se

Men ta det lugnt, djupt andetag ...

Klart som faaan att jag  finns kvar i bloggvärlden;)
Hoppas din puls inte steg upp allt för mkt nu  haha

Ni blir inte helt av med mig :)
Jag kommer ha denna bloggen kvar..
Det är så mycket jag har delat här, så mkt dikter, texter, musik, matbilder, min egen utveckling,  jag har delat mycket av mig och denna bloggen ska få leva vidare!
 Jag bloggar egentligen för mitt framtida jag.. Så därför är jag skyldig mig själv att fortsätta resan någon annanstans när denna krånglar så mycket !
 
Ni kommer hitta mig på samma namn !
För era skull gjorde det lättare för er!
Jag kommer numera finnas på 
www.egosworld.com
 
Kanske är det helt rätt tid att byta blogg ändå?
Nya bröst, ny blogg , det är så vi får rulla! 😄
Jag vet att ni är några st som är nyfikna på hur operationen gick och hur mina boobs ser ut numera.
Jaaaa, då får jag väl presentera de för er on the other side !;)
See YOU there , samma concept &  samma galenskap utlovas !
Peeeace Out  Blogg- Fucking-punkt-Se !
 Ps. lämna gärna kommentar på andra sidan så jag vet vilka som har hittat dit
och om den funkar som den ska ! Det står obligatorisk med mailadress för att lämna kommentar, men funkar fint att skriva tex [email protected] om man inte vill lämna ut sin mailadress .. Jaaa, som sagt, vi ses vidare där ni som inte är redo för ett farväl än!!
 
 Här får ni istället en redan tidigare publicerad bild!
Bara för att jag hatar inlägg utan bild som avslut 💋
 
 
1 kommentar