if you are always trying to be normal , you will never know how amazing you can be!

 
Varför kan inte helgen vara för evigt ?!
I Need More Hometime in my life ! 
I Need More Bedtime,  I Need More Sleep!

Ännu en mysig helg är passé, och in kom vintertiden med snöstorm fredagkväll!
Det är dags att plocka fram vinterkläderna med mössa, vantar och pälsen i högsta hugg!
Vintern är som att kasta sig ut i ett blodigt krig ibland! Jag vet inte om jag alls är redo för årets kyla, känns som den kommer vara länge och kylan kommer att vara SÅ fruktansvärt bitande!

Ja, Hur har vi annars spenderat helgen ?
 
Fredag direkt efter jobet blev det KIdsfun på Humpyard Med L och hans bästa tjejkompis J.ennifer och J mamma, vi fyra åkte dit och det blev så lyckad eftermiddag och kväll!
kidsen studsade runt och hade livets eftermiddag och vi hejade glatt och även jag testade lite lätt! 
KIdsfoood efteråt, Vi var inte hemma igen först 21:00
Lördag blev det Shoppingdag på eftermiddagen, hittade dock inte mkt, och det man hittade var det ingen rea på ahha, så jävla typiskt mig, lyckas alltid hitta just det som inget rea har under reahelgen! Det hela är rena rama bluffen förvisso men jag är ute efter ny mobiltelefon, tiden är tyvärr inne för en ny mobil, min har gett upp helt ,  Nu tror jag att jag har bestämt mig, för vad jag ska ha, jag är såklart Samsung tjej och kan inte förestlla mig köpa Iphone, men nu vet jag vilken Samsung som skulle passa mig bäst, bara till att ta ett beslut och klicka hem det nu!  Det blev skräpmat även efter shoppingen  och tacos senare på kvällen hemma !  
Söndag kl 12 Kom Therese äntligen på besök för lite 1:a Adventsöndagsmyyys!
Vi har inte setts på typ 1år, my little Rocksister , L.éons gudmor, vi måste skärpa oss, hon bor bara 2 timmar bort liksom... utanför B.orås! 
Vi hade givetvis otroligt mkt att uppdatera varandra om och klockan bara flydde ifrån oss, vi körde lotteri-lek som L gjorde till oss, hur kul som helst, adventfika och Lasagne som jag började göra igår.. Så idag slängde jag in den i ugnen bara.. Hon är lika besatt av lasagne som jag så självklart blev hon så lycklig när hon fick reda på att det skulle bli lasagne! 
 Vi åt oss SÅåååå mätta , vi var så mätta så vi förflyttade oss till sängen som 2 trötta kärringar!!!   L var väldigt glad över att få träffa sin gudmor igen och att få stå i centrum och visa allt han kan och allt han har hunnit med :) Vi låg i sägnen och spelade "tomtespelet" också ahhah, jag läste och de fick gissa sig fram, riktigt kul! 
Innan vi visste ordet var kl 20:30 och hon var såklart tvungen att åka, jag jobbar imorgon, även hon även om hon inte börjar först 16, , sedan har hon ju 2 th tillbaka hem, i trafiken, och snö på vägen, usch!  Vi avrundade kvällen och lovade att vi skulle bli bättre på att ses, nästa gång är det våran tur att åka ut till henne och hennes nya sambo :)   Hhahha ja, mkt som händer i livet som sagt !,!
 
1 kommentar