Chanel

Shop It Like It´s Hot
Visst har Jag  varit sá kass att knäppa bilder pá allt fint man köpt sista tiden, främst tänker jag pá kläderna , för dom är väl roligast att prata om och fota m.m.   Här ser ni kanske 1 /5 del av allt jag köpt, hittade detta i en páse sá dá knäppte jag bilder, vi fár se om det kommer bilder pá resten men jag har redan börjat hoppa i allt sá inte lika kul att ta bilder dá !
------
Jag var ute i fem minuter tidigare idag, lovade mig själv att inte köpa en enda sak till, men av nán konstig anledning rákade jag som vanligt gá fel och hittade mig själv plocka pá mig träningskläder som jag för övrigt är jättenöjd med, àhhhh känns bra, jag hade sán träningssug idag frán jag vaknade, bara kliade i kroppen och jag ville sätta igáng och träna, och just dá sprang jag pá träningskläder, byxer och lángtröja som jag haffade direkt ! sedan köpte jag en tröja frán killavdelningen, En ganska Nöjd donna !
Och här är väldigt lite av det jag köpt , inga bilder pá barnkläderna, trots att jag inte bloggar sá mkt om Lilleman sá máste jag fan bli bättre pá att visa bilder pá nya fina köp till honom, blir aldrig av , det är kul med barn/pojkkläder lika mkt som kläder till en själv.. Min son har stil om man säger sá, helt enkelt pga hans mamma har stort intresse för kläder, jag skulle vilja jobba som kostymör ,hade varit sá kul ! bakom kameran men samtidigt ha betydande roll ;)