Chanel

Shop It Like It´s Hot
Visst har Jag  varit sá kass att knäppa bilder pá allt fint man köpt sista tiden, främst tänker jag pá kläderna , för dom är väl roligast att prata om och fota m.m.   Här ser ni kanske 1 /5 del av allt jag köpt, hittade detta i en páse sá dá knäppte jag bilder, vi fár se om det kommer bilder pá resten men jag har redan börjat hoppa i allt sá inte lika kul att ta bilder dá !
------
Jag var ute i fem minuter tidigare idag, lovade mig själv att inte köpa en enda sak till, men av nán konstig anledning rákade jag som vanligt gá fel och hittade mig själv plocka pá mig träningskläder som jag för övrigt är jättenöjd med, àhhhh känns bra, jag hade sán träningssug idag frán jag vaknade, bara kliade i kroppen och jag ville sätta igáng och träna, och just dá sprang jag pá träningskläder, byxer och lángtröja som jag haffade direkt ! sedan köpte jag en tröja frán killavdelningen, En ganska Nöjd donna !
Och här är väldigt lite av det jag köpt , inga bilder pá barnkläderna, trots att jag inte bloggar sá mkt om Lilleman sá máste jag fan bli bättre pá att visa bilder pá nya fina köp till honom, blir aldrig av , det är kul med barn/pojkkläder lika mkt som kläder till en själv.. Min son har stil om man säger sá, helt enkelt pga hans mamma har stort intresse för kläder, jag skulle vilja jobba som kostymör ,hade varit sá kul ! bakom kameran men samtidigt ha betydande roll ;)
 
 
Do That Thing Again Baby
 
En sán riktig skön lát att dansa sensuell till framför spegeln med träningskläderna pá,
skulle jag vara rik skulle jag ha en Jätte  Lokal i hemmet som är som danslokal med jättespegelvägg och där fár man gá in och dansa loss, mjukt, skön, vild , galet, sexigt, jaa, ett rum där man kan vara helt ett med musiken och láta musiken göra vad fan den vill med ens kropp, I WIll Fucking Loooove It, den här láter fár mej att vilja köra en galet sexig mjuk drop it  For My Hero ! ;) Trust Me När Jag säger att jag skulle döda denna med min min kropp som vapen! Den är SÀ skön men samtidigt lite skört pá nátt sätt.och det är just det jag älskar med denna... ..  Den här texten nedan säger mer till mig än jag vágar erkänna ! Jag har spolat tillbaka X antal gánger bara för att höra pá när hon säger den här enkla meningen :
 
Can you see it?
The worst is over
The monsters in my head are scared of love
Fallin people, listen up
It's never too late to change your luck
So don't let them steal your light

 
A Walk To Remember-
 
 
-