Chanel

Happy Life In Paradis!
Okej, det är full rulle här hemma, så några tok intressanta inlägg får ni inte men tänker bjuda på massa bilder som ni kan gotta er med, på dagarna som varit, dvs i helgen när min låtsasbror och hans höggravida fru kom på besök ifrån Malmö,  sjukt kul var det, det blev grillat mat med gott vin där vi satt på uteplatsen och läskade ALLA förbipasserande och hade på härlig sommarmusik , sommartider, hej på dig monica and you name it, , därefter tog vi en sen kvällspromenad längst strandpromenaden till bryggan där det var rätt livat på lyx-båtarna och hamnkrogen och även på bryggan, vilken sommarkväll! vi kom hem senare och fortsatt natten med spelet "vem vill bli miljonär" på TV där vi testar varandras kunskapsnivåer och smuttade vidare på vin,jodå, det blev en lyckad helg!
 
 
Söndag och morsdag :=)
 

 
Nightblogg
 Jag har märkt att jag bloggar typ bara på kvällar/natten,  men det lbir väl så, när man har nattat pojken och dagen har passerat och man ska unna sej egen tid, då minns man bloggen, fatatr inte hur andra hinner med bloggen på dagtid? jag har gjort några försök och det gick väl sådär,  ahha, kanske borde byta namn till nattbloggen:) 
 
jaja, sitter jag och tittar på en intressant dokumentär på 4an"Cleveland-tio år i skräckhuset" Amerikansk dokumentär från 2013. Dokumentär om de uppmärksammade kidnappningsfallen i Cleveland som fick sin upplösning i maj i år. Då blev Michelle Knight, Amanda, Berry och Gina DeJeusus äntligen fria efter att ha hållits fångna i många år av Ariel Castro. I det här programmet intervjuas släktingar till kvinnorna och Ariel Castro, samt hans grannar.
Kvällens Filmtips!
 
Det var ett tag sen jag såg den här filmen men minns än att den var riktigt bra och vill tipsa er om denna! jag trodde först att det bara var en typisk tonårsfilm om high scholl så jag hade kanske inte så höga förväntnngar, men den här flmen är mer änen tonårsfilm, mycket bra och jag ger denna 7 av 10 Chanel Scarfs! Bra story, många bra skådisar and you name it!
 
The.Quiet.2005
 
Handling: Den populära cheerleadern Nina Deers perfekta förortsvärld vänds upp och ner när hennes föräldrar adopterar deras föräldralösa guddotter, Dot. Dots ankomst förändrar Ninas sociala status och gör att familjens mörkaste hemligheter kommer upp till ytan.