Chanel

Rasismen In My Ass!
När vi var ute tidigare så ringde Big A och var lite halv upprörd över en grej någon hade postat på Facebook, jag är inte den som har facebook så jag vet inte hur dessa konversationer ser ut där alla diskuterar, mmen det var någon som hade skrivit något "rasistiskt" enligt henne och hon frågade mej vad jag tyckte, det var nån mupp som hade skrivit att alla utlänska som tycker att svenska poliser suger borde dra tillbaka till sitt hemland, vad tyckte jag om ett sånt uttalande undrade hon, jag förstod att hon tog åt sej rejält hehe   jaa, som alla vet tar jag sällan ställning när det gäller sånt, för jag tycker så väldigt olika, och man skulle kunna prata om sånt i flera timmar och ändå inte komma nått vart..  Big A är född i Sverige men har kurdiska föräldrar, och hennes största dröm är att bli polis och har redan gått klart polisförberedande utbildningen så hon brinner ju för yrket och svenska poliskåret och som hon sa så finns det bra & dåliga poliser, precis som ALLA andra yrken, så vrf inte kunna ifrågasätta polisen om/när man är missnöjd med något?,, Det jag blev mest arg på var väl att tjejen som skrev detta skre att alla blattar kan dra tillbaka till sitt hemland bara för att dom har åsikter om svenska polisen? okkeeey  jag trodde det var fritt att tycka till i Sverige utan att behöva packa sina saker och dra dit "man kommer ifrån"? Får man absolut inte ha ååsikt om man ser ut att komma från ett annat land? även när man blivit illa behandlad? om jag nu t.ex går till skola och blir utsatt för mobbning och därefter klagar på skolan, borde jag dra till mitt hemland för det? nej, jag tycker att ALLA får ha sina åsikter, vrf är det bara svenska som ska tycka till om precis ALLT? 
 
Jag har inte så mkt emot "rasismen" egentligen" jag anser att det är folk som är förtryckta på ett eller annat sätt och dem bygger nån slags hat mot ett viss folkgrupp som får dem att känna sig mindre på jorden, för vem i helvete vaknar en dag och plötsligt hatar alla "blattar, negrar av alla slag eller till och med svennar" , nej jag tror starkt på att allt har en börja, och då är det rätt att få ha sina åsikter, inte vilja beblandade med ett viss folkgrupp om man nu är så extrem i sitt tyckande, för jag tror på att alla kommer alltid att ha åsikter om precis allt och alla,  om sina grannar, sina grannländer, och andra folk som dom inte "tillhör", men att skada någon för att dom ser ut på ett viss sätt gör mig inte klok, ingen ska behöva utsättas för våld för att han/hon ser ut på ett viss sätt.. ha dina åsikter men du har ingen rätt att lägga hand på någon bara för att dom inte ser ut som det du är "van vid", se dej själv i spegeln innan du tar dej den jävla friheten din jävla parasit! Jag stör mej mest på när folk säger till andra utlänska att dom borde vara "glada" att dom släppte in dom i landet och dom ska vara tacksamma, okeeej, sakta i backen, När jag kom hit, då stod det inte en Anders, Bengt och Lisa  och gav mej nyckeln att komma till deras hem,  så länge du inte har öppnat en dörr till mej, så länge du inte har på egen hand BYGGT Sverige själv, då ska du bara droppa skitsnacket, Hela världen är i dina händer, ta dig dit du vill och se till att sköta dig där du är för det är landets regler som gäller. var du än väljer att åka till,, Jag tycker att folk ska ta seden dit dom kommer, och jag stör mej galet mkt på dom som inte gör det, för jag känner, om du så väldigt gärna vill ha det som i ditt hemland, vrf komma till ett land som förbjuder allt det du "står för"? kanske kvinnoförtryck, slöjaförbjud, barnarbete, terroattacker osv, man ska väl ta sig till det land där man känner att folket tänker som en själv eller? det är så jag tänker iaf.. Jag tycker att ALLA har rätt att vara missnöjda, Anna har rätt att vara mittnöjd på Poliskåren, och Ahmed har ALL rätt att vara det också, MEN om Ahmed 24/7 klagar på allt som Sverige står för och hatar allt som finns här, då borde Ahmed se över andra länder som skulle kunna passa honom bättre, för Sverge kan inte forma sig efter en liten Ahmed, men vill Ahmed förblli oycklig här så är det hans val och du borde ignorera Ahmed..
 
Määnniskan kommer alltid att ha åsikter om allt, jag ska inte sitta här och vara tacksam för att jag får vara här,  Ska jag buga för varenda svensk jag ser och säger tack för att jag får vara hos er, säg bara till när jag kan slicka era aas!? eller vad villl dom som uttrycker sig med att alla utläningar borde vara tacksamma?  För mig handlar det alltid om att behandlas LIKA.. Jag har inte mer respekt för en utlänsk för att jag själv är utlänning, jag har inte mer respekt för en svensk för att jag fått "vara " i hans land, för han har fan inte köpt landet, så get over your self innan jag puttar ut dej från ditt eget land..!  Sluta var så jävla bittra, för fakta är det att rasister är så JÄVLA bittra, och många utlänska ssom håller  med "rasisterna" är ju muppar utan ryggrad, precis Jackié arklöv, rövslickare hela högen som innerst inne HATAR att dom är "färgade" och inte riktigt pasar in, iaf inte där dom befinner sig nu,, jag skiter i vilken jäävla färg du har eller var du kommer ifrån eller hur högt upp du sitter,,  Jag behandlar dig på samma sätt som vem som! You are nobody until you are someone i min värld.. Som en somalie kvinna sa: dom hatar mej för att jag går på soc och tar deras skattepengar, och dom hatar mej när jag jobbar för jag har kommit hit och tagit deras jobb, vad faaan vill dom egentligen?
 
Själv har jag som tur inte råkat ut för så mkt rasism alls, eller knappt nått som jag kan komma på nu direkt, men häromdagen gick jag på stan och på ena väggen stod det: "döda alla negrar" och så hatkorset på sidan, jag stannade till och bara halvlog, typ wtf, vrf så bitter, först började jag skratta och sa OJ DÅ, tyckte det var lite kul, ville knäppa en bild men orkade ej ta fram mobilen, jag blev itne arg,  jag blev faktiskt ingenting, jag såg bara framför mej några tonårspojkar som precis blivit nedslagna av några "blatteungar", Jag såg inte storheten i det hela, ofta säger vissa utläningar till mej att jag ser så lätt på rasismen för att jag har "smält in i svenska samhället" och blivit förblindad och för at jag själv inte har råkat ut för något extremt"  t.ex jag och min bäste vän H.enrik som är mulatt hamnar alltid i hetsiga diskussioner när vi diskuterar detta, han blev utsatt för mkt skit när han var liten,så han är alltid medveten om folks förändring när han kommer i ett rum än när en helvit Anders kommer in.. Även om det inte är värsta sakerna så lägger han märke till det och det tar mkt på hans energi kan jag tycka.. skit i om dem ryggar tillbaka näär du kommer in, dom förväntade väl sej helsvensk då han heter H.enrik **** och är född i Sverige, uppvuxen med bara svenskar och hans svenska är så avencerat att knappt alla svenskar hänger med, så det väl klart att när det kommer en 35årig halvsvart man in så kommer  dom att bli förvirrade,, gör inte stor affär av det och då blir det inte så märkvärdigt..  Jag tycker personligen att ALLA är rasister, och värst är utläningarna själva, en arab tycker sej vara bättre än en turk och en turk tycker sej vara bättre än en somalie och så fortsätter det i en dryg cirkel, så jag ser inte rasismen från ett håll utan jag ser helheten men lägger ingen större vikt på det så länge det inte handlar om våld, MEN att folk inte får ha sina åsikter utan att bli hänvisade till sina hemländer tyder bara på att Sverige oxå är på väg åt ett helvete!!
Jag ser det så enkelt som så att alla är i behov av varann för att växa som ett land, vad vore Sverige utan all invandring? säg INTE mindre brott, för det är väl självklart, ju mindre befolkning, desto "mindre" brott blir det, men alla seriemördare, alla våldtäksmän , allt vardagsbrott skulle fortfarande existera även om invandrarna var ute, Och vad vore alla utläningar som är här om inte Sverige fanns? ett land som välkomnar utan att egentligen begära ett skit, Jag tror inte man hade haft det så mkt bättre någon annanstans, jovisst man kan dra till USA och tro sig finna the american dream, men det är näst intill omöjligt, och här i Sverige finns alla möjligheter aatt bli det man vill bli, om så bara är,, jaa vad faaan som helst.. ,
Happy Life In Paradis!
Okej, det är full rulle här hemma, så några tok intressanta inlägg får ni inte men tänker bjuda på massa bilder som ni kan gotta er med, på dagarna som varit, dvs i helgen när min låtsasbror och hans höggravida fru kom på besök ifrån Malmö,  sjukt kul var det, det blev grillat mat med gott vin där vi satt på uteplatsen och läskade ALLA förbipasserande och hade på härlig sommarmusik , sommartider, hej på dig monica and you name it, , därefter tog vi en sen kvällspromenad längst strandpromenaden till bryggan där det var rätt livat på lyx-båtarna och hamnkrogen och även på bryggan, vilken sommarkväll! vi kom hem senare och fortsatt natten med spelet "vem vill bli miljonär" på TV där vi testar varandras kunskapsnivåer och smuttade vidare på vin,jodå, det blev en lyckad helg!
 
 
Söndag blev det bara jag och min prins ute och "firade" mors dag med käk och bus hela dan,  Det bjöds på fantastisk väder hela helgen men söndagen hade årets varmaste dag,  och efter en hel dag ute i värmen och grilldoft från alla håll vart jag sugen på grillmat IGEN, så senare mot kvällen innan vi gick hem köpte jag engångs grill och grillkött, sen var det bara att grilla snabbt där på bakgården, jag kan inte få nog av grillmat, och min tallrik är alltid detsamma, färdigmarrinerad karré, champinjoner, potatissallad, min otrolig goda sallad, hemmagjord vitlöksdressing, baguetter and that´s it! Min ultimata grilltrallrik! Jaa, vädret, maten, sällskapet oh allt har varit i toppenklass och nu väntar en hektisk vecka på mig som började dock väldigt lugnt med en tur hem till M.aria för fika och lite planer inför midsommar, och nu ska jag börja ta ut mina flätor, kl är tok mkt sen väntar massa möten i veckan, pedagogiska öppna förskolan och Göteborg för hårfix..Hoppas ni har haft en fin helg och att veckan har börjat bra för er som förtjänar det lite extra ;D
 

 
-because of you i am A