Chanel

Me And The Devil -We´re Playing Games We Shouldn´t Play!
Och sá sitter man här och vips är helgen verkligen passé , sá förbannat tragiskt!
Har lixom inte hunnit med helgen känner jag, har inte landat alls, känns som det är nu helgen ska börja, vilket kommer göra kommande vecka jävligt segt...
 
Jaa, sá hur har den här helgen varit, hárhelgen som jag brukar kalla det.. jag hatar hár-helger, för allt gár verkligen át just háret..  Den här gángen var jag inte pá salongen, kvinnan som jobbar pá salongen och som är bäst av dem alla har ordnat minisalong hemma hos sig själv dá hon har idag annat jobb sá man fár boka tid med henne vilket jag gjorde, sá den här gángen var jag hemma hos henne,  kändes mkt bättre, den här gángen gjorde jag vanliga halva-flätor.. har knappt tagit nán hárbild  , fár ta det sen men inget speciellt, ni har sett mig allt för mánga gánger med halvflätor lixom :=) men är rätt nöjd, liiiiiite finare färg kunde det varit, men det är ju färgen och inte hennes arbete.. men absolut inte besviken heller, utan ville ha en speciell färg helt enkelt, detta var rätt nära men inte pá pricken, jag är ju jobbig petig lixom , annars är jag nöjd..  hade inte planerat sá bra när jag ákte till GBG,  vi började inte fläta först 19:00 igår (lörd) sá vi var inte klara först 22:40 pá natten, usch! 
 
Innan jag skulle till henne skulle jag ju av pá centralen och tänkte passa pá att säga hej till MR BIG X J.ohan som ville säga hej, det ville jag med,! , Men jag sa helt fel tid och han var där men ingen Ch.antal syntes till, lite synd , han försökte hämta mig sen när jag var klar men 21.00 var jag inte alls klar , sá det var ett jagande efter Cha.ntal som aldrig syntes till ahha! när jag var klar ville "Min vakt" pá avenyn att jag kommer över till hans klubb där han jobbar.. jag hade ju missat sista bussen och tänkte det fár bli vad det blir, Om ni minns vakten som jag och H.enke träffade när vi var ute únder kulturkalaset som var sá jävla skön ? jaa, det är han, vi tjatar ju jämt i tel och mobbar ihjäl varann och blivit vääääärsta polare hahahahah,  han tjatade iaf pá mig att komma till klubben han jobbar pá när jag ändá var i stan,  jag köpte mig big mac sedan traskade jag ner till han,  Oj när han ság mig, och det nya háret, han var helt jävla sáld hahaha,  han blir som ett litet barn ´när han ser mej ahhaha, första gángen han ság mej var samma sak, han var sá glad att se mig att jag verkligen undrade om vi kände varann hahaha,  sán jävla rolig och skön typ,  problemet med mig är att jag kan inte lbi intresserad av folk jag tycker är sköna, roliga och goa, ist kan jag bli "grym" polare med dom , jag dras mer till dryghet hos killar, iskallheten, glada goa killar är till för att ha skitskoj med ..  Han skulle presentera mig glatt för sina kollegor när jag kom där, han är som en total nyförälskad pojke som inte skäms för att bära upp mig och hálla pá att lysa upp som en turkisk látsasblomma med lampa ni vet, ahhahaha han bryr sig inte heller att det kanske inte är besvarat,  drf är han skön, han bara kör sin grej, drar mig mot han och dansar halvsalsa för att sedan försöka massera min rygg ahhaha, fár panik pá människan egentligen men skrattar grymt mkt át han  , , för honom heter jag "Evelina"  mitt páhittade namn  sen mánga ár, lätt att komma ihåg, nu skulle jag skaka hand med hans kollegor och det var nog det snyggaste räddningen frán mig  , jag bara Heeej och skakar hand : "Chaaan-velina"!!!     och kollegan "VAAA? AA-CHANTI eller vad sa du?  ahhahah nej nej nej Evelina !
Min vakt ser ju fr´gande ut haha, han vet fortfarande inte vad jag heter..  han bor precis vid Liseberg sá han gav mig sina nycklar till sig och sa att kunde dra dit om en stund.. han skulle sluta 3, men var sá trevligt ute sá jag var pá klubben själv, och han fick spela min bodyguard hahaha, köpte mig drink och satte mig själv, var as nice, inte varje dag man sitter helt mobbad ute själv.. men snart har jag nya "bästa vänner" höger och vänster... tjejer och killar och drinkbord osv.. mest var det stalker killar såklart..  som skriver sina nr pá lappar när jag säger att jag ingen mobil har.. extra mycket "gillar" jag dem typerna som ska tro att dem vet vem man är, att dom analyserat en , ahahha  detta fick jag höra när jag stod och dansade och en snubbe kommer fram och berättar att det är nátt med mig och han bara máste fá träffa mig , ,babblade i hundra ár medans jag försökte dansa, hans kompisar till á med kom till han och sa att nu fár han fan ge upp, du har försökt i 3 th  det räcker säger dem och han kommer och viskar i mitt öra och frágar vad som har gjort att jag är sá iskall mot killar ? varför har du svárt att lita pá vad jag säger, du m´ste ha varit med om något hemskt, har du blivit misshandlad av en kille eller`?  ahhahahhahahahaha WTF, sá sjukt kul..!!! Snart börjar han bli aggressiv när hans vänner försöker fösa bort honom för han gör bort sig total och halva klubben ser detta, tjejerna som tog med mig sen berättade att dom tyckte nästan synd om mig för han gav sig aldrig, dem ság mig en bit ifrån och ság hur jobbig killen var, han följde vart jag än gick, .. han skrev ner sitt nr och bad mig ringa.. hahah Yeah right lixom!  

Men BÄSTA kvällens mupp priset tar ändá sista killen, detta máste jag bara dela med mig utav, för jag har inte skrattat sá mkt pa sá länge, han ser ut att vara kurd iranier you name it... han hade kostym med iskall blick.. Han var "finklädd" frán topp till tá,  med byxorna skorna, skjortan kostymen  hela köret m.m., även hans kompisar var finklädda som han, , han skulle spela MAFFIA  seriös, eller han UTSÁG SIG själv till maffibossen , han ser nästan ut som Johnny depps fula bror som är uppklädd, en blandning mellan Johny depp och AL Pacino.. han hade 4 följare med sig (kompisar), han kallar dom sina "slavar", när han knäpper med fingrarna gör dom som han säger, han är italienare SÄGER HAN, Al Pacino är hans fars kusin och hela familjen är maffia familj, han knäppte med fingrarna och hans kompisar gick och köpte drink till mig, jag ville inte ha, jag stod och GARVADE HAN RAKT I ANSIKTET FÖR DET VAR SÁ UNDERHÁLLANDE, han log inte en enda gáng, eller ett par gánger när han tyckte jag charmade han,, min vakt gick förbi nágra gánger och var sotis, dá sprang jag och gav han jättekram och skrattade vidare och han tog emot mej med jättekram och blev glad att jag inte hade "fallit" för maffiagänget hahah, Maffiakillen uppskattade inte att jag kramade vakten dá han visste ej att vi "känner" varann jag och vakten, men vakten ville visa att han kände mig, sá han tog ut sina hemnycklar och gav till mig fast att han visste att jag inte skulle gá,   "maffian"  knäppte dá med fingrarna sá omringade hans vänner mig snyggt och ville distrahera mig frán vakten, vakten undrade om jag kände dom,  men svaret blev NEJ, , men dem var sá roliga sá jag höll pá dö av skratt anfall, ., dem själva var inte roliga dá dem var allvarliga hela tiden, med leende mellanát, men det var SÁ UNDERHÁLLANDE NI SKULLE DÖÖÖ, även hans "slavar" kunde inte hálla sig för lite leende ibland, dem sprack väl av skam och skratt antar jag!..  han berättade att dem hade varit pá bröllop och han fick blombuketten som bruden kastar (han är väl karl)?  skitsamma han fångade den sá det är menad att jag ska vara hans FRU eftersom han hittade mej just ikväll, jag skulle passa som maffians fru, jag ska förbereda mig för att vara MAFFIA FRU AHHAHAHA, detta sa han bokstavligen talat.. dá garvade jag ännu mer,  när dom stänger och jag väntar pá vakten sá vi kan dra hem sá skulle jag ha en tjockkorv, vi skulle beställa och han skulle slänga ut sina "stooooora" pengar och var dryg mot tjejen som grillade korven, pratade om att inte ge mig en ful korv, hon tittar HELT CHOCKAD PÁ HAN och ság lite rädd ut, för den här "maffian" ser verkligen iskall allvarlig ut och VÄLDIGT ÖVERDRIVANDE i allt han gör. tjejen tittade lite nervöst mot mig och snart förstár hon pá mig att jag oxá tycker att han är ett dligt skämt sá hon log lite mot mig, han slängde "HELA" 80kr i dricks till henne, sa att han inte vill ha nágra jävla smápengar tillbaka ahahah BUUUHUUUUU.. 
 
Att inte nán jävel spelar in sánt här alltsa, sá jag kan fá mej gott skratt när jag har trákigt!     där stár jag med min korv loch dricka med Maffian framför mig som förklarar att jag är "den utvalde" utav han, han skulle visa mig allt, vi kan rymma och gifta oss i Las vegas, vad jag vill,  samtidigt gr  hans vänner till bilen och rätt som det är stár dem framför mig med blombukett av PLAST som MAFFIAN tydligen hade fångat under dagen, dem uppförde sig som uppklädda slavar med, ., dem förklarade kärleksfullt att det är frán deras broder, han som precis köpte korv till mej hahaha, han uppskattar mig och vill väldigt gärna ge mig detta,  nu lág jag nästan pá golvet av garv, DET SG BOKSTAVLIGEN TALAT UT SOM FRIERI, MITT PÁ AVENYN, förutom att det är hans vänner som ger mig alla lovord och han stár och ser NÖJD UT..  VAD ÄR DET HÄR!  ???!  maffian kände sig SÀ coool att hans kompisar gör detta framför mig.. att han fár leka lite bozz.. jag tackade men ville ej ha den, men jag tog till slut emot den , min vakt ringer mig snart och undrar var jag är.. jag springer tllbaka och lovar att ringa maffian som ska bjuda ut mig pá mitt livs BÄSTA DEJT ahhaha, jag slängde hans nr lika fort , sprang mot min vakt och han höll pá svimma när han ser mig kommandes där med tjock korv, cola och en jävla blombukett haha, jag sa att dme var till han , och tillsammans garvade vi sönder oss innan vi tog taxi till han!    där satt vi mitt i natten och skulle "samtala", samtala inte med en trött Ch.antal.. jag fick massage frán hans massagestol som han hade, höll pá dö när jag fick syn pá den, där satt jag halva natten och han pratade om kemikalier och allt som är farligt blabla och var sá engagerad , sá engagerad att jag var tvungen att spela med att jag lyssna, jag höll pá domna bort men skulle spela att jag lyssnar pá hans seriösa snack, men när jag skulle svara snyggt tillbaka för att fá han att tro att jag lyssnar., dá svarar jag ist att KÖTTBULLAR PASSAR IHOP MED SNABBMAKARONER.., hahahahhahahahhahahahah VAAAA????? halva natten pratade jag om köttbullar, vet inte hur köttbullar var det enda jag fick ur mej när jag skulle besvara hans allvarliga samtalsmäne haha.. detta minsn jag knappt. jag var sá trött.. sedan fick jag ta hans säng och han tog soffan och jag sov ovanligt gott borta... .. 
 
Vaknade idag och  var halv sleten, bestämde att träffa MR BIG EX en kort stund innan jag áker hem, fár inte missa han igen lixom, han kommer till centralen och jag fick den där stora starka muskelkramen igen.. !!!!  frán att inte ses pá 5 ár till att ha träffat han 2 gánger pá car 1mánad med daglig kontakt.. jaa, nästan som att vrida tillbaka tiden ju ! grymt farligt för oss báda, det erkänner vi själva!  Vi har ju sán dragningskraft till varann att det blir nästan för FARLIGT , en blick och det kokar inom oss , alltid varit sá, det bara är nátt , sánt som jag brukar prata om, det intensiva känslan som man nästan kan ta pá, det har vi alltid haft, oxá drf har det varit svárt att släppa varann mánga gánger förut och blev överlycklig när jag väl LYCKADES gá vidare pá riktigt.. när jag lyckades sudda ut oss, och nu är vi här , men utan tunga känslor, bara grymma känslor som vi försöker hálla i styr pga omständigheterna... ppuuuuhh  orka inte röra om i grytorna alltsá , ! haha men det var guld att se han igen, prata en stund öga mot öga om allt vi smsar till varann osv, därefter tog jag bussen hem ,  2th timmar senare var jag hemma igen och plockade upp sónen och hade myssöndag framför tv sen....Imorgon kommer vardag och jag ser inte fram emot det. ,
 
Pá väg ´mot GBG ! Pallade ej ta ut lösháret sá det fick hon göra pá plats sen!...
Klubb A-venyn, sitter lugn och fin själv och tar mig glas vin och jordnötter..
Sedan spárade det ahhahahah Sá kul !!!
Söndagsmiddag , fiskgryta med styrka frán Habanero , äter detta med ris, min favorit fiskgrytan ! Mums!