The Everage Girl- Outside The Box

 
 
Nu var det ett tag sen jag bloggade tyvärr, synd ni inte får hänga med på våra fartfyllda liv haha, nejdå finns inte mkt fartfylld vardag här inte, 
Me And Mini Me !:=)
 
dock saknar jag som FAN att slå mig ner och bara blogga, skriva av mig, dela min musik och allt , längtar till att få lite tid över till detta,
försökte göra det nu ikväll då jag har påbörjat men aldrig hinner avsluta, så det mesta hamnar i utkorg , riktigt synd, men de kommer ramla in snart, mitt internet började såklart strula när jag äntligen satte mig ner nu och tänkte ägna lite tid åt bloggen, så mycket jag vill skriva om, allt och inget, lite av precis allt som snurrar i mitt huvud, får se hur mkt jag hinner med ikväll, allt beror på internet just nu tyvärr..  Det har varit en bra helg, fredag efter jobbet blev det shopping på stan, har shoppat lite mkt sista tiden, jag får börja tagga ner seriiööös! 
shoppat även i veckan , ,  men av nån oklar anledning har jag haft lätt att hitta lite kläder som jag vill ha på sistone..  Jag passerade även systemet för att fylla på vinhyllan lite!
Man känner sig gammal när man en fredagkväll köper dricka till hyllan ist för att "köpa för att festa" ahhah, !
 
 
Allt sitter dessutom helt perfekt utan att ha provat i butiken haha , Hur ofta händer detta!
Röd  bikini för sommaren  . 
 
Skööönaste tröjan!
 
lördagkväl hade vi biokväll här hemma med en ny barnfilm, "Tito och fåglarna" 
 Filmen är nog inspirerad från situationen som är nu, 
"Tito och fåglarna  handlar om att  En epidemi sprider sig och människor i hela världen insjuknar. Det är en smittsam rädsla, som urholkar själen"
L.éon tyckte om filmen, vldigt mycket,  och det gjorde jag med, den var bra, vi skrattade stundtal när vissa saker påminde om oss, det är en pojke som lever med sin mamma och pappan försvann sen flera år och han och mamman går varandra på nerverna ibland och igenkännandet gjorde att vi stundtal skrattade gott åt tokiga saker de hade för sig !  väldigt bra, , för att vara barnfilm..den kom 2020 så helt klart inspirerad från nuvarande pandemin.
VI åt fantastisk god tacos till detta,
 
vaknade ida efter en behövlig sovmorgon, åt frukosten jag drömt om hela veckan, äggröra, bacon, köttbullar, prinskorv m.m. , Yumiie , lite english breakfast style.. Muucho Mucho Love ! 
 
 det är livets sunday för mig ! 
 
Jaaa, annars lever vi och mår bra, 
Livet rullar på och en ny vecka väntar runt hörnet, 
Dessutom en Ny soppavecka som startar från och med Imorgon!
Wish Me Luuuck! 
Första 2 dagarna är de värsta, sen känns det stabilt..
Längtar till soppaveckan, känner mig alldeles för tung efter allt gott jag har stoppat i mig! :)
behöver "rensa kroppen" på allt onödigt man stoppar i sig dagligen!
 
 
 
1 kommentar