Chanel

I Will Bring You Back To Life-
Vi Sitter På Natttåg mot Eeeestockholm just nu!
Det blir en lugn och slapp filmhelg tänker vi!
Min Jesus är bra på att klicka på biljetter till oss ha ha!!
Önskar vi kunde vara mer i Gbg och det är egentligen vad båda vill men han har en 3 a oh jag har liksom en 1:a så det är smidigast när kidsen är med  att vi är i Sthlm men är han kidsfree och vi ska ses , jaaaa då är det direkt  Gbg och är han i Gbg blir det desdutom lite  lättare för mig att kanske någon gång ordna med barnvakt så vi kan ha samma lyx som vi hade på våra första dejt ..Dvs  hela kvällen /natten för oss sjävla där det är fritt fram att gå all crazy på varann  ha ha ha !!! Ingen av oss kommer överleva varandra kan jag garantera !!😌
 
Vi överlever knappt varandra just nu heller men ni hajjar , 
Man spelar i En annan division när man är själva och får lov att njuta av varandra utan begränsning!!!!
Jag hatar begränsningar när det brinner så mkt mellan 2 personer !!!!
 
Han är Min att utforska and im gonna take My time ;)
Ser fram emot han ikväll när vi är själva och slår på skön musik och kanske ett glas rött , kommer dock inte dröja länge innan vi slänger oss i varandras famn !!!!
Passion när det brinner som starkast !!!!
Jag har på mig  tunna strumpbyxor, minidress med lårhöga stövlar , tänker det är lika bra jag visar tydligt genom min val av kläder  vad jag är ute efter , jag gillar rak kommunikation så att säga hahahaha!!
Se förbi Smutsig  spegel, This girl is On Fire !!;) 
 
Morning Egos World-
 
Vem vaknade grymt trött idag!
Idag hade jag betalt vilken jävel som helst som krävde det för att få sova bort dagen, sååå rått och kallt ute, känns som en sen höstmorgon verkligen , jag vill helst dricka varm choklad och titta på Dr Phil i sängen Hahaha!
Men ist har. Jag varm choklad och sitter på jobbet lyssnar på inkommande samtal och fattar fortfarande nada i vanlig ordning , det är verkligen som Att lära sig tala kinesiska  I am Sooo Lost honey hahahha !!  
 
Men bästa  på jobbet är alla fruktkorg som är i varje hörna , orkar inte slltså Hahaha ,  Stora korgar med alltid färska frukter , jag får börja bli bättre på att äta frukt nu när de är överallt och glor på mig, Folk är Så bortskämda med tilltugg dryck och kosttillskott som ligger lager på lager för den som vill ha , och inte tala om gigantisk frukostbuffe varje måndag å torsdag samt fredagsmys med kex jordgubbar ostar popcorn choklad med mkt mer som de dukar fram på den stora köks Ö på fredagar , jag äter  aldrig nått men det märks så tydligt när så mkt är gratis , folk grisar sig och andra får städa efter , hade det kostat så hade alla hållir hårt i sina frukter å dryck och all tilltugg mm 😅😅!! 
 
 
Didn't They Tell You That I Was A Savage! ! ?