Chanel

Where Are You Now?!
 
Här Ser ni vårt rum  På Det K.ollektiva boendet,
Här tänker jag mig två lite mindre men mysiga charmiga fåtöljer skall vara sen, eller där spegeln är får det vara plats för tv.n då tv.n är just nu framför sängen mdn mitt emot på det andra väggen med mindre fönster , där ska gardiner i mocka upp senare, ! och så vill jag ha en svart/mörkbrun helkroppsspegel ist för den antikvita ! och självklart mattor, men det får ta sin tid, vill hitta helt rätt och inte skynda på! vill verkligen få in lite hippie känsla för guuuds skull !
Sängen saknar sängkläder och rätta kuddfodral på samliga,  men annrs är sängen rätt så finito och även där behövs en annan matta men denna räddar oss tidiga mornar när det är så kallt på golven men det skall sättas in golvvärmare sen oxå!

Nackkuddarna stör mig som faaaan fast att jag tycker dem är fina, så dem fick plats uppe mot väggen ist hahahah, stör mig inte, annars skapar jag hav mellan oss  HAHAhH!
Liten myshörna för L härinne annars är några av leksakerna däruppe så vi slipper ha massa skit härinne, men här småleker han, bygger tågbanor , sitter i hörnan med sin musse och gosses och kollar i böcker m.m. skriva och måla  , får se hur det blir sen när fåtölj ska dit sen!  ni ser även egna ingången! där behövs akuuut dörrmatta!
 
Vi har såklart husets största rum så det är rena turen annars bör man vänta sig trånga utrymmen på k.ollektivt,
dock finns det ju större gemmensamma ytor att röra sig på som tur, då tänker jag på dem andra som har 8kvm ioch 10 samt 14, dem har varit inne här och dem alla har ju typ svimmat ahhaha, dem säger att detta är ju fan som egen liten lägenhet, 20kvm kan du hitta i Gbg Sthlm idag och betala hur mkt som helst för, och då ska det få plats kök, sovrum , vardagsrum younameit, så självklart är det verkligen TUR att dem höll på med bygget när jag var och kollade rum och lämnade önskemål.. dessutom egen separat ingång, man skulle kunna göra matrum här och alltid äta här och stänga ut dem total, men det vill jag ju sklart inte, annars hade jag inte velat testa kollektivt. Men kan ju avslöja att INGEN av dem är min typ , inte ens i närheten, vi snackar BIG TIME NO, men vet ni det fantastiska ? dem representerar inte mig och jag representerar inte dem så det känns rätt lugnt,  en hollänsk kille, HAN är soft, men han snckar bara engelska, han studerar och gör sin praktik i SVerige, så han är här ett halvår, han älskar matlagning så vi har slått ihop våra kryddor hahaha, jag får passa på att lära mig vardags engelska av han, jag kan skriva texter, och läsa sjukt svåra engelska texter om det är poesi, MEN vardags engelska är ett dåligt skämt för mig... precis som när jag kom till SVerige, jag lärde mig snabbt att skriva dikter samt förstår dikter, jag tolkade alltid dikterna på ett sätt som alltid förvånade mina fröknar då jag inte hade hunnit lära mig svenska så bra, men jag antar att peosi, dikter och texter är "mitt språk" oavsett språk, men vardagsspråket känner jag inte samma passion för...  utan jag vill lära mig på en nivå så jag kan göra mig "förstådd" sen bryr jag mig inte om det låter heelt fuckt upp, Men han iaf är rätt skön, sedan kommer det väl komma folk och gå, inte så mkt, men ändå, vilket gör att mna kan komma att möta många olika typer OM vi bor här under en längre period.. ,

Då huset är under bygg/renovering än så är det ingen vacker syn nånstans typ,  men framförallt kan vi inte röra oss på alla ytor, köket däruppe och badrummet är i mkt äldre modell så vi kommer säkert vara mer här nere sen , nog såg jag egentligen fram emot en äldre charmigare hus när det kommer till kollektiv , så jag har inte så mkt emot det egentligen att det är B möbler och ser äldre ut därupe , det har sin charm men skönt att ha helt nytt här nere så man kan välja om man vill ha det gamla charmiga därupe eller nyare härnere, badrum/toa föredrar jag nytt alla gånger om men annars börjar jag verkligen uppskatta gamla hus med tråkiga tapeter och mormor inredning hahah . finns en viss charm i det hela! Dock är det vanligt gammeldags vitt däruppe på väggarna så inte så unikt, sedan pratar dem på att måla och fixa därupe oxå, herregud det kan ju ta sin tid.. dem rör sig överallt och stökar, och häromdagen fick jag nog av dem och skällde ut hyresvärden ahhaha, så typiskt Ch.antal, blir av med bóendet innan hon ens hunnit flytta in,

Men nej jag förklarade missnöjen, från mig och övriga fast att jag egentligen inte är så jävla missnöjd eentligen, surt såklart att det tar sin tid men vet inte riktigt om jag bryr mig så mkt  , men var tvungen att trycka på och säga att det är inte okej att det inte är färdigt som utlovat och som det ser ut kommer det ta sin lilla tid, även om jag inte är frustrerad nu så kanske jag kan komma att bli det, så innan jag blir det så kan man sätta ner foten, speciellt så dem kan skynda på, , hoppas man kan vara ute ii trädgården i sommar och grilla m.m för därute är ett dåligt skämt just nu, ., för min del är det inte hela världen, jag kan bo i stöket, men rättvisan är viktigt för mig, så med det sagt kom hyresvärden, det är en far och son, sonen är det jag skrev kontrakten med, och pappan skäms ju lite för jag ställde dem båda mot väggen och var ändå proffsig i mitt sätt att kritisera dem, "ni skulle inte betala massa pengar för att bo bland byggstök , detta är inte okje, ni kunde sagt till så kunde vi flyttat in senare liksom, (för jag hade en övernattningslgh för max 3000 imånad under 2 månader) då kunde vi tatt det så länge men just nu är det bara rummet som är färdigtställt, hur tänkte ni ?!  Jaa, jag la till att resten oxå varit missnöjda då dem har bott här längre och allt drar ut på tiden, , efter snacket bad dem hemskt mkt om ursäkt blablabla, 10min senare ringer dem och säger att  jag får 1000 kr rabatt inför nästa hyresbetalning,! Kändes riktigt bra med förhanlingen då jag i själva verkert inte var så frustrerad ändå haha,  mne bra att det slutade så bra,  jag tänkte att det skulle kunna sluta med att dem  säger "flytta ut om du inte är nöjd", och som den krigaren jag är hade jag säkert sagt BE MY GUESST HAHAHHAHA och så hade ja ringt .:H.enrik och berättat om mina framsteg och han hade blivt SÅ mätt på mig  hahaha! ,  Men detta känns bra, tror det blir bra sen när dem är klara med ALLT oh försvinner för gott, , inte bara vissa ställen, köket och badrummet här nere är i princip färdigt men jag väägrar gå ut där först dom städat och fått bort ALLT såklart ! men ingen brådska för min del.. vi bor i Gbg som jag önskat, vi får testa på kollektivt boendeform som jag FANTISERAT OM, vi fick chansen till ett  boende i ett område som är lugnt och fint men ändå ha centrum 19min bort med kollektivtrafiken och bussarna går car var 10é-15é minut , Det är Guld start om man tänker efter, vi kunde hamnat var som helst, vi kunde hittat överdrivet sunkigt kollektivt, vi kunde ha fastnat på kusten trots att man hade bestämt sig för flytt, så JA, det är mkt mer positivt än negativt så vrf ens hänga sig på renovering som tar lite tid ?
L.éon är nöjd och Jag är nöjd, och daghemmet börjar på tisdag så nu  är vi trots allt på väg åt rätt håll tills det tar stopp, då får vi leta efter en ny öppning, livet har så många dörrar och så många öppningar ! Innan det svänger helt galet  kan vi väl ta och njuta av att det har gått så himla bra såhär långt ist för att hålla på att hitta fel !!!!
Egen Mini Biljard tycker han om, så den har kommit till användning vill jag lova!
 
#1 - Tant Bea

Jag tycker det ser ut som du har ordnat det riktigt bra för er trots omständigheterna, , , jag är imponerad jag tror ni kommer att trivas så bra! som du säger, det är väl alltid lite tråkigt när allt inte är färdigt i tid men vad gör det egentligen ? ni är närmare oss :)

Svar: jaaa, som vi är hahaha, vi tar ju oss till Sthlm på mindre än 4 timmar, DET om nått är framsteg från vårat håll HAHAHHAH! jomen jag tror absolut att det kommer bli bra när allt är fixat, kanske drf jag är rätt så lugn i det hela, jag har viktigare saker att tänka på, förskola som jag hoppas ska komma igång tex .
Chanel

#2 - Emma

det ser ut som en lyxigare variant av "kollektiv" , och självklart är det bara du som hittar sånt , är det dina "kontakter" igen ;) hihi!

Svar: hahha sååååklart, mina kontakter och deras kontakter och deras kontakter, youuu know meee e:P!
Chanel