Chanel

One week-
Tänka att det redan gått 1 vecka sen vi flyttade,
idag för en vecka sedan kom flyttlasset,
tiden har ju verkligen bara spunit fort förbi..!
Vi firade detta med att inskolas på daghemmet och ska dit en stund imorgon och 15é ska vi ha kommit igång,
daghem kommunal som den akuta lösningen och så börjar förskolan till hösten där vi fått plats, han behöver komma igång med sina vanliga rutiner så man inte rubbar allt just like that.. och så att jag får möjlighet att komma igång lite med jobb.. Så detta är guld lösning och hoppas han skall trivas, det är daghemmet där dem har hundar och katter och hästar och ladugård.. där vi passerade med kidsen och pratade med dagmammorna!
Bra lösning när han tjatar så mkt om hundar också, Jaa, jag tror det blir bra, han hade skoj med dem i gympasalen tidigare idag,  Vi var där ett par timmar för att sedan  strosa på stan och ta tag i några viktiga papper m.m. samt äta lite gott från grillmenyn , vi tog en mix på stor tallrik så vi fick lite av allt grillat, kyckling, nötkött, lammfärsk, tomater, paprika, pommes och spännande såser från mellanöster.. jättegott ! En trevlig dag i en annan del av stan!
Lite shopping, jag är luuuspank mitt i flyttbubblan men ändå lyckas man alltid hitta nått, smink, lösögonfransar you name it.. Men är helt coool fortfarande när det gäller att handla till hemmet, intresset är gooone! så det kan ta sin lilla tid att hitta det man vill ha, matta och 2 enkla fåtöljer är väl nödvändigt just nu men inget akut-måsten, vill helst hitta det på auktion/second hand eller liknande, inget nytt, så ocharmigt och jag är noll intresserad men vi får se, man man hittar det man vill ha, enkel saker gärna lite blommigt, hade inte varit helt fel !
men den tiden kommer!

Vi avslutade måndagen med att göra chili con carne med ris som jag bjöd halva huset på, dem som bor här just nu , dem tyckte det var såååå gott och jag lovade recept men jaa, ofta jag kan skriva ihop ett recept :D
Nu tog jag aldrig någon bild för det var första kvällen vi "alla" var hemma samtidigt så vi babblade massa och försökte lära känna varann.. trots extrema olikheter.. det är det som är mest underhållande hahah!
 
 Tog en kvällspromenad i närområdet runt grannarnas hus här, så lugnt och skönt här och kvällssol på det trots en kylig dag och kväll !
 
#1 - V

Wow kul att. I har fått förskoleplats så snabbt !! Men jag sa ju det, bara du kommer till Göteborg kommer du lösa allt det praktiska , du är duktig på det ! Vilka härliga dagar ni har haft , drömstart ju!!

Svar: jodå vi får hoppas det blir lite ordning här nu så vi kan sätta igång, dock as drygt med första tiden på stälelt med djur då jag är så satans allergisk mot päls, så det svider som fan, men som tur gillar han djur och så är han inte allergisk .. men som tur är det korttid innan den riktiga inskolninen. ja vi har annars haft drömstart när det gäller att njuta dem första dagarna/veckan :)
Chanel

#2 - Emmy

Så mysigt ni har det
Jag vill med flytta till Göteborg 😍

Svar: Doooo It ;) Aldrig haft sug för flytt till Gbg innan trots att
Gbg alltid varit centrum in My life men nu var dt på tiden att suget äntligen infann sig för det känns så bra att vara på plats nu trots mitt upp i byggskiten 😡😍🤣
Chanel