Chanel

Fynd Och Vardagsmix-
I måndags åkte jag och Mr Big X J.ohan ut till olika inredningsbutiker  då jag var i behov av gardinstänger och mörkläggningsgardiner för ett sätt att skärma av "sovdelen" utan att behöva konka in möbler osv, utan då blir gardinerna bäst och som en del av framtida inredningen tänkte jag , vi hittade sjukt fina gardiner med lite mönster, lite dyra tyckte jag då det fanns såklart billigare men dessa var ju faktiskt sjukt fina tyckte vi båda,, köpte 3 st och det var 600st  och så stänger, knoppar mm , och även gardinstån till fönstergardinerna, landade på car 2000:-.  fick såklart detta som lite av inflyttningsspresent utav Big J, så nödvändiga presenter är guld just nu ahha, orka få en fin klocka när jag kan få gardiner AHAHA, Back in dayz när vi dejtade så var det dyra parfymer, klocka, smycken, Tv balbla som presenter, nu vill jag ha gardiner ahhaha,  Efterått käkade vi lunchbuffé och pratade massor innan han körde mig tillbbaka , dock får jag haffa någon arbetsgubbe här som kan hjälpa mig sätta upp grejerna och som jag ser fram emot detta !  vill nu ha fåtöljer i nästan samma mänster eller i mocka. för dessa har lite mocka känsla över sig.
 
Mycket finare i verkligheten och kommer passa den lite mer åt mockastilen samt sammet som jag  uppskattar inom inredning ! Kommer ha mockagardiner som fönstergardiner, och denna skall bara dela rummen och det blir nog en fin inredningsdetalj.. den ser såklart mkt roligare ut i verkligheten..

----------------
Och vad fyndade vi på den gigantiska marknaden ? inte mkt, såklart, men det vi fyndade var ju fina saker som inte bara kommer stå och skräpa, sånt är vi färdiga med :=)
6 svarta glas nya oanvända, 30 kr wopp wopp, maskerad ögonlappaen eller vad den heter , gratis, den fick L.éon för dem tyckte han var 2 cute ! 2 guldskål 10kr för båda HAHAHHAH wtf!
helt ny topp från River Island Favoorit märken
Helt oanvänd Väska , över B, men skulle säkert funka till en simpel outfit en sen kväll så man ej ser i detalj hur halv B den är haha, absolut värt sitt pris: 10 kr hahhaahahah! fick alltid ett gott skratt när de sa priset !
2 böcker
 Mycket gott att mumsa på !
 
I Onsdags, Lunchdejt Med N, En ny bekantskap, hon tog oss till persisk lunchrestaurang  dock har dem mix av det mesta, svensk husmanskost , asiastisk och persisk mat, vi åt gott medan regnet öste ner , sedan  strosade vi  runt på stan under solsken och letade byxor till hennes grabb som är 10år då dem skall på bröllop i Sthlm i Helgen, vi hittade skjorta men inga byxor, ist hittade jag byxor till MIG ahaha det är alltid nått !
 
 
Och så fick man efterätt oxå och kaffe, We Liike !
Gårdagens Middag här hemma, wok, Så gotttttt!
 
 Therese ringde igår och ville komma och hälsa på då hon trodde hon var ledig, vi skulle ha en heldag och mys, men så ringde hennes jobb och sa " get your ass till jobbet ! typ ! hahaha Så vi får ta det en annan dag, hon är så lycklig över att vi finns så nära nu, tar car 1timme för henne att köra hit, innan tog det 3,5 timme, Puuuh!
Så idag har vi slappat och försökt att inte boka in nått mer, så vi har snurrat runt här, sedan åkt över till en stor lekplats där han fick leka av sig, handlade lite mat, lax och färskpotatis, blev för sent att tillaga detta när vi kom hem så det skall vi lyxa med imorgon ist, så ikväll när vi kom hem ringde vi efter hemkörning PIZZA, och herregud, här behöver man då inte be om extra sås hahahahha, men gott var det, flööööötigt gott!
 
#1 - Sandra

Gud va härligt ni verkar ha det 😍😍
Ute och shoppar med J, i see ;))

#2 - Tant Bea

Fan alltså din maaaaat , jag dör för din mat !!! Du gör typ bästa asiat maten!
Så kul att ni har hittat så mycket fint , gardinerna ser skitfina ut , du får ta före och efter bilder sen :)