Chanel

We Love Summerlife-
Heelllioooyy, Redan onsdag och hela veckan har liksom gått så hmila fort känner jag, varit som vanligt full rull hela satans veckan, men varit såklart en bra vecka, jag har stressat mig själv att träna massor denna veckan då det är min "sista" vecka till att ha möjlighet till träning på 4-5veckor då min son går på sommarlov redan imorgon, så jag har tränat nästan  varje dag och kört halvhårt ändå.. Men tisdag hade jag paus från träningen och ist hade heldag med den nya bekantskapen N och hade bara allmänt skön dag, gick runt och kollade olika restauranger och deras menn, strosade i butiker och köpte ett par plagg, min favorit är min bombajacka som jag blev helt förälskad i!   Den är Så ISKALL !
Sedan ville jag köpa mig en hippie ryggsäck,  vissa vet att jag HATAR ryggsäckar, det provocerar mig att se någon över 15 år med rygga, hahaha vet faktiskt inte vad grejen är med mitt hat mot ryggsäckar, jag har dumpat killar som har burit på rygga, dem kan inte vara normala har jag intygat mig själv,  och jag minns när jag träffade "This Man" en gång och han kom där med sin förbannade ryggsäck, där tappade han det, han blev inte längre något att fascineras av,  han var ju som alla andra, helt jävla ointressant HAHHA , med sin rygga, vem bär ryggsäck nu för tiden, ingen, och allla hahaha,  Men när JAG köper den, jaa, då är den fucking speciaaal,  och jag gör allt för att få smaka på lite fejk-hippie life haha, köper blommig ryggsäck som jag kan ha picknick med , Störd är vad jag är :D Men tyckte den var coool med mig, och jackan! sådär fulsnygg, I Like it !
Men Iaf så blev det en fin dag på stan sedan tog jag med henne till mitt favorit sushi ställe i Göteborg, med havsutsikt , hon blev såklart helt föräskad, eftersom vi båda rör oss på olika platser i Gbg så vill vi passa på att bjuda in varandra till olika nya platser som är ens favoriter och så kan vi hitta nya tillsammans, så den här gången var det min tur att ta henne till ett av mina ställen och hon blev ju förälskad , vi åt gott på uteserveringen och med havsutsikt och havets läckerheter på tallriken och njöt av det fina vädret och pratade om det goda livet

Hon ville gärna göra entré på min blogg  när jag nämnde min blogg, MOhahahhaha!!!
Hon måste tro att min blogg är värsta känd eller nått , stackarn HAHAHAHHAHAH!!

DIIIINNNER, vi köpte tre olika rätter och åt av allt så det lbev tre rätter för oss, perfekt att göra så !

Efter car 2 timmar med mat och massa prat  slänger jag mig på min väska och rusar iväg,  hon springer efter mig och snart var vi på båten som tog oss runt /i Göteborg, WTF vad hände undrade hon, jode nu skulle vi på lite båttur, detta visste hon inte heller om, just den här enkla båtturen , hon har åkt andra båtar men inte denna som faktiskt är ny i Gbg, västtrafik tog fram detta år 2015 så inte så konstigt att alla inte har hajat grejen än,  detta uppskattades oxå big time..  och detta måste vi göra med barnen men framförallt var det tips så hon kan ta med sig sin man och son och njuta av lite båttur ihop med picknick. Big time nice!

Ohh gillar den här bilden, känns liksom som HÖGSOMMAR på nån lyxbåt MOHAHAH!

efterått var det tid för oss båda att hämta våra kids, eller hennes grabb är ju 10år så inget barn direkt.. Hon fick med sig lite dolma som jag lovat att ta med, då hon är iranier tror jag eller persien eller vad fan säger man ?  eller kanske turkiet, I Dont know, oavsätt ett land där man gör dolma ovh då måste hon vara en av dem som skall godkänna mina dolma kände jag,, hon och alla från dolma-land hahaha! Så händerna upp i taket när jag fick det här smset när hon kommit hem och smakat på mina dolma..WOPP WOPP! AHHAA!
 
And btw: ser ni här nedan vilka vaackra bilder jag tog på L.éon och H.enrik, han skickade dessa idag och jag blev så Inlööve, H.enrik är lite mer folkskygg när det kommer till min fiina blogg, eller pga sitt jobb vill inte synas på 100 bilder på en "smink blogg" sa han HAHAHA vadå SMINK, du vet ju inte vad du pratar om människa sa jag, du har ju knappt läst den , jag skriver massa intressanta saker sa jag, han himlade med ögonen :D , han är en dryg jävel hahha men ibland brukar jag mig min rätt att lägga in nån bild.. men som sagt, försöker endast lägga upp bilder på dem som nästan själva VILL vara med, eller godkänt bilden, annars tar jag stor hänsyn till sånt, men är inte lika hård om det är en vän som själv bloggar oh som gillar och väljer att synas på sociala medier flitigt.. Men även då brukar dem för det mesta  få godkänna en bild  innan jag lägger upp, " andra behöver väl ha privatliv även om dem väljer att vara vän med någon som skriver öppen dagbok på nätet!

Men dessa bilder är så fiiina på dem itllsammans , togs i söndags när dem körde lite hinderbana !
 
 Happyyyy BOY , olagligt söt!!!!
 
#1 - V

Ååhh vilken lyxig dag och det ser tvärnice ut!!! Och jag håller med dig , galet vackra bilder på leonb😍😍 du har kanske världens sötaste unge 😻😻😻

#2 - V

Glömde skriva det, din jacka är BOMB gumman , SÅ snygg !!!

#3 - Aytan

Gud vilken härlig dag ni haft. I löööve väskan, sååå fin och kan tänka mig dig bära den sååååå snyggt👌❤️😍 Kul med nya vänner, ser ut som ni haft det grymt trevligt 😘 Även fina bilder på Léon med sin gudfar. Léon är bara för fin👌👌

#4 - Sandra

Va mysigt, vad är det för båt ?
Satan va snygg du är !!