Chanel

Queen B On Stage-
Underbara fina helg is passé , som altl annat , varit en fin helg och häng, god mat och bra underhållning.

Lördag skulle vi egentligen ha mexikansk afton hemma hos Li.sa och sedan gå på Mary J Blige Konsert, men det vart ont om tid för en mexikansk afton hos henne så vi fick äta tacos i tacobaren på Liseberg ist, fint väder och lite lek på liseberg med H.enrik L.éon och L.isa  under tiden vi väntade på underhålling i världsklass..
1timme innan spelningen så smög vi oss förbi kö och H.enrik fick ta hand om L.éon medans vi smög oss längst fram till scenen, en av vakterna som var All in to me hjälpte till lite snyggt så jag skulle komma längst fram hhhaa, underbart , som tack lät jag han flörta med mig under hela spelningen, bra deal right ?!

30min innan spelning står jag då längst fram med L.isa  men framför/sidorna, så var det ett gäng med FETA tjejer, på riktit, tjocka tjejer som har paraply, tar överdrivet mkt plats och jag tänker avvakta med att säga till att de skall ta ner sina paraplyr, så jävla dumt, så varmt var det inte, det var soligt och solen låg på men kom igen,! Li.sa skulle köpa dricka till oss och jag håller min väska i handen och smsar samtidigt , (jag tränger inte minsta) eftersom det var 30min och jag var mitt upp i mitt skrivande , men antagligen nuddade min väska den här ööööverjävlafeta donnan som ser ut som en trasig alkis med många svåra år bakom sig, hon flippar, knuffar min väska och säger: NI SKA BACKA, JAG HAR SUTTIT HÄR I 3 TIMMAR FÖR ATT FÅ PLATS HÄR OCH INGEN SKA TRÄNGA SIG PÅ MIG", "  folk vände sig om och fattar inget först och inte jag heller, jag trodde hon menade nån annan då jag var mitt uppe i mitt sms, men märkte att det var min väska hon knuffar till samtidigt som hon spänner sina muskler, hahaha seriös, i såna lägen så tänekr jag mest: du vet inte vilken psykopat du försöker väcka till liv HAHHAAH!
Jag svara högt och tydligt till henne: ursäkta mig men ingen jävel bryr sig om att du suttit här i 3 timmar eller 1 dag, det gör inte din plats till VIP plats,  och då fortsätter hon:
Hon: " neeeej men  jag säger BACKA, INGEN SKA TRÄNGAS, ELLER TRYCKA SIG EMOT MIG, ! säger hon hotfull och trycker sin vattenflaska som att hon ska krossa den med sina bara händer, antagligen så att jag skall bli rädd och knipa igen, men så glömde hon att mitt namn var Ch.antal och jag är Psyco-Bitch HAHHA!! så jag svara lika hård tillbaka högt och tydligt ordagrant:
Jag: "men hörödu, du är på KONSERT, DET HÄR ÄR BARA BÖRJAN, JAG KOMMER ATT TRÄNGAS, VÄNTA OCH SE, DETTA INGENTING, , OM DU INTE VILL ATT NÅGON NUDDAR DIG SÅ FINNS DET PERFEKT PLATS LÄNGST BAK I PUBLIKEN, DÄR FÅR DU PERFEKT PLATS UTAN NÅGON SOM TRÄNGS,  PUNKT JÄVLA SLUT !!!!!!!!
 
Jaa, hon blev Jävligt tyst snabbt och även hennes vänner som såg att jag absolut inte ens trängdes bad om ursäkt och förklarade att de hade suttit där länge och att vännen trodde bara att jag trängdes,  Öhhh sorry  men jag har inte tid med folks jävla tro, folk började ju såååklart  Garva åt henne och undra om hon verkligen menade allvar att reagera så starkt för lite väska halvtryckt mot sig, hur kan du på allvar tro att du skall ha rätt till nån slags V.I.P. plats längst fram för att du är överfet och tar 4 personers platser total i onödan? lägg av och gå ner några kg , typ 50 kg så kanske du inte kommer känna väskan mot dig, orka se så jävla överstoppad ut och sen ha mage att uttala sig om en jävla väska !  Jaa, efter det här dramat visste vi att det skulel bli en bra kväll ahhahahah, när folk börjar bråka innan artisten är upp, jaa, då blir ´kan det inte annat än bli en craazyyy night ;)  
 

Mary J var snart på scen och fan va kul det var sen, Hon körde sin grej  och gjorde det så bra !!!!! En såndär sommarkväll när du ser dig över axeln och tänker, Faaaan va livet är UNDER-ART  ;) HAHAHHA! och när hon sjön ONE LOVE, jaaa, då skapade även hon Magi På Scen, men det gjorde hon genom hela spelningen, när hon dansade  då skrek folk för fulla hals, man vet att kvinnan är närmare 50år och kör bättre än många unga , hon förtjänar sin krona som hon bär som artis!   Magisk afton på Liseberg.!
The Queen B Meet Queen C HAHAH!
 Lé Vakten Som räddade en Queen C  ;) HAHAH! 
Flera stannade mig och sa att jag ser ut att kunna vara Mary J dotter flr vi var så "lika" , hallå säg syster åtminstone tänkte jag, och det kom säkert 5 olika svarta tjejer och pratade om min perfekta hy ? HAHAH en höll mig under hakan och säger: guuud din hy,din färg är helt perfekt, vad använder du ?  Hmm jag knner mig alltid falsk när jag säger typ : " ingenting"! , flera gånger svarta tjejer har frågat om jag använder någon kräm för att få så klar hy? jag har faktiskt konstigt nog fortfarande INTE förstått vad dem menar, jag säger alltid tack och önskar dem en bra dag men även H.enrik och stannat upp flera gånger och sagt: du har verkligen en fin hy? SÅ antagligen så har jag en bra hy, vilket jag själv såklart tycker men att folk ska reagera så mkt coh fram och tjata om det säger väl nått om att det är svårt att ha bra hy ? eller ? svarta tjejer tror dock inte på mig när jag säger att jag inte använder någon spceill kräm förutom hudkräm efter jag duschat. jaja, det glänser om mig, inte bara min hud och min hudfärg hahaha!  När  vi mötte H.enrik och L.éon sen igen så berättade H.ernrik att när Mary kom på scen på storbild skrek L.éon högt ut : "Oohhh Min MAMMA, MIN MAMMAAAA"  hahahahhahahha WHAT? såååå lika är vi väl ändå inte, jag kan ju drömma så jag tar det som en fantastisk komplimang för det skriker power över den här kvinnan och det skriker power över mig och det glänser om oss båda , med andra ord har vi samma gener :D !
 Här är några låtar från henne som tog kvällen till en pretty fucking nice nivå!
 
Denna fick alla att flippa loss som på dansgolvet inne på klubben när din favoritlåt kommer upp, Dark Child I LOVE IT,Veinte hur många gånger jag stått framför spegeln och dansat till denna, Den har helt rätt attityd!!
Family Affär blev nästa som fick publiken ur balans =)
NO DRAMA, OOH, gissa själva  vad denna gjorde med publiken  !!!!
Och så denna,  typ min favorit från henne,  ONE LOVE. då flippade publiken en aning ahhaha! Jag med!
#1 - V

Fan va sjukt att jag missade detta, hade velat vara där, !!!!!!!!! Hahahaha så jävla rätt svarat henne , var tror hon att hon är ? Ute i vischan och väntar på bussen eller 😑😑

Svar: jaa, hon var grym, verkar som man gjort dåligt reklam, för folk verkar helt chockade när man säger att MJB var här :o/ skumt!!! men hon var grymt duktig live, vrålsnygg så alla flippade i publiken och var allmänt underhållande:)

PS: eller hUR! exakt så kände jag, var tror du du är, hemma och dras på soffan eller !? :D
Chanel

#2 - Tant Bea

VA!!!😱😱😱😱
MARY J PÅ LISEBERG ???????

Svar: hahahah JAAAAAAA! :=) du missade nått visst, vet ju att du älskar henne, väntade på ett utflippat medd från dig där det står att du är på väg till Gbg , trodde du visste! men du såg väl henne i globen typ förra året väl ?
Chanel

#3 - www.teresia87.blogg.se

Vilken otrolig sommar ni verkar ha 😁 Njut!! Så kul att se en så genuint duktig artist också!

Svar: ja, hittills har det varit en ooootrolig sommar och guuud som vi njuter !!! ;)Njuter åt dig med ahahha, ja, hon är en riktig duktig artist som jag alltid respektera för hon verkar så äkta och inte så vilsen som många artister blir efter många år i branschen !
Chanel

#4 - Emmy

herregud va häftigt, hon är ju en riktig Queen , hade gärna velat se henne live !
och du ser ut som stjärna , inte konstigt att Leon trodde det var hans mamma, inte alla som har så snygg morsa ^^

Svar: jamen visst är hon !!! grymma kwinna , hahahaha jag slängde med håret xtra när L sa detta haahah
Chanel