Queen B On Stage-

Underbara fina helg is passé , som altl annat , varit en fin helg och häng, god mat och bra underhållning.

Lördag skulle vi egentligen ha mexikansk afton hemma hos Li.sa och sedan gå på Mary J Blige Konsert, men det vart ont om tid för en mexikansk afton hos henne så vi fick äta tacos i tacobaren på Liseberg ist, fint väder och lite lek på liseberg med H.enrik L.éon och L.isa  under tiden vi väntade på underhålling i världsklass..
 
 

Mary J var snart på scen och fan va kul det var sen, Hon körde sin grej  och gjorde det så bra !!!!! En såndär sommarkväll när du ser dig över axeln och tänker, Faaaan va livet är UNDER-ART  ;) HAHAHHA! och när hon sjön ONE LOVE, jaaa, då skapade även hon Magi På Scen, men det gjorde hon genom hela spelningen, när hon dansade  då skrek folk för fulla hals, man vet att kvinnan är närmare 50år och kör bättre än många unga , hon förtjänar sin krona som hon bär som artis!   Magisk afton på Liseberg.!
The Queen B Meet Queen C HAHAH!
 Här är några låtar från henne som tog kvällen till en pretty fucking nice nivå!
 
Denna fick alla att flippa loss som på dansgolvet inne på klubben när din favoritlåt kommer upp, Dark Child I LOVE IT,Veinte hur många gånger jag stått framför spegeln och dansat till denna, Den har helt rätt attityd!!
Family Affär blev nästa som fick publiken ur balans =)
NO DRAMA, OOH, gissa själva  vad denna gjorde med publiken  !!!!
Och så denna,  typ min favorit från henne,  ONE LOVE. då flippade publiken en aning ahhaha! Jag med!
4 kommentarer
V

Fan va sjukt att jag missade detta, hade velat vara där, !!!!!!!!! Hahahaha så jävla rätt svarat henne , var tror hon att hon är ? Ute i vischan och väntar på bussen eller 😑😑

Svar: jaa, hon var grym, verkar som man gjort dåligt reklam, för folk verkar helt chockade när man säger att MJB var här :o/ skumt!!! men hon var grymt duktig live, vrålsnygg så alla flippade i publiken och var allmänt underhållande:)

PS: eller hUR! exakt så kände jag, var tror du du är, hemma och dras på soffan eller !? :D
Chanel

Tant Bea

VA!!!😱😱😱😱
MARY J PÅ LISEBERG ???????

Svar: hahahah JAAAAAAA! :=) du missade nått visst, vet ju att du älskar henne, väntade på ett utflippat medd från dig där det står att du är på väg till Gbg , trodde du visste! men du såg väl henne i globen typ förra året väl ?
Chanel

www.teresia87.blogg.se

Vilken otrolig sommar ni verkar ha 😁 Njut!! Så kul att se en så genuint duktig artist också!

Svar: ja, hittills har det varit en ooootrolig sommar och guuud som vi njuter !!! ;)Njuter åt dig med ahahha, ja, hon är en riktig duktig artist som jag alltid respektera för hon verkar så äkta och inte så vilsen som många artister blir efter många år i branschen !
Chanel

Emmy

herregud va häftigt, hon är ju en riktig Queen , hade gärna velat se henne live !
och du ser ut som stjärna , inte konstigt att Leon trodde det var hans mamma, inte alla som har så snygg morsa ^^

Svar: jamen visst är hon !!! grymma kwinna , hahahaha jag slängde med håret xtra när L sa detta haahah
Chanel