What A Birthday Getaway!

 
Vilken underbar helg det har varit !
Så deppad över att den är över nu hahaha, 
Jag hade en mini Getaway  lördag till söndag, ett sätt att fira min födelsedag på ett mycket avskalat men minnesvärt sätt under en konstig pandemin tider... Det var fler tjejer som skulle med men i och med pandemin så skulle vi inte ta några onödiga risker, så det blev några bortfall och dom var alla så saknade denna afton.. vi blev totalt 3 st som kom iväg för en superdupermysig helg på krispigt vinterplats... Närmare bestämt Strömstad.
Där vi var i somras och jag blev helt förälskad, såg framför mig hur underbart det hade varit att komma tillbaka under vintertid.. tex nyårshelg eller varför inte min födelsedagsfirande.. Med frost, kyla, bastu, badtunna you name it..! Så jag bokade deras nyaste Stuga "Bergterass" Högst upp på berget med magisk vy!
 
Jag gick runt och hoppades så mycket på frossväder och vad tror ni vi fick ? Vaknar lördagmorgonen och möts av frost och kyla, jag blev så lycklig i kroppen när jag låg i min säng och F.anny var på väg att plocka upp mig och S.olange! Vi skulle vara 4 st men S.andra vaknade med extrem snuva täpt i näsan och frossa, hon hade handlat allt, köpt outfit och swishat för maten Men hon föll bort i sista minuten och hon var nära på att gråta stackaren  ! :(   Men det kommer fler tillfällen när Corona inte ställer till det för oss alla... Jaa, ni som inte kunde närvara, Vi skålade extra för er ! ;)
 
Planen var enkelt, Jag ville komma iväg med närmaste vännerna, bokade sjöbod med brasa, bastu , badtunna och sen bergterass för övernattning.. Det skulle vara skaldjursafton i pyjamas :) vuxen pyjamasmys och massa bubbel.. Det är Jag i ett litet nötskal!  Skulle inte vilja fira på annat sätt !
Våra stuga, taggade tjejer, redo för en mysig and wild night !
Här nedan ser ni sjöboden på bryggan , här fick vi gott skratt, vi var som bambi på hal is, som stadsnördar på fångarna på fortet, vi skulle sätta igång bastu, hugga ved och sätta igång badtunnan, guuud vad virriga vi var, ändå har vi alla växt upp med kamin, brasa m.m. i hemmet, men hur ofta satte man igång sånt själv ? Nejdå men så mkt hände här och vi ringde journr och han kom till vår räddning och han gav oss sitt nr och vi skulle bara ringa när vi ville så skulle han kommma och hjälpa oss ahaha, så honom ringde vi x antal gånger och han fixade allt vi bad om HAHAH, Bastun, lakan, handdukar och till och med spisen kallade vi på han.. vi var bra lyckliga att vi slapp använda våra hjärnor!
 
Det stora äventyret :)
F-anny Och S.olange !
Frooost Frost Frost - What a Dream!
Tjejernas hälsning :) 
VIntermys!
 
Alla fick i uppgift också att göra sin godaste pastasallad att ta med så vi kan ha lite som plockmat, Vi köpte skaldjur på plats och alla fick ta med sig 2 bubbelflaskor minst, slutade med att vi hade typ 10 flaskor bubbel haha, vi hade lite med oss 5 st tillbaka när vi åkte hem så det blev ingen suparfest men det blev wild oasvett ahha, vi åt gott, babblade massor, dansade, shakade loss och hade som pyjamasdisco, tog med UV ljuslampor, discolampa och min gigantiska högtalare på hjul, det kändes verkligen som att vi var på världens bästa klubb haha, jag har ju lagt timmar och kvällar på riktigt BRA låtar och förde över på en USB och så fick det gå på hela kvällen.. ena usb var musik som passar till middag, lite svängig jazz blues, old music, och på natten var det Usb 2 med CLUB MUSIC  med grymma remix, kändes som en DJ var på plats!  Alla 3 älskar ju att dansa och hålla på, så kvällen och natten försvann väldigt fort i allt galenskap ! 
Vi somnade inte först kl 06:30 på morgonen, jag tog dubbelsängen där F.anny kom in till mig och vi började babbla ist för att sova! 
 Vi sov gott och jag ordnade sen utcheckning , ist för kl 11 så fick vi checka ut kl 13:00  men vi checkade ut runt 12 och 1,5 th senare släppte F.anny av oss innan hon åkte vidare mot Borås.!  
------
Här ser ni lite bilder från Pyjamasfesten med skaldjursfrossa, vi pyntade så fint, jag tog med allt, köpte lite gott och blandat och det blev precis så som jag ville ha det..!
 
 35 År Av Madness... Ändå Ser Jag rätt Så Oskyldig Ut !;)  Eller !!! :O? Hh
 
Plock och bubbelhörnan!
 Instämmer <3 
 
Paaartyytime All Night  !
  Yuummiiiee!
Men alltså vilken underbar helg!  Tjejerna älskade stället och ber mig försöka boka redan nu till typ kräftskiva så vi kan komma iväg och ha det som en liten tradition, vi ska se om vi lyckas med detta, men jag kommer absolut åka tillbaka, det är min lilla egen drömmiga getaway plats! Jag bjuder på bildbomb så ni som inte var på plats kan ta del av det här istället!  Kommer leva på denna känslan länge när jag ser tillbaka på alla härliga bilder! Det blev så bra som jag fantiserade fram i mitt huvud, Tack för en fantastisk helg tjejer !!
 Vi avslutade natten med att gå ut på terassen och tända denna rissaken som jag fortfarande inte kommer ihåg namnet på haha, Jag köpte med mig så vi kan tända iväg den och se den flyga iväg med våra drömmar.. alla fick önska sig något och så släppte vi iiväg den.. fasiken vilken magisk moment ! Måste köpa fler.. köpte ett till nyår också som står här  men vill ha fler , den flög så högt upp! Perfekt avslut på en magisk kväll och natt !
 
 ----------
och Dem som skulle komma och fira mig samlade ihop pengar och köpte presenter till mig, BÄSTA presenten verkligen, allt jag velat ha , KÖKSMASKIN Yeeeeaaaahhh!!! Och som om inte det var nog, dem köpte även 4 st Stora HOTELLKUDDDDAR!!! Allltsååå Wow! Im In Heaven!  Varit såååå nära på att beställa kuddarna och maskinen så länge men varit för fattig för att fortsätta skämma bort mig själv så jag fick hålla band på mig själv.. men så får man det i present ist, Min reaktion var all over the place hahaha! Tack Ladies Of My Kind ;)! Ni kunde inte träffat mer rätt ! 
 
3 kommentarer