Livet Är Inställd-

 
 
OOhh jag som skulle hinna ha tjejkväll 2 night,!!
Jag och mina dåliga löften här haha, nmen förklaringen är enkelt, 
vaknade kl 4 inatt då jag lovade att öppna skolan idag, en kollega som behövde lite hjälp då hon tog ut lite semester... Jag vaknade supertidigt och jobbade 9timmar för att direkt åka iväg på möte och var ej hemma först 17,  sedan hade jag spelkväll med grabben , fixat mat och gjorde roliga instrument med han med lite mjölkpaket och gummisnoddar... Nattade med lite godnattsaga och sen ringde S.andra och vi fastnade i telefonen fram tills nu! 
Fick verkligen lägga på för jag somnade ifrån hela tiden ahha, hela kroppen är överhettad pga trötthet,... Jag kokar trots att jag har fläkten på max... Med andra ord. sjukt övertrött kropp! Men jag påbörjade ett inlägg inför tjejkvälls onsdagen men hann ej komma långt så jag får slutföra det och posta det kanske redan imorgon! 
 
Hoppas ni har en fin kväll iaf ni som kom för lite gilsnight men fick nått annat  Zoorry :D Jag ger dubbelt av allt next time Moahahah !!
Det är iaf 
Skönt att imorgon är sista dagen på jobbet innan lite ledighet, jobbar till ca kl 14:30 imorgon tors sedan tar vi heeeelg, ledig fredag såklart, lörd, söndag , måndag OCH tisdag! Woppaaa!  Ska bli så skönt  att leva på lulliga tider i ett par dagar igenm Vi behöver det , alla behöver vi nog lite breake !!  
 
 
0 kommentarer