Semesterlife And Glamping Life!

 
 
 
Jag Och Léon Hade En Fantastisk Glampinglife I Lagunen Veckan som var ...Vi tog Pick och pack och åkte mot nästa Äventyr och nästa Kust stad ...
Tåget Till Kusten och Taxi till slutdestinationen 
 
Den här gången landde vi närmare bestämt i sommarparadiset Lagunen & Glamping Life :) Japp! 
 
 
.  Japp, Trätältliv fick det bli,  Med Skogen Bakom Oss och Havsutsikt framför oss ,
Min Son önskade nämligen att hinna tälta i sommar , med en mamma som mig så blir det mix av tältliv och lite bekvämt också .. Anlände till ett denna fantastiska lilla bubblan, Sommarparadis
Så mycket vi hann göra på ett par dagar,  men på tok för mkt vi inte hann med , Men vi hann med Historisk kvällsbåttur ut i kosterhavet Med musik Och Middag... Fiska Krabba , Trampbåt och förmiddags  Dopp I Det Blå Lagunen..,  tillfälliga sommarkompisar fick han också, allt var underbart ,  Vilka Fina Dagar !!  En Höjdpunkt Från Denna Sommaren Och En Utmaning På En Och Samma Gång , Jaaa...För Oss Som Inte Begriper Oss På Det Där Med Tältliv Utan Bekvämligheter 😅😅 🤗😍 borsta tänderna ute i skogen, kissa ute i naturen..!
 Det var rolig upplevelse och L.éon hoppas redan att vi kan återvända till denna plats.
Jag sa att vi skulle kunna göra det, vi får ha det som mål att komma iväg dit ett par dagar varje sommar men isåfall får vi nog bo i deras fina mysiga stugor, Men nejdå han vill bo i trätältet hahah, Det är mer än vad jag kommer klara av ! Men det var kul så länge det varade!
 
This Place !, Kids Summerheaven!
3 timmars Kvälls-Båttur ut till Kosterhavet 
Nattutsikt från Trätältet nattetid, vi satte oss här i 30 min och bara gillade läget :)
New Day , Another Funtime-
Fiska Krabbatime Is The Best Time - Om ni frågar han!! 
 
 
Last Day,  Vi tog trampbåten ut på Lagunen och bara njöt av den fantastiska utsikten , stillheten, ville seriös aldrig hoppa av, ville bara trampa vidare till ingenmansland haha!
Men det var våra sista timmar på Lagunen, taxin skulle plocka upp oss en viss tid!
Men vi var ute i car 1,5 timme , kändes som 10min, L.éon kämpade med att fiska krabbor och det var den bästa stunden på dygnet... He Was SO Happy! Och lite hopp I Det blå Fick Avrunda våra vistelse på denna plats.! 
 
What A Lovely Trip , Detta måste vi göra om !!! 
Vi checkade ut, taxi stod och väntade på oss och det var så sorgligt tyckte vi båda, att vinka av denna lilla bubblan, speciellt när det väntade så mkt kaos på oss hemma, Lgh skulle tapetsera om i veckan, målas, nya möbler skulle komma med DHL och allt vad de heter!
Vi längtade hem till bekvämligheten, men inte allt som stod på schemat, men fasiken vad jag såg ändå fram emot att få det gjort..!  men in i centrala Strömstad precis bredvid tåget hittade vi perfekt restaurang med uteplats under tak med värme , det regnade den här tiden, sommarstaden varfullt med folk, men här hittade vi den bästa platsen  ovh tjejejn var så snällt att placera oss där, och kom med filtar m.m. , Då blir man lycklig, utsikt över havet och stationen stenkast ifrån.. Vi skulle njuta det sista , vi hade sköna myskläder på oss, så här satt vi i minst 2 timmar och åt 2 rätters innan tåget skulle rulla... 
Jag åt oxfilépasta med skogssvamp, tryffel och riven parmesan.. L tog Fish and ships 
Det blev matkoma deluuuxe, god mat, skön stämning och vi var härligt trötta och hade lätt till skratt båda två.. återberättade sista dagarna som varit.. Vi unnade oss efterätt också, Sedan tassade vi till tåget över gatan och satte på var sin film och med filt, lagomt med folk på tåget, och 3 timmar senare var vi åter i Gbg och hem sweet home ! 
 
Första bubbliga tillstånd från årets ledighet, Gillart ! :)
Hemma...Sweeet Home!
Vi är På G, och jag är i skrivande stund både sjuk, flätar, fixar om I lgh, Vi blev klara med fondväggen igår  Med hjälp av L gudfar givetvis , och vi har rört runt möbler och sånt, och gillar redan vad jag ser..   inte mkt tid över till annat ! 
Te, Inhalator för andningsbesvär,  tror det är allt damm när man drar fram grejer! Men Ögonen är som klot, och röda, svårt att andas, nyser nonstop och hostar till den grad att det smakar blod i halsen.. hoppas det går över snart, har absolut ingen tid att över till sjukstuga, håller på att fläta om håret i skrivande stund, det blir liiite ljusare flätor den här gången..  Tur det är skitväder därute Så man hinner med all skitjobb i fred ! ! 
Men har förra veckan hunnit vars ute på shoppingtur 2 dagar på raken med en tjejkompis. Vi shoppade lite inredning till lilla stuga .. Hittade en del fina saker..  och åt gott på vägen!:) Hoppas Ni mår bättre än en  annan här :) Men seriös jag mår bra inombords, det rör ju ändå på sig med skitjobbet om man säger så, Beglver snart inte tänka på det mer.! Och jag tror det blir ombonat och fint härinne när vi är klara med allt ! 
 
 
2 kommentarer