Farväl Maj-

 Lördag med shoppingdag för L som var redo att spendera sina sparpengar,   blev inte mkt att shoppa men han hittade sig nya coola brillor :)
Shoppingstyle
 
Saturday  Birthday Night 
WTF Händer Med Allas Ögon !!?😫😫😒🥳🥳
 
 
 
Lördagen gick sedan  I Morsdag Tecken med framför allt grabben  som gjorde mamma av simple Girl like me !;) Min Lilleman,  han gjorde halvslarvig teckning till mig, bara för att uppmärksamma mig som mamma haha även fast att jag inte känner mig delaktig i den där mors dag, jag är bara en kvinna , som har ett barn,  haha konstigt att se sig själv som "mamma "ibland, mamma är så stort,  så långt ifrån allt som jag kan leverera, hur kan Gud lita på mig med ett barn och den storleken av ansvar!? Det är för mig fortfarande en gåta, men jag tacksam för denna dyrbara gåvan som känns ibland lite för stort för mig själv att det ibland skrämmer livet ur mig att komma på mig själv att jag är någons mamma, någons hela värld.. Han litar på mig , med hela   sitt liv !
Omg!!!!  Jag kan inte lova att jag kan leverera att vara världens bästa mamma, vet inte ens om jag vill ha den titeln, det passar inte mig, men Jag lovar att göra allt i min makt att inte förstöra dig, jag ska göra vad jag kan för att du ska slippa behöva  "bearbeta " din barndom och ditt liv , det är iaf mitt mål, den känns mer som jag, att vara världens bästa är inte så mycket jag, vi ska inte vara perfekta, vi ska vara allt och inget, men  som alltid bottnar i ren äkthet , mor och son relation som ger oss allt det just vi behöver ♡ Thats My Goal For Us !
H.enrik kom och vi åkte till närsjön och hade en heldag där , fantastisk fint väder, bad för L och god mat  och fika!
Mera fika hemma sen igen , heeelt slut efter intensiv helg med shoppingdag på lördag, Birthday firande  med Ett gäng tjejer , hemma runt halv 2 på natten och somnade sent för att sedan spendera hela söndagen i värmen med en energiknippa!
Jag är allt annat än redo för en ny vecka!, känner avsmak av tanken på att återgå till jobbet imon, mätt mätt mätt haha!
Men Nu måste jag sova så jag orkar med ännu en vecka! 
 
 
 
 
1 kommentar