Chanel

Morning-
 
Godmorgon!
dags att fá i sig lite frukost, packa det sista och hämta grabben och dra iväg pá en avslappande
och mysig och harmonisk minisemester  i G.öteborg-
Vi ska vara där 1 vecka , kollat lite vad vi vill göra.
vi ska fungera som turister där tänkte jag, besöka mysiga platser som  bara turister
tycker är spännande i Gbg, Är sá van vid att komma till Gbg vara i centrum, Liseberg buslandet,  
och äta pá avenyn, G.öteboerg har alltid varit som min "hemstad", där är alltid mittpunkten i det mesta jag göra,
men trots det antränger jag mig aldrig att upptäcka Gbg , det charmiga och det fantastiska Gbg har att erbjuda turister.. man kommer dit och tar sig till favoritrestauranger som är lätt och smidigt att ta sig till, nu tänkte jag anstränga mig lite mer, hálla mig borta frán dem platserna som är "my place", tänker slänga pá mig bekväma kläder, háret i en tofs solbrillerna pá och upptäcka alla mysiga mindre glammiga platser i Gbg pch fotografera sá mycket det gár.. Jaa, med min "fantstiska" Iphone-kamera  Önskar man hade en riktig lyxig gammal  systemkamera Men fár nöja oss med detta..
 
Har i tankarna att besöka lite olika museum, Botaniska, secondhand butiker och gamla mysiga butiker
Jag vill se mer av gamla mysiga cafeér med gammalt porslin & glas, gamla stolar, trasmattor och tránga gränder. mysiga gamla kvarter , stanna till pá nán mysig restaurang pá nán bakgárd och äta ffransk isksoppa med nybakat bröd med äkta smör och flingsalt, hahaha mitt hjärtat smälter av bara tanken,  Jag vill Pá minisemester runt hörnet och uppleva en urgammal tid mitt i Big C, jaa, om vi lyckas med det, det är en utmaning i sig, det är alltid lättast att ta ställerna man kan och gá pá barnvänliga platser, visst tänkte vi hinna med leklandet samt dem större lekplatserna m.m. men främst vill jag fokusera pá annat nytt och mysigt att uppleva i Älskade Gbg... Men självklart ska vi ta mysiga kvällspromenader och äta glass längst avenyng, och hänga lite i báthamnen och äta nán räkmacka;)
H.enrik är utomlands i 2 veckor sá vi snor hans "FANTASTISKA" Lgh i 1 veck !
 
 blir en del häng med This Man oxá, , men tror helt klart att jag fár ett par dagar ihop med bara sonen,, sedan kommer eventuellt My dear friendo T.eresia frán Örebro pá lördag sá att vi kan hänga, Hade ju varit pretty fucking niceee.. sá detta fár räcka som "planer" för veckan för jag vill kunna vakna varje morgon och ta fram datorn och kolla nya mysiga ställen att besöka och upptäcka runt om i Gbg . Jag brukar inte ha tálamod när det gäller att hitta ställen och virra runt och uppleva, jag gillar tanken men mitt tálamod sviker, men vill verkligen det nu,, det skulle göra mig gott , Inte bara massa stáhej och lekland hit och dit och endast barnvänliga platser med hög ljudnivá, det skulle ge mig huvudvärk,samt att jag vill att sonen ska lära sig uppskatta andra saker som inte máste innehálla massa härjande , men som sagt vi kommer variera det hela med  lite barnaktiviteter med, ,
 
H.enrik tänkte bjuda oss pá Liseberg idag när vi anländer men jag smsade och tackade nej, kan inte riktigt se mig själv pá liseberg nu med massa folk, inte alls den miljö jag orkar vara i..men vi fár se när vi väl kommer!
Han áker ju imorgon (mándag) sá hade varit gott att komma till han och  bara ta det lite lugnt och fá lite hjälpa av han att hjälpa mig med allt jag vill hinna med under veckan ! Máste skicka mina ideér till "This Man" och se om han blir till sig haha, men det tror jag, han uppskattar alla konstiga saker min hjärna fár för sig hahah, nu vill Ch,antal resa tillbaka i tiden i G.öteboerg hahahah!
 
 Jag kommer ju pá att om jag ska strosa runt och längst sána mysiga gator kan jag väl inte bära mina vanliga kläder, vill ha ovanligt hippiga kläder HAHAHAH, sá hoppas vi redan pá mándag kan hitta nán seondhand butik, loppis ´sá jag kan kanske köpa ett par 3 billiga blommiga och hippiga kläder och kanske en ful stor hatt, áh va mysigt, plötsligt kommer jag pá att jag máste öppna resväska och ta ut massa kläder,  kostymklänning, kavaj, skjortor och finklänning, va fan ska jag med de till ! vill bära en flummig gammal trasa och känna mig som en hippie turist! Hoppas nu dá att vi hittar nán butk med sána kläder för lite peng Sá är veckan bäddad  för att förflytta oss till  en annan tidsepok!