Fridaymoood-

 
Jag Började veckan med att tappa min mobil och avslutar den med att få tillbaka den igen haha, vilken tur man har ibland alltså !!
Tack till en tvåbarnsmamma som hittade den och dessutom går hennes dotter på min son skola så det var så enkelt att få tillbaka den sen när vi äntligen kom i kontakt med varandra 😍
 Jag vet att jag missade onsdagens tjejsnacket men jag hade fullt upp i huvudet och hade inte många minuter över.. Hatar när det blir så, men kan bli att jag tar det i helgen ;) Ska dock inte lova för mkt, men kanske imorgon!

Nu är det fredagkväll iaf och efter en bra soppavecka så festar vi till det med allt gott jag har fantiserat om under veckans gång 🤭
Idag var det kokt kyckling i smakrika exotiska kryddor  och smaksatt Ris och sås gjord på buljongen från kycklingen! Wow så gott ,  Imorgon blir det nog Bakad potatis då jag har gjort kyckling mango curry röra som är Såååå Yummiie, ligger och gottar i kylen nu!! 
Passar perfekt som 1 Maj maträtt tänker jag 😍 Och söndag är det Lasagne!
Favoriternas favorit är på besök igen !!!! 
Just det, L.éon har bestämt nu att våra helgplanering alltid ska gå hand i hand med fredagsfikat, Så det är  nu spikat !)
Och såhär gott åt vi när vi kom hem kl 14:30 och började planera aktiviteter och mat och film inför helgen! Riktigt värdig familjestund som jag äälskar !
 

Det blev Kvällspromenad För lite Pokémon game för L medans jag njöt av naturens stillhet !!!
 
1 kommentar