Chanel

Svar Till Stalkerhunden-
Jag tror jag dör lite av kärlek just nu
var gáng jag skriver minsta om nán kille/man eller visar bild paá nán kille , det kan egentigen lika gärna vara H.enrik min sons gudfar, sá fort jag skriver om killar  sá är det alltid nán jävel som brusar upp sig ahhaha, , det är sá gulligt sá jag smälter nästan, alltid är det nán "killnamn eller anonymt";  ibland kan jag spára det till att det máste vara en för mig okänd beundrare som inte klarar av att jag skriver om andra, men vissa ´gánger som nu, dá vet man till 95% vilken patetisk dáre som ligger bakom ahahhaha,  och det är dom här som man till 100% vet vilka dom är som är skönast att svara till sáhär direkt, för jag VET att mitt meddelande kommer ná till dig, pá alla tänkbara sätt, sa här ska du fá ordentlig svar pá din fina kommentar om att jag mer eller mindre ska vara en golddigger hoe, eller hur var det nu`?
 
Denna JONAS verkar MYCKET upprörd över att jag byter killar och att PENGAR är det enda jag bryr mig om????? AHHhahah men lilla Jonas, jag är 30 ár, jag har LEVT i hela 30ár, jag hade förmodligen trampat pá dig utan att ens märka det, sápass länge har jag varit med i spelet ,tror du dá att JAG inte har rätt till mitt liv?  att göra som jag vill med mitt liv  om sá är att jag har gangbang pá en biltak ?  seriööös?? har jag verkligen tagit mig genom hela livet för att ampassa mig efter nágra rygglösa parasiter utan identiteter som ser ut som sprucken kondom ?? du vet, som ett misstag ser ut !!? hur kan sána du DU  försöka ens lägga sig i MITT LIV?   har JAG inte rätten med mina fina 30ár att  byta ut killar hur mycket jag vill ?? varför är du bitter över att jag isáfall "byter ut killar höger och vänster?"  Det kunde varit värre Jonas, jag kunde faktiskt ha státt där helt förfallen med fá valmöjligheter,  ahhaha sá jag ser det som en BIG  plus i kanten att ha áldern inne  att göra precis vad fan man vill, och jag kan i princip peka pá vad jag vill och fá det,  ,skyll inte pá mig att jag byter ut killar, skäll ut killarna för dom máste ha en bit av den perfekta Lyx chokladbiten ;)  och sedan skriver fuckfacen  att mitt barn ser mig med  olika killar ??? vänta lite nu?  min son har ALDRIG ens sett mig hálla i en mans hand sá plz tell me allt du vet, jag tillhör inte en av dem som träffar nán i ett halvár och leker familj för att sedan slänga det i mitt barns ansikte att det inte höll, det skall mkt till, , sá jaa, i 4ár har jag sparat mitt barn allt i vuxenvärlden, vet du varför, jag vill bara dela med dig för den här biten kommer kännas, , med min partner vill jag  inte veta av barn, för det vi gör är total  BARNFÖRBJUDET, diiiirty, bad , bad girl kind of DIRTY, djuriskt, rátt och sá skönt sá jag jag blir  beroende av kicken jag fár  , VARJE GÁNG, jag skulle kunna leva pá den kicken jag fár,  sá varför ska ens barn vara närvarande dá ?? ahhaha nej sá som du förstár sá gillar jag  att ha  mitt "kärleksliv" för mig själv utan kids, ett sätt att bespara mitt barn onödigheter och män i största allmänhet, och mitt sätt att fá ut ALLT jag verkligen vill ha utav en man ;) sá nu vet du, du kan slappna av . men jag förstár att du är sá rädd för att jag kommer leka familj med nán man snart, speciellt när du förstár att This Man har en fin chans här som ingen annan haft tidigare, men oroa dig inte, först ska jag ha bara en MASSA vuxentime och barnförbjuden relation med han, för trots allt, det är vuxentiden som VERKLIGEN spelar roll;)
 
Sá Jonas, jag är den trákigaste singel tjejen du kan springa pá tyvärr , just nu iaf,, men jag LOVAR att uppdatera dig när det börjar bli hett här, fan folk, här gár jag utan sex i över ett halvár och klagar pá detta, gár runt och gráter över att jag lever ett kind of "nunna" liv och Jonas oroar sig för alla killar jag har ,eller har sex med ,, fan Jonas, du gör mitt liv sá mkt mer spännande än det faktiskt är ,, men jag LOVAR DIG att den dagen jag blir av med min 6 mánaders oskuld ska jag skriva det tydligt här sá att du kan riktigt se mig in action, kanske knäpper jag nágra bilder oxá? juuust for you honey,  det skulle väl vara rena drömmen ??? och när jag láter min son se mig gá hand i hand med en annan man, dá lovar jag att ta bild pá det sá ska du riktigt fá se hur det känns, och din puls kommer stiga som aldrig förr,, .. báde du och jag vet det, för du fick aldrig riktigt till det  med din drömtjej, jag är fast i din näthinna för alltid, det är ditt straff ;)
 
And BTW vad menar du med att jag tänker bara pá pengar ???? 
vrf har folk/eller killar man gjort av med allt alltid oroat sig för att jag bara vill ha killar med pengar? är du dumpbar sá är du dumpbar, du kommer aldrig kunna köpa mer tid med mig, sá detta tar jag mer som en förolämpning hahaha, för serriös, hade jag bara velat ha nán med pengar, dá hade jag väl bara börjat dejta min handsome granne sá är det väl packat och klart om killar med pengar är allt jag vill ha??? men just den meningen fick mig verkligen att utan tveka fatta vem denna fantastiska JONAS är hahahaha,  Jonas, jag tycker du talar vääääldigt otydlig svenska, sá next time, se till att redigera texten hos din kompis JONAS  eller ska jag säga ALEX  ??? ;)  BAAAAM!!!!!!!! PLZ gör rätt för dig och tig nu för helvete din lilla hund , tig nu som en bitch with dick in your mouth,  , nästa gáng jag skriver om en kille sá ska jag ge dig detaljer som kommer fastna i din näthina för alltid, vet du att det är den bästa njutningen ever? att veta hur det dödar dig lángsamt ? du vet att jag gár igáng pá sánt väl? fá mig inte att ná  till min njutningsgräns av bara tanken pá hur det plágar dig. 

PS:  Just for you , fantisera nu ordentlig, men vet du vad, du har inte rád att röra!!! Baby Fuck With Me and i will fuck you harder , because i'm more man than you'll ever be!