Drama På En Ny Nivå!

När Man tror att dramat är över, 
JAaaa, det är då det kommer en ny våg av dramaa,
 
Sitter i sngen i Västerås nu och imorgon (idag) söndag åker vi hem, 
tidigt på morgonen, så jag hinner självklart inte blogga så som önskat men det har varit en mkt händelserik helg, Cityfestivalen och massa aktiviteter och det har helt enkelt varit en fantastisk helg,
 
OM man bortser ifrån att jag blev bestulen på mobil, Leg och bankkort som i dagsläge är spärrat!!  Fuuuuuck My Life, !  Kommer berätta ALllt, och det är drama på drama !
Önskar av hela mitt hjärta att jag kunde videoblogga eller liknande nu, men vi är hemma rätt tidigt imorgon så jag kanske videoblogar ist för att skriva, vet liksom inte hur man kan skriva om en sån kväll utan att det blir novellinlägg gånger 10 !  Detta inträffade i Fredags,, fredagnatt när jag och A.ytan fick girlsnight out och hennes Sambo A.ndreas vart så snäll och tagit hand om båda barna hela eftermiddagen med Leos lekland och sedan msykväll med dom hemma på kvällen medan vi hade balkonghäng med bubbel och annat gott och skulle därefter göra Västerås osäker hahahah!
 Vi var SÅ taggade , Nobody Can Handle us 2-nigh och vi var sådär höga på livet och på tok för snygga för denna världen kände man HAHHAHA, Ni vet såna kvällar, när det bara känns fööööör bra för att vara sant ! ? Jaaaa en sån kväll var det, Det var för bra för att vara sant, och det Lovar jag att dela med imorgon söndag när vi är tillbaka i Göteborg ! 
Behöver lite sömn, ska upp om 3 timmar ! 
 
Vill INTE missa tåget imorgon, Inte en drama till , för då spyr jag ! 
Måste släcka datorn för natten! Seee u Imorgon! 
 
 
2 kommentarer