Chanel

Go Ahead , Steal Her Thunder - But Its Her Lightning You Better Watch Out For!
 
 
Alltså vilken jävla trött helg det har varit !
Dagar med alla typer av känslor och ibland vet jag knappt om jag är i en dröm eller ej,
Mått illa på olika nivåer, Inte ens orkat bry mig att vara fungerande denna helgen!
Och på detta hade jag ju redan bestämt mig sen förra veckan att jag skulle fläta om håret denna helgen och ångrade lite att jag hade planerat klart detta, köpte löshår förra helgen då jag skulle ha lite ljusare, var ute efter blont/grå liknande färg, varit sugen på det ett tag men väntade in till December månad tänkte jag, när det mörknar ute kan man köra det.. Men Efter allt som hände så var jag verkligen inte så sugen på att stå och fixa håret men tvingade mig själv, för då försvann jag i det iaf, brukar stå framför spegeln i badrummet och fläta samtidigt som jag kollar på typ Jugde Judy eller vad hon heter, eller hjärndöda realityserier som jag gillar ändå, allt som får dig att tänka på annat, brukar faktiskt aldrig kolla på saker för att slå bort tankar, men denna helgen var det nödvändigt, Mådde som jag  mådde och skulle fläta , vilket tar 100år och man blir bara mer och mer irriterad, så jag har varit en mkt lättirriterad mamma som knappt varit näravrande för L.éon, Bestämde mig helt enkelt för att inte ens försöka, Det är typ nu eller denna helgen som nån bara kunde kommit och lyft han från mig och låtit mig andas lite i fred i några timmar, jag kände verkligen det.. Jag kunde inte umgås med han då jag flätade såklart, och när vi umgicks lite då var jag bara irriterad och frånvarande för att jag stressade över att gå tillbaka till flätandet och var allmnänt irriterad så fort något blev fel, Orkade inte ens laga mat så det fick bli Onlinebeställning, Hans favoritpizza och en hamburgartallrik till mig, Ingen hungerkänsla och blev mätt  fort jag bara kände av doften av mat..  Uuusch! 
Nej jag hoppas verkligen denna helgen försvinner in i tomma intet och hittar aldrig ut igen,.! 
 
Ibland ooorkar man inte ens anstränga sig och i helgen kan jag erkänna mig besegrad av alla känslor , Ville seriös spy upp allt ! 
Allas tjat om 1é advent, FÖrsta advent kan flyga och fara åt helvete kände jag, 
Ingenting var av intresse eller ens försöka fake it och göra nått mysigt för oss, 
Neeeej tack, ville tillåta mig själv vara på botten där jag var ! :=)
 
 
Men jag lyckades fixa klart håret, men det tog sin lilla tid, börja lördag dag och slutade söndagkväll med några uppehåll.. Flätorna är långa så det tar självklart tid att fläta!
 My Decemberlook,  När dt är mörkt  ute kan håret lysa upp vägen för mig hahaha!!🙄
 
Idag Måndag kände jag av hur kass mamma jag varit så efter jobbet var jag och handlade tacosgrejer med L så vi kunde köra lite tacosmys ikväll ist..
Vilket vi gjorde och vi hade det mysigt och tog lite selfiesbilder som L älskar att ta, 
 
 
Hoppades på att det skulle vara som plåster på "såret" för att jag varit så ické närvarande i helgen.. Men vid läggning idag så uttryckte L.éon sig i ord, Han säger att han är ledsen vid läggning, varför frågar jag ? Då började han gråta : "det känns som du har stuntat i mig i snart tre dagar"!!! :O WTF?? Wow, Detta har han faktiskt ALDRIG sagt, hur kaotiskt vi än haft det eller jag haft det eller hur stressigt jag må ha varit eller hur sjuk jag än har varit och inte kunnat riktigt lämna sängen länge, Han har aldrig sagt dom orden, Det blev en väckarklocka, 
 
Så vi låg i sängen och vi pratade ut, han grät för att han "saknar mig" och jag förklarade att mamma inte har mått så bra och det har gått utöver han men att han är min Prio ett, Alla dar i veckan.. Och erkände att jag varit riktigt kass Men att det kommer bli ändring på det ! 
Vi fick lång stund tillsammans och jag sjöng och sjöng och sjöng för han tills han somnade nöjd, Han somnade väääääldigt nöjd hahaha, Han lyste upp när vi hade rensat luften ordentligt, Tänka att jag kunde verkligen försvinna i min egen värld såpass djupt att han märkte av detta, Såpass tydligt att han och kunde uttrycka det i ord.. Det fick hjärna att börja jobba igen!
 
Allt slutade mkt bättre iaf och jag lovade att inte bara vara där 24/7, utan även vara närvarande., Ibland är man ju inte närvarande fast att man fysiskt är man där hela tiden!
 
Känslorna tog det bästa ur mig, Jag har känt allt man kan känna ,
Jag är riktigt jävla glad att jag för en månad sedan bestämde mig för att ha världens lugnaste och enklaste jul och Nyår, Talade med en kollega för en månad sen när jag fick in inbjudan från Orust att fira julen med dem även i år, Jag smsade och skrev att jag känner för att bara vara hemma med L.éon och mysa till det ordentligt och inte sätta våra fötter utanför huset typ, Både jul och nyår, Bara vi två egentligen, kanske jul på liseberg , lite julklappar och bara gosa ner osss, det är min naturliga känsla för i år och jag vill  göra detta, så jag tackade nej till Orust och de sa att inbjudan kvarstår om vi skulle vilja, men nu är jag SÅ tacksam över att jag sa nej, för jag vill inget hellre än att vara hemma hela jul och nyår.. 
Unna oss kvalitéstid och inte stressa ikapp något alls, Avsluta året på väldigt harmonisk plan, 
Göra inget alls men med förhoppningsvis  med världens lugn i kropp och själ, 
Låta denna intensiva härliga år slutas på ett lugnt sätt, kanske i pyjamas här hemma med hämtmat , Se fyverkerierna på TV och höra jubel av livet utanför och ändå känna mig så tillfredställd med tillvaron,  Lite melankolisk sådär ni vet ! Jag har alltid velat uppleva det, kanske får jag uppleva det i år, Det är rätt år att uppleva det om inte annat !,

Iaf, Nu efter hur man mår och känner sig just nu så är jag SÅ glad att jag inte har lovat bort oss att åka iväg på olika saker, Jag hade haft sån jävla ångest inför det om så skulle vara fallet.  Tacka guuud att jag lyssnar in allt min kropp signerar ut i god tid ,  Det är en tid kvar till Jul och Nyår men Känner sån lugn att veta att det blir nog  bara vi , hemma, i det enkla, Firade sommaren storslaget, Firade in detta året på toppnivå jag och L.éon på ett hotell, teaterafton dinner och allt, maxade mitt firande i år, Känner en djup längta till lugnet efter stormen  ,Ser fram emot ledighet som vi  skall maxa med Julmysfaktorn! Julpyssla, Julbaka kanske, låta han rullar lite köttbullar, laga det vi vill laga, Mellandags-shoppa lite det han vill  , Kanske Lek och buslandet, Bara vara egentligen, ut och leka i snön, kan ta med mina överdrag från jobbet och vara med och leka ute på riktigt och inte stå där och frysa till Icequeen! 
Det är detta jag behöver fylla våra julledighet med, jag känner det i hela min kropp!
Tid för att landa lite och spendera tid tillsammans, Typ som vi gjorde i somras, 
2019 får presentera kvalitéstiderna vi har unnat oss , De är Många, De Är Värdefulla! 
 
Imorgon tisdag är jag dock borta hela dagen, först jobb, sen APT (arbetsplatsmöte) sen är det årets julbord med jobbet in i stan, L.ena och K.urt kunde göra det möjligt för mig !
Jag var ej med förra året då jag ej hade någon barnvakt, så  det blir kul att närvara i år, 
Jag och En Kollega M ska ses redan kl 18 och ta oss ett glas och lite babbel innan vi går till mötesplatsen kl 19:00,  Det var på tiden att vi båda fick barnvakt samtidigt och kan närvara på årets julbord, Hon är väl den enda som jag hänger genuint med på jobbet och vi har tjatat om att ta med våra ungar och hitta på nått under helgerna, men aldrig blivit av, inte ens när vi var i Sthlm och semestrade i somras samtidigt, På SAMMA hotell ahhaa, Hon bokade efter att jag berättade vad vi skulle göra, hhon ville också ta sina kids och göra nått mysigt med, komma iväg och bara unna sig lite extra lyx, så skulle vi försöka ses,  Vi hördes av men gjorde helt olika saker dessa dagar trots att vi bodde på samma hotell,  Så vi ser ändå fram emot imornkväll, Hela lärarlaget från Förskoleklass till årskurs 9 och idrottslärarna, ALLA är med på julbordet så vi blir nog  ett STORT gäng ! Tur man inte börjar jobbet först  8:45 På Onsdag! 
 
 
 Ny Vecka, Ny Månad, Årets sista Månad..
Vad Känner man inför det ?
Gått Ovanligt Fort, På Tok För Fort, 
 
Pausa Tiden!!; Men Samtidigt ser jag fram emot att öppna dörrarna till 2020!
Det låter så mäktigt, Att säga att  jag är en av alla som har upplevt och firat in 2000 , 2010 och 2020 Hahha!
Jaa, Om Ödet Vill  Detta Dvs ! 
 
 
#1 - V

Förstår Verkligen att du mår som du mår, skickar styrkekramar till dig !!! Både du och resten vet vilken fantastisk mamma du är, att man inte alltid kan ge sitt bästa är inget konstigt alls! Du är Bästa förebilden för Leon ❤ och jävlar va snyggt med det blonda håret !:)