Chanel

Galenskaper I Ego´s Värld-
Jaaaa, mina kära vänner, 
 
Det går ju knappt en vecka utan galenskaper i Ego´s värld,eller knappt en kväll utan ibland..
Den här gången var det min klantighet som tog hem rekorden,  Sist jag var så frustrerad och helt utom mig tror jag var när min barnvagn rullade ut i havet och hela mitt halva liv låg i botten av en bottenlös hav.!   
----------------
När jag återberättar för folk vad som hände igårnatt så känns det hela som en dålig komedi och jag ibland ifrågasätter mig själv om det bara var något jag hade drömt om.. men nejdå, det är ingen drööm utan det är din verklighet Ch.antal ahhaha, Här skall nu få höra: 

Min klantighet slår alla rekord ibland-

Jobbade natt på C.asinot, slutar 05:30 söndagmorgon och skall direkt ta spårvagnen till V.anessa som passar L.éon då hon själv börja  jobba tidigt , jag känner mig nöjd när jag sitter på spårvagnen kl 06:00, trött och frusen men jag hann med spårvagnen som tur ... ELLER ? Efter centralstationen inser jag att jag sitter på fel spårvagn när jag ser att den spårvagen jag borde sitta på står bredvid mig, så ja  slänger mig ut snabbt innan dörrarna hinner stängas och nu ska jag bara hinna till rätt spårvagn ... puuhh jag hann gå  av.... Spårvagnen börjar rulla iväg .... MEN MÄÄÄÄH? MEN???  VAD FAAAAAAAN MIN VÄSKA, MIN VÄSKA ÄR PÅ SPÅRVAGEN SKRIKER JAG TILL och bestämmer mig för att JAGA vagn-helvetet!  :D

Jag kastar mig på spåret och SPRINGER för mitt liv och tror på rikrigt att jag skall hinna ikapp , jag springer och springer och ser att spårvagnen sakta börjar  försvinner ur bild  Jag tänkte på allt i min väska , bankkort busskort passékort , HEMNYCKLAR,  MOBILEN , HELA ”livet” låg i väskan och det fick Mig att springa ännu fortare ,en annan spårvagn tutar bakom mig för jag vägrade flytta mig från spåret ... Mitt LIV hänger på spåret och jag måste hinna ikapp tänker jag samtidigt som hoppet nästan försvinner med spårvagnen som nu försvunnit ur bild.. Men jag ger inte upp, jag tänkte på alla tidernas 100 meterslöpare , jag är en av dom ! Jag Måste vara en av dom nu, Mitt liv hänger på det ! HAHAHHA

VÄNDER MIG OM under andfådd och hopplöshet och förtvivlan samtidigt som jag springer , jag trodde det var samma spårvagn bakom mig som tutade tidigare men nejdå ,  bakom mig på spåret kör POOLISEN ikapp mig   WTF!!!? :O) de vevar ner ,”VAD GÖR DU SPRINGADES PÅ SPÅRET!!!!!!!???!!” JAG SKRIKER SAMTIDIGT SOM JAG SPRINGER ” MIN VÄÄÄÄSKA, MIN VÄSKA ÄR PÅ SPÅRVAGNEN , KAN NI RÄDDA DEN NUUU, SPÅRVAGNEN HAR MIN VÄÄÄÄÄSKA , ”!!!!!
De här 2 unga polismännen svarar med sån självsäkerhet som kändes SÅ tryggt, utan följdfrågor säger dom, : "JA HOPPA IN !!!! SEDAN KÖR DOM SOM GAAALNGAR för att komma ikapp Rätt spårvagn och vid det här laget kunde jag knappt andas pga trötthet, det var knappt så jag kunde säga ett ord rätt men jag gjorde mitt bästa för att förklara vilken väg det tog och vart den skulle, ÖÖstra sjukhus var den på väg mot.. ! Vi kommer iaf ikapp vagnen och jag slänger mig på vagnen och hittar min väska orörd .. går av igen och bekräftar för polisen att allt var kvar i väskan ... de körde mig tillbaka till centralen och när jag skulle vinka hejdå säger dom: ” NU VET MAN , VILL MAN HA EN TJEJ SOM JAGAR EN SÅ ÄR DET BARA ATT TA HENNES VÄSKA”!! HAHHAHAH! :D 

Alltså vilka hjältar denna natt, Om jag ändå fick se dom igen och ge de världens bamsekram och dagens ROS, BUKETT till dom,  Tack #göteborgspolisen -Ni Är ju fan Bääääst ,, Jaaa.. Ni som är bäst är ju världsbäst och riktiga hjältar när ego behövde det som mest. ! :D

Jaaaaa, jag slår nog faaaaan rekord i klantighet  , virrpapanna, glömsk tant you name it , I Am! I Got It From Myself ! =) Och vet ni vad jag kom att tänka på när jag äntligen var på väg på rätt spårvagn? detta hade i princip ALDRIG hänt om L.éon var med mig, Han har sån koll på mig att jag jag inser att jag tappar bort mig själv HAhAH!  Guuusch My Liiiife !  Gud sätter mig alltid i sjuka situationer och jag har alltid konstig tur i oturen! Jag vet inte vad det är för mindfucking Game han sysslar med, men han är bra på det ! ;) 
 
#1 - Tant Bea

hahahahahah, herregud hur lyckas du med allt !!!
Jag hade gjort allt för att få se detta, jag kan verkligen se framför mig och jag skrattar så jag inte vet mitt namn! vilken jävla tur du har dessutom att polisen kommer för din räddning skull ahhaha, sånt händer bara dig gumman! jag skrattar än^ ^ Love u , du är bara för bäst!!!

#2 - Sandra

OMG Whaaaaat!!?? hahahaha, svårt att sluta läsa hahah , men vilken sjuk situation och helt otippat att polisen skulle dyka upp och hjälpa dig, vilken tur du har och eloge till polisen!

#3 - Emma

hahahahahha omg bästa jag har hört på länge, tack för att du gjorde min dag gumman ! :) vilket flyt du har mitt i allt också, vilka hjältar !, det låter verkligen som en dramakomedi ahhahah!

#4 - V

AHAHAH!A!!!!!!!!! du är för rolig du, hur lyckas du :) bästa är när du tror att du ska springa ikapp spårvagnen , så roligt, men jag förstår din panik, tänk om någon skulle fått tag på din väska, du hade aldrig fått tillbaka det igen tyvärr, och detta visste säkert polisen om och därför villiga att hjälpa till! ! vilka hjältar!!!!!!

#5 - Terre Andersson

Hahaha så roligt 😂😂😁