Chanel

Last Day
The Last Day Of 2015 igår spenderas med shoppingday i Västerås,  Nice 2 Be Here för snart smäller det 🙌 🎉 🎉 🎉 🎉 2016 Is At The Door My Dear 🎆🎆 :-) 
 
Vi landade i Västerås efter fantastisk det resa, började med spring till bussen i rasande fart,  upptäcker på bussen att jag har fulskor på mig, och även mycket snart i Gbg upptäcker jag att min Päls äl är borta, tappat den och nu är skiten borta för gott, och dessutom hade jag världens jobbigaste rese kompis med mig, L é on.. 
Aldrig mer långresa med han,  inte på LÄNGE!  och som det inte var nog, tåget blev 1 försenad pga vi hade chaufför som var på vift så hela tåget fick vänta på henne i 1 th i Kumla,  många gick av å tog taxi ist, helt spårad resa... Hoppas på bättre tur under hemresan...
Men vi togs emot efter en lång resa med världens största kebabrulle haha, massa prat och lite bus med 9 månader gamla Celine...  
Idag om några timmar ska vi ta å skåla in det nya året, för 2015 har gjort sitt, och 2016 står redo att göra kaos med oss så vi sitter i bilen nu och gör det sista köp inför kväll medan kidsen är hemma med big A sambo och härjar vilt ;-) 
 
Bjuder på Några bilder,  mest ego, gjorde världens bästa krull frisyr när jag skulle åka hit, vart så nöjd.. Oxå sånt man sover med över natten..  Små krull med fantastisk volym.. Rått å sexigt ;-)   
 
Ett kärt återträff 
 
 
 
 
#1 - Emma

Alltså hur snygga är ni!!!!
Var har du köpt din jacka? Vrålsnygg, Love it