Chanel

We Started With Nothing -Than We End Up With Everything
Ooohhh  My Loooord, har inte kunnat blogga för mitt internet är åt heeeeeelvete just nu, trust me, har försökt blogga men kommer inte ens in på bloggsidan för att logga in, så jääävla drygt sedan har man haft fulle rulle hela veckan,  , pratat med hyresvärden gällande internet och den har varit konstig i ett par veckor och nu är den som värst, tv och internet, fruktansvärt, du kan knappt ta dig in till google .. Dem har heller ingen TV nu sen 1 vecka tillbaka, han har kontaktat Telia för att återgärda problemet  så vi hoppas på snabb lösning snart, just nu är den igång efter att vi ahr testat oss fram lite med hjälp av hyresvärden  vi hoppas det håller i sig ett tag !  Skitsamma snabb uppdate om veckan., Sthlmresan gick bra förra helgen,  eller att vara i SThlm, det var ju barnens helg verkligen, vi lagade typ ingen mat, unnade oss många fria timmar att hänga med kidsen och strossa på stan, shoppingcenter, leka och ta mysiga promenader..
 ,
 
För att ha mer tid för alla så skippade som sagt matlagningen typ nästan hela helgen  med hämtmat hem, thaimat med olika rätter som vi kunde mysa till med,..  dock kunde Ch,ristian  ej låta bli att göra sina lyxiga glassar och glasstårtor till oss ... lördagkväll efter alla aktiviteter och thaimat hemma gjorde han glasstårta som var SÅ god!
Mysig kvällspromenad samt lek i parken  innan vi gottade oss med Ch.ristians hemmagjorda chokladglasstårta, MUMS!
 
Lördagkväll hade vi  lite vuxenmys iaf, flera timmar med djupgåene prat om livet, nutid, framtid, dåtid , kärlek you name it!!
 
Söndan åtke vi hem och det var halvt som halvt ångest-laddat farväl för oss båda när vi skulle vinka adjö
Såpass att han börjar övertyga mig om hur mkt vi skulle vinna på att flytta ihop  hahaha, Du lockas av fantasierna , tankarna, just att göra det enklare för oss att ses, själva sambo grejen kan kvitta för min del, men vi har så mkt grejer vi vill uppleva med varann och tid vi vill spendera ihop... Hela veckan efter vi åkte hem har vi pratat en hel del om detta.. jag har absolut inget sug efter att bo ihop men man har sån längta till varandra att man snart kommer bli övertalad ahhaha, han ser ju baaara positvit med att åtminstone testa ett halvår i Sthlm, jag är inte sugen på att dra till Sthlm, hade det varit dom som skulle förflytta sig så hade dom kunnat flyttat in imorgon, för jag vet att vi hade haft det huuur bra som helst i Gbg, en riktig stad som passar perfekt för barnfamiljer, tänka alla lätttillgängliga platser för en barnfamilj, kulturkalaset med enorm utbud för barn, lekplatser som är lätta att ta sig till, olika evenemang som passar familjer, dom vännerna med barn i Sthlm säger samma sak, att det är nått helt annat i GBG , att Gbg är sååå anpassad för barn och barnfamiljer, gratis aktiviteter and you name it.. Jag håller heeelt med..   men men , båda veeeet att det är tyvärr Sthlm som skulle gälla för oss.. Ch.ristian tror att slutet på sommaren så ska vi vara på G in hos dom, jaaa Låt Se!

Jag trivs såååå oerhört bra här vi befinner oss, i livet och på platsen vi är på, svårt att kasta bort det för ett liv i Sthlm,...Men efterosm han är avrannan vecka pappa så vet jag att det är vi som måste flytta på oss OM vi skulle gå i dom tankarna , han önskar mest av allt att det skulle vara dom som skulle flytta på sig för han är helt förälskad i allt Gbg har att erbjuda..speciellt den biten när det kommer till barn mm. vi båda är lite bittra över att det "måste" vara Sthlm om vi skulle gå i flytttankar! 
Men vi får se, det är bara trevligt att leka lite med tanken... 

Efter en sån tung och tråkig avsked som gav oss båda lite glansiga ögon så kastar man sig på SJ tåg from HELL.. Mer om det i nästa inlägg, ahahha HATAR SJ!
vi kan säga såhär, vi åkte 19:00 och var inte hemma först 03:30 på natten pga SATANS försening, och när SJ inte skötte sin kundservice väl fick dom med en pitttttbull Ch.antal att göra  mitt i natten på tåget !
Här ser ni kl 01:00 på natten , vi fastnade i Herrljunga under 1,5 timme , detta var 3é stoppet på en enda resa, fyfaaaan va jag fick damp efter flera timmars tystnad! Damp som fick heta duga!
 
 Det var ju bara att skita i jobbet nästa dag , fick ta ledigt så vi ksulle sova ut, på kvällen hade L.éon gårdsfest på sin förskola så dit gick vi och njöt av musik och dans av ungarna och tipspromenad och grillfest. !
 
Mammas Fiiiiinaste Penntroll :D
 
 Alla tog med sig korv och bröd och självklart skiljer vi oss från familjemängden och kör burgare
vi är rikitgt kriminella av osss ahhahahahah!
 
 
#1 - Emmy

Du har Världens finaste och coolaste kille , Gud va fin han är och hans hår!!!😍😍😍😍

Svar: Tack snälla hälsar han ;)) jaa det hårt alltså hehehe bästa!!!
Chanel

#2 - Anonym

Vilken fin kille du har 😍😍😍

Svar: taaack :)
Chanel