Chanel

Saturdaynight Baby-
Hur underbart är det inte när det är lördag och du har inte lovat bort dig till allt och alla ???!
Jag finner en sån lugn i kroppen varje gång jag hittar mig själv utan planer tex en lördag som denna, vaknade förvisso med en unge för mkt ahha, var ju barnvakt igår så två ungar vaknade tidigt idga oh skulle härja , sedan vid 10:30 knackade M.alin på dörren här och undrade om vi skulle ta en promenad till lekprken, M.alin är L.ena och K.urts äldsta dotter som bor 5 min från oss och hon har sina barn som är typ stora idag och sin man som hon jämt reser med, tror dom är nånstans 45 plus med snart "utflugna barn" men hon är kvinnan som egentligen såg till att vi fick flytta hem till hennes föräldrar under tiden vi sökte annat, hon bodde precis granne med gemenskapsboendet så vi sågs ute i trädgården varje dag och jag förklarade då siutatonen och på den vägen var de.t.. Så sjukt hur mkt som kan komma ut från varje möten med nya människor.. visste fan inte då att hon skulle komma att sträcka ut hela handen för oss när det behövdes liksom! Och hon är ju rätt spontan kvinna av sig så hon kom hit pigg och frågade om vi skulle ta promenad, häromdaen bjöd hon in sig själv på fika för att kolla läget, känns som hela den familjen har blivit en "bonus familj" som man fått på köpet, frågar om vi ska komma och äta kvällsmat där mm, så dom är väldigt öppna och med stort hjärta... Vi drog till lekparken och ungarna lekte åkte sparkcykel och vi spelade typ handboll jag och M.alin och snackade massa...  vid 3 tiden hämtade V.anessas syster E.lliot så vart det bara jag och L kvar, strax därefter däckade vi total och vaknade inte igen först 18:30 ahhah, då ringde H.enrik och vi snackade en lång stund och som tuuuur hade vi ju Chili carne cone kvar från igår, det är idag det blir extra gott, med nachochips och mjuk tacosbröd, funkar fint med baguette oxå , ungarna älskade detta, långkok i gjutjärn  dessutom, blir ju ovanligt gott alltså!  
 
Med tanke på att vi vilade så länge är ingen riktigt trött men L är i sängen redan och kollar på Musse Pigg på den andra datorn, han har inte fått se musse sen vi flyttade hit för jag har ej fått in min dvd spelare i tvn än då det är hemmabiosystem med MASSA kablar och jag ville gärna få till myshörnan bra innan jag drar in detta så vi har inte kunnat se film men så kom smarta jag på att vi har ju den andra datorn som är helt fuckt-up men det går att sätta in dvd och kolla filmer mm så detta gör han nu innan läggning, Lyckan är total hos han nu hahaha! nattbio med musse och så har han sin mussesamling som han bäddat med som kollar på filmeen med han! Sweet Saturday!
 
Själv skall jag se ikapp mina serier, seriös det går inte men nu måste jag ahhaha, Önska sätta på en film nu egentigen men ser fram emot lite really-serier som jag följer, börjar med Married at first sight! Me Like That Shit!