Chanel

Long Time No See!
Oooohhh huuur mycket har man inte saknat att blogga liksom!
Sitter just nu och kollar på Eurovision Song Contest Final 2018 
Men jag flätar samtidigt om mitt hår,
 
Yees, mina färgstarka flätor rykte igårkväll då jag tycker det blir snabbt "utväxt" när man har så skarp färg.
Jag är känslig mot utväxt när det är såna klara färger, för då ser det bara stökigtoch B ut, mina har ju ej hunnit  växa ut så mkt men jag vet att jag inte kommer kunna ha tid att göra flätor dom kommande 3 veckorna så hade jag väntat i nästan 1månad hade jag inte stått ut med mig själv och mitt hår, så jag besparar mig den där onödiga frustrationen , men asdrygt att fläta om så kort efter för det är SÅ jävla tråkigt att göra själv, ringde min frisör mne hon är ledig endast måndagar ända fram till JUni :o/  men nästa gång ska hon verkligen fixa mina flätor, jag inser hur mkt jag fullständigt HATAR att fläta själv... speciellt när man har ungen hemma.. Vi hade andra planer men jag hann inte, vi skulle till vännen N med sin man och hennes son, dom som bor i ett mysigt hus i Lindomen där vi sov över en gång och fick persisk mat mm.. Hon tycker vi ses för sällan och att hon trodde jagglömt henne så jag sa att vi kunde kanske komma idag om jag hinner bli klar med håret men det sket sig rejält.. fick ringa och avboka och då hade hon hunnit fixa filmer och mys till barnen och så tänkte dom bjuda på middag till oss.. Hatra verkligen att boka mig när jag ej vet om jag hinner. men jag sa ju aldrig till hundra så det var nog mest hon som var så exalterad och började fixa utan att komma extra om jag hinner idag.. Men jag fortsätter med mina förbannade flätor ist för att vara där och och ha en trevlig kväll med allt vad det innebär!
Vi skulle sovit över och sen grilla imorgon med några av deras vännner men vete fan vad jag tänkte på egentligen när jag både skulle fläta och vara barnvakt på söndag ahahha sket sig rejält med andra ord så vi satsar på en sån kväll igen om 2 veckor! 
 
Imorgon hade jag beövt sova ut men ska som sagt vara barnvakt för V.anessa så vi får se vad jag gör med ungarna då! Men är snart färdig med flätorna och kan andas ut lite.. kanske 15 flätor kvar att fläta.. Det är mörkmörkbrunt nästan svart så inget märkvärdigt den här gången men är sugen på någon chockfärg snart igen :) Folk fick aldrig nog av mina flätor på jobbet eller nånstans så dom lär nog bli besvikna när jag kommer med en så "tråkig färg som svartbrunt" på måndag hahahah
Veckan har annars varit bra, en röd dag mitt upp i veckan så det var ju ren lyx..
Vi hängde på slottskogen med S.olange och flera av hennes vänner, eller hennes vänners vänner, börjde med att vi skulle vara 3 st sedan blev vi 13 tjejer, en spontan och skön kväll där med salsamusik och ungar som dansade och vuxna som skrattade och var lyckliga, vad sommaren kan göra med människan!

Jag and Goorgie So.lange och hennes tjejkompis Y.vonne som jag börjat hänga lite mer med nu oxå!
Kvällsåk till Klippan
L.éon fick ju cykel förra året på hans födelsedag och tyckte inte alls om det där med att lära sig cykla, så jag sa att vi får ta det i hans takt, men blev inte mkt träning förra sommaren och nu såg han fram emot att lära sig cykla denna sommaren och jag lovade han att när sommaren är slut så har han lärt sig cykla men han trodde nog inte helt på det men så förvånar han sig själv, vi pratade om att först lära sig balans, glöm pedalen och bara träna på balans balans balans, vilket han gjorde under 20min, hans första försök till att cykla 20 min senare går som på räls, herregud vad han hade viljan att komma igång och viiippps från ingenstans körde han på... ungen började cykla och han vart SÅ förvånad, efter första försöket i sommar liksom, det gick fortare än tänkt hahah, såååå stolt mamma jag var då, men L.éon var nog mest stolt, ingen var lika stolt som min son själv... han tappade nästan hakan när han började cykla helt själv ,efter en halvtimme ut,, SÅ kul !
 
Vi är precis utanför oss, och bakom ser ni röd byggnad, DET blir hans skola i höst, SÅ glad att vi fick plats phär, SÅ nära och det kommer rädda liiiiivet hahaha, detta kallar jag vardagslyyyyyx!  Det är även på skolparkeringen som vi tränade på att cykla.. 

 
#1 - www.teresiajane.blogg.se

Wow!!! Hejja Léon 😍😁

#2 - Anonym

Men wow vilken kille, duktig han är !!!!!!
Och världens bästa hejarklack har han med sig också , sällan det blir fel då😍😍😍

#3 - Emma

Wow Bra jobbat Leon 👏👏👏👏🙂🙂🙂