Chanel

Lady In Black -Do What You Have To Do !
 När dagarna går så fort att du själv inte hänger med i svängen at all! 
 
Måste ju snabbt berätta om min jobbsituationen alltså,,, 
Jag fick ju jobb på S.äkra L.arm och hade två veckors utbildningsvecka och jag tyckte ju det gick skiiiit, 
KUnde inte komma över hur trög jag är som tror att jag ska hjälpa folk med teknisk support?!
Jag nämnde ju det här att jag  kunde direkt känna om detta var något för mig och jag förstår ärligt talat inte att jag ens fick möjligheten , dom behöver någon som är typ tekniker i grunden eller ska bli tekniker mm.
så jag var illa tvungen att vara ärlig mot mig själv och den eprsonalansvarige som gjorde utbildningen med oss, en superhärlig tjej som gillade min ärlighet , hon tyckte dock jag skulle fortsätta och vänta ett tag innan jag tar ett beslut men jag var säker på min sak, men samtidigt så hade jag spanat in de som sitter brevid oss, ahhaha R.oyal D.esign och Rum.21 , JAPP  den kundtjänsten ville jag jobba på ahhaha, hur fan gör man, charmade mig till deras personalansvariga och tryckte på charm-knappen och försökte flörta in mig där isf hahahah, berättade att de är ett företag jag skulle vilja representera och det skulle vara helt rätt kundtjänst att vara på då kundtjänst intresserar mig väldigt mkt just nu, jag berättade om situationen och sa att jag gärna ser att folk är på rätt ställe ist för att vara nånstans där man inte ger 100% av sig själv, jag vill gärna ha intresse för det jag jobbar med eller åtmisntone veta vad man snackar om... tyckte jag sålde in min idé mkt väl och han verkade iglla hur jag la upp det, det är ju såklart lite känsligt att lämna ett ställe och hoppa över till grannen och sitta där, men de båda gruppansvarige talade med varann och gick till chefen och R.oyal och Rum.21 var intresserad av att få över mig hos dom, paaaackat och klaaaart, 2 dagar senare meddeleade dom mig att det är klart nu att förflytta mig och jag kan omedelbart avsluta S.äkra, alltså det kom som en Lääääättnad ahhaha, 
 
Så sen i Måndags har jag då varit på R.oyal och försöker lära mig deras system och gå den kortare utbilndingen men det går SÅååååååå mkt bättre herreguuuud, det är ju som en helt ny värld, vilken lättnad, jag hamnade helt fel på sääkra, jag skulle itne alls varit där från första början , men känner så hemma på R.oyal. mycket att  lära då man ska hantera en hel del men känns bara kul att lära sig, jag ville ju lära mig kundtjänstsystemet och hur man jobbar med datir och telefon samtidigt under tidspress.. för all tid räknas, varje liten sekund., du får knappt hålla på att hantera en kund i mer än 5 min för då får du typ "varning" som skickas till dig, det gör dom ej nu under träningsveckan men så kommer det se ut, idag tog jag mina första samtal och tog emot car 10st då jag satt med en kollega och lyssnade på hennes samtal och vi sa att jag kan testa och ta ngra provsamtal, gick ju skitbra hahah,  ser fram emot att komma in och verkligen köra alllll in... Nuu kööör vi, !
6månaders prov så ser vi därefter, jag har tiderna 09:00-17:00 måndag till fredag. 
Är verkligen såhär långt väldigt nööjd med flytten över till R.oyal och känns så skönt varje gång att veta att jag slipper svara på några tekniska frågor! 
Neeje det ska bli nice att fortssa på samma arbetsplats fast med annat projekt. 
Det skadar heller inte att jobbet jäääämt dukar fram godsaker till alla som jobbar, vi är verkigen bortskämda med detta... läsk  och glass energidryck och gudarna som dom köper mycket av och delar ut emellanåt dagligen typ hahah ! Vi kommer bli SÅ feta va, 
 
Vem bryr sig om att ha glöömt lunch när de bjuder på detta !?
Vi tog en tallrik och fyllde med godsaker och så avnjöt man detta ute i solen!  
Det är inte "pappa betalar, utan det är snarare Jobbet betalar ahhahah"! 
och soffan som dom precis köpt in och sittpuffar så sköna i allrummet, fruktanssvärt, man vill ju bara sooova!