Chanel

Somewhere Between Life And Lifeboat-
 
 
 
Jag skrevs ut från sjukan igår och det var skönt att slippa sjukhusmiljön
fruktansvärt många patienter så vi var flera som fick ligga MITT på avdelningen
jag var den enda som fick åtminstone  en vik-vägg, resten låg sådär öppet, 
det är liksom personalrum , ,matpltser sova där anhöriga brukar sitta , där personalen äter och har sin rast, där alla rör sig när de ej orkar vara inne på rummet längre, alla aktiviteter sker där vi fick ligga, så det var en natt med allla lampor tända coh personalen som satt och åt och hade sin rast ooch sjuka som skrek efter hjälp. det var KAOS!
Tur jag hade min dator med mig och tittade på Judy faovriten :)'
Dessutom fick vi fruktansvärt mat till lunchen, detta skulle föreställa citronkyckling med potatisstuvning!
Är man inte sjuk när man kommer dit blir man helt klart sjuk när man kommer dit, eller så auto-påskyndar man på tillfriskningsprocessen själv så man skall komma ut fort som faaan för att ha en chans att överleva!
Doften var faktiskt värre än utseendet.. om det nu ens är möjligen men det var det ! 
Jag åt såklart inte, tvingade mig själv att ta ett tugg men det fick jag ångra hårt. den smaken ger dig hjärnblödning !!!!! borde vara olagligt att servera nått sånt, kycklingen ser ju fan inte frisk ut! Och andra sidan, vem gör det på ett sjukhus!? hahahahha känner med den kycklingen, den överlevde helt enkelt inte ! 
Fick dock oväntad finbesök , Sol dök upp där som en Sol och underhöll mig en stund och visade mig sin nya tatuerin, jag blev avundsjuk !  ! ej färdigläkt så det ser ut som det gör, men grymt nice i verkligheten!
Senare måndagkväll Skrevs jag ju som sagt  ut  och L.ena och Kurt kom och hämtade mig!
jättesnällt, och så många som verklgien har erbjudit mig hjälp och verkligen hört av sig från alla håll och kanter, blir ju nästan yr att förklara för varenda en så jag la ner det där med mobilen ett tag, första natten på sjukan efter att ha skrivit här så var det som att jag var telförsäljare, jag pratade i tel nonstop och folk ringde om varann och fick ingen ro alls.. någon säger till någon som säger till någon som ringer oxå för att veta allt...
Men jag lever och mår okej, jag är matt i kroppen och blir lätt trött och är fruktansvärt glömsk just nu, handlade mat och sedan var jag redo att gå ner och handla samma sak, glömmer bort att låsa dörren, glömmer bort folk och är allmänt virrig i hvuudet, med andra ord är allt sig lik hahaha, nejdå men jag har gjort hjärnröntgen och det visade inget konstigt förutom de uppenbara konstigheter som finns i ditt huvud sa H.enrik hahah han jobbar hemifrån hos mig, så idag lämnade han på försolan och kom hit och jobbade medan jag höll på med mitt.!
Vi hämtade L tillsammans sen och han blev såklart glad.. vi ses ju nästan varje dag men han har sovit hos H.enrik och idag Tisdag är han med mig och sussar gott bredvid mig, 
Imorgon blir det ist  Sahlgrenska för fortsatt utredning men ingen övernattning tacka guuuuud!
.........................................
Med tanke på sjukhusmaten så hade jag helt klart för mig vad jag ville äta, jaa efter att ha kollat på Sveriges Mästerkock, blev grymt sugen på indiskt och jag ställde mig och gjorde indisk het gryta med ris och stekte typ naanbröd ! sååå gott.. Åt kanske inte så mkt men hungern kommer säkert imorgon får mna hoppas på!
Taskig bild i mörkret men supergott vart det ju!
 
 
#1 - Tant Bea

men fyfan för den där maten, kycklingen ser ju röd ut , hur kan dom servera sånt till sjuka människor :( ? tur du är ute och slipper den maten! hur mår du då? har dom gett dig lite svar på vad det kan ha varit ?

men fan va gott det ser ut med din indiska gryta och brödet , skulle aldrig orka om jag var sjuk, hade nöjt mig med frysta köttbullar ^ ^
kram och krya på dig finis!

#2 - Sandra

Gud vad skönt det måste kännas att få komma hem !!! Och tillbaka i köket ser jag också 😍😍😍

#3 - www.teresia87.blogg.se

Skönt att du är hemma! Hoppas allting blir ännu bättre fr.o.m. nu ❤