Chanel

One Night In Tozo-
Redan mitten på veckan herregud, hur snabbt skall det egentligen gå?!!
Känns som det var igår det var helg ju, Jag som skulle uppdatera och grejer, 
Men vardagen kan ibland komma ivägen lite för mkt, vilket jag Inte uppskattar!
Men helgen var iaf riktigt jävla ncice och självklart får ni uppdate, , redan lovat vännerna som vill veta mer
jag hänvisar till bloggen att jag ska skriva allt på bloggen då jag inte orkar upprepa mig  men så glömmer man bort att uppdatera och då blir det bara snurrigt ju! 
Som sagt, en fantastisk fin helg, 
Barnens värld under fredag-dagen och fredagkväll var det vuxen-time all time long !
Ch.ristian kom som sagt  på besök från Sthlm fredagkväll för en trevlig afton in Gbg !
Och tillsammans fick vi ju en fredagafton i världsklass..! 
 
 När han landade i Gbg började vi kvällen hos mig med flaska skumpa och delade  blickar som fick rummet att kännas som ett bastu, ni vet känslan, när du vägrar nöja dig tills du ser det där som du tänker, " DÄR; Nu Kör Vi ,  , lite som ordspråken säger: " i don't gamble but if i did i would bet on us ;)  " ! , bara där vet man ju då att allt man kommer göra under kvällen kommer vara som  ett fantastisk  lång förspel ;)   Han var fascinerad över att vi sitter här 8år senare av ren  jävla  slump, , efter ett par timmar här kastade vi oss in i taxi då bord var  bokad på Tozo kl 22:00 ! Herregud  Och jag som nästan aldrig går på  riktiga dejter, eller jag kan gå ut och ha en finkväll med dig men jag går aldrig all in med ett genuint intresse men nu tackade jag verkligen JA  till en riktig "första dejten" och var mer än nyfiken på "första dejten världen", det var jäävligt längesen jag kände att jag helhjärtad var på en "första dejt "  ! 
------------
Helt magisk datenight fick vi båda , Herreud jag älskar  fina kvällar ! 
Med härlig miljön, fantastisk spännande matupplevelse  , skumpa som gjorde oss salongsberusade  och  sällskap i jesusklass  så kan det ju  inte bli annat än en kväll i världsklass , det tror jag ni förstår! ;)
 
Jag innan vi skulle ut,jag hittade min plats  på golvet! :/ HAHAH!
RESTAURANG T.O.S.O ! 
Vi bad om att de slår ihop två bord så vi får långbord, och så beställde  vi in 9-rätters som kocken rekomenderade och vi lutade oss tillbaka och njöt av spännande nya smaker  som kom ut en efter varann , vi fick flera  matgasm på flera rätter. Det var sååå kul att testa saker man knappt visste vad de var förnått samtidigt försöka hitta sina favoriter bland allt gott ..  Tyvärr blev det inte bilder på alla rätter och det inte så klara bilder heller men ni kan nog se lite... Vi båda var supernöjda, vi satt där i flera timmar..
 
 Efter  flera timmars fantastisk restaurangbesök och 100 olika samtalsämnen  så tackade vi fint för oss och drog vidare till Lé Pain där vi beställde in en var sin drink, slog oss ner och tittade på galna människor hahhaha, där sitter vi och njuter av livet och vipps, kastar vi oss in i varandras armar och bara kysser så jävla passionerad som i en jävla film, , detta stoppade dock inte en kille från att komma och försök avbryta oss, knacka på min axel  och säga att jag har så fina flätor att han måste få ta mitt nr så att jag kan göra på han då jag sa att jag gjort de själv.,  jag och Chr.istian doooog av garv., vem fan avbryter mitt i en het första kyss för att be om nr för flätning ? HAHAHAHHA klokren!, Den glömmer man ju inte :D 

Vi var fängslade i våra heta  moment så allt Chr.istian sa var: "Ska vi dra härirån eller " ?  YEEES blev mitt svar, taxi raka vägen hem och natten var ung och yees, jag behärskade mig själv och nöjde mig med levande passion utan intimitet, 
 
Vi däckade fint och vaknade nästa dag, utvilade , och önskan om att  stoppa tiden så vi slipper tänka på alla måsten och att han redan skall åka,  vi ströp den patetiska tids-ångesten med Lyyyxfrukost då allt jag köpte till fredagkvällens tilltugg vart ju helt orörd, så det blev mer eller mindre en brunch för oss runt 11 tiden på lördag medan solens stråalar strålade in  och värmde oss fint !
Vid 14:30 åkte vi ner till centralen och jag skulle skynda hämta grabben och hans tåg skulle rulla strax därdter, Vi kysstes farväl och löften om att snart är det vi igen ;)
När man får uppleva jesus vill man faktiskt bara ha mer och jag vet att jag själv alltid framkallar ett beroendekänsla hos den andre så gissa om vi är telefon-torskar och planerar nästa träfff som båda tycker ligger på tok för långt fram i tiden men som vi försöker lösa på nått sätt ändå!   !
 
This Jesus Har Förtur Så lets se var den här passionen kan leda oss ;), Men får ej glömma han bor i Sthlm!
 
 
#1 - Emmy

Wow !!!!!!
Bäddat för romans 😻😻😻

Svar: HAHAHAHA !Romans ? Utan tveka ;)
Chanel

#2 - Sandra

Hahahhah du och dina Jesus , jag dör!!!!!
Är det kärlek på G här eller vad är det jag läser ? 😍😍😍 låter iaf som en mycket lyxig och lyckad första dejt ;)

Svar: underbar första dejt I Tell You ;D KÄRLEK ? ? ? bollen är rund och vad som helst kan hända AHAHAH!!! Big Love <3
Chanel