Chanel

Heeeej Freeeeedag!
Hej världen, det är fredag och istället för att ligga avsvimmat på badrumsgolvet såsom man gjorde förra fredagen så sitter jag just nu i sängen och njuter av att bara kisa ut genom fönstret och se solens strålar genom fönstret , när man sitter här tror man att det är vår eller sommarsol som ligger på därute, men jag vet bättre än så, vi kom hem  för en stund sen efter en iskall men mysig dag på stan, igår var första dagen som jag kände mig "riktigt bra" efter sjukdomstiden , och idag känner jag mig som mig själv igen, underbar känsla, woopp wooppp , Jag är back 2 life haha, så L fick vara ledig och hänga med mig en fredag som denna... redan vid 10:00 var vi nere på stan, hade tid på läkarhuset och efter detta tog vi promenad , eller en SNABB promenad in tiill köpcentrum , vi ville köpa brända mandlar och njuta av solen men neeejdå, Kylan är SÅÅÅÅ bitande att det liksom går inte...  efter lite stross hamnade vi i leksaksbutiken där vi var länge,  (Puuuh)!  , sedan lunchade vi innan vi kastade oss på bussen och raka vääägen hem vid tre tiden.. nu vill jag absolut inte se mig själv utanför det här huset mer idag.. Fyfann för denna kylan alltså, det är fruktansvärt !
 
Bjuder på lite från veckan:
Jag vann fina Kaffeservice från Tradera, jag har knappt varit inne på tradera på minst 3 år, sålde mkt filmer där innan samt kläder och ibland köpte man nått , men under min sjukdom så vipps kom jag på att Tradera visst existerar hahaha, så jag budade på den här kaffeservicen och en annan , tänkte jag måste vinna nån av dem, jootack jag vann båda hahaha , denna vann jag för endast 18kr , HERREGUD, frakt på 89kr, så värt.. jättefint äldre service och hon skrev SÅ fint kort som jag fick, hon berättade historian bakom servicen som tillhörde hennes mor från 1928 och , när hennes mor senare kom med i rikstaden flyttade hon till Sthlm och hade nått och målade servicen , jag glömt hela texten men det var så fint , jag får skicka svar och tacka så mkt!  inväntar de andra servicen, oxå i äldre romantisk stil..    sedan vann jag hlasband, fråga mig inte vad det skulle vara bra för, och så servetthållare ?? HAHAHAHAH, jag bara låg där och budade hahaahha se vad ett förvirrad tillstånd kan göra med en ! 
Och så fick jag överraskning  som kom på posten som gjorde mig extra happy, Alexander i Sthlm tycker jag har så många konstnärliga sidor som jag släpar runt på  så han tycker denna äldre kameran skulle platsa bättre hos mig, (Jag försöker förklara för folk att jag HAR konstnärlig själ men jag är inte konstnärlig lagd där jag kan skapa verk på olika sätt, jag kan inte fota som en expert men jag har bilden klart framför mig, jag kan inte måla men jag har konstnärlig öga för saker, jag är inte världsbra på poesi texter eller musik men allt det träffar mig alltid så rätt och oftast så tror såna personer att bara för att man har konstnärlig själ så kan man skapa verk oxå, så är det tyvärr inte i mitt fall, trust me, JAG ÖNSKAR; skriva känns man kan göra ändå även fast att man inte är skitdukitg så det får jag hålla mig till ahha, ) Men tror ändå att nånstans där i min "konstnärliga själ så finns det färdigheter som jag inte inser än ahhahaha , vi pratar mkt om att när man går ut på en promenad en sensommar , höst oh vår att man bara vill ta bilder och föreviga stunden och helst inte på en jävla mobilkamera  , helst med äldre kamera och när jag kom hem efter sjukhusvistelsen så  hade jag ett paket att hämta ut.. Blev såååå glad, jag uppskattar gåvor mer än presenter, hatar nästan presenter för det är väl inte helt å hållet min grej och chansen är stor att jag kan hata grejen hahaha, , finns alltid djupare tanke bakom en gåva,  det här är en fin gåva med eftertanke  och jag längtar efter att få  lära mig  hantera den lite mer för att  sedan välkomna våren och sommaren med denna runt min halsen! Tänka att få framkalllar bilder igen, det var inte igår man gjorde det, jag Längtar! 
Ute i solen, njuter av lugnet och solen när vinden stod helt stilla!
Så fort Jag kände mig lite bättre var jag tvungen att klippa grabbens hår och tvätta och kamma ut den
Herreguuud så fort det har växt , han har haft 2 st inbakade flätor och den metoden gör ju att håret växer snabbare än man hinner blinka haha, klippte på sidorna och två streck bak som han önskade !
Jag är ju inte bra på det där men han var nöjd, huvudsaken , men en dag snart får vi besöka frisören igen!
Mig som frisör kommer sluta illa känner jag ahhaha jag bara kapar och hoppas på det bästa! :/ efter denna bilden fick vi såklart snygga till det lite mer därbak ahahhaa, ser ju ut som en fågel har märkt ungen annars!
Vissa växer aldrig ur sin "Söthet!"
Morning-sonshine -Fredagsfrukost
Torsdagsfiskpinnar med mos och skolans kallsås SÅklart ! Taskig bild dock!
Indisk kycklinggryta med ris räckte flera dagar... MUMS!
Afrikansk mör kycklinggryta med jordnötsmör och fufu , Guuuush SÅ gott!  Ännu godare med Lamm såklart Denna åt jag och L ändå fick man slänga nästan häflften, sååå mättande !
 
Fredagidag  iaf och humöret och hälsan är på topp, jaaa, om man jämför med hur man mått sista tiden iaf haha, Vad ska man hitta på då? med tanke på att vi alltid ska ha planer här och där så blir det verkligen en fredag bara vi två, hade lovat S:olange en fredagkväll ihop här med matlagningen och mys men jag hoppas hon har glömt detta för jag kom nyss på det men det var hellet inte 100% spikat ...Hon är ju vegetarian så det känns ju mindre lockande att ha en trevlig matkväll med med en veggoo ahahha, Vi får ta det annan gång när jag känner för att äta mindre gott ;)   Jag orkar dessutom inte laga mat, vilken tur då att man gjorde wookat igår , mest för att ha tills ikväll, jag smakade dock lite igårkväll och fyfan va gott.. doften , smakerna, man blir förfan Käääär!!!
 
 
#1 - Bea

Alltså du är så jävla grym på att laga mat, jag fattar inte varför du inte jobbar med detta ?????
sån enorm talang du besitter gumman!

så himla skönt att läsa att du mår bra igen , och det låter som en mysig dag, men va Leon växer och jag håller med, han är fortfarande lika obeskrivligt söt nu som när han var en liten bäbis :) han påminner mig så mycket om Will Smith son Jaden Smith :)

#2 - Sandra

Alltså din mat 😍😍😍😍😍


Svar: ;) Yeeep , We Looove it ha ha !
Chanel