Chanel

Datenight In Motherhood
Firar in Fredagen och livets andra lättnader  med romantisk dinner with my dear numero One ! 
Vi åt en krämig och fantastisk god kräftstjärtarpasta i gjord på grädde och aromatiskt vitt vin och mkt dill mm !
Livsfarligt gott ,,, och självklart ljuvlig musik i bakgrunden.. nedsläckt och tändat ljust. odh självklart halvt glas vin för att ta  fredagsfeeelingen till nya höjder.
Vissa helger måste man bara skåla in extra mkt och med extra glädje och tacksamhet !
Dinner In The Dark-
Jaaa, andra ting som pågår kan jag  dela i  fin detalj sen..
Jag kan säga att det har ej skrivits så mkt här på senare tid  gällande lovelife men "kärlekslivet" är all over the place right now ahhaha , så mkt att jag ju såklart inte orkat skriva ett ord om det här just nu för det är så "många" inblandade hahaahha! I en perfekt värld hade det ju varit heeeelt perfekt  för mig, men verkar bara vara jag som tycker så., råder för mkt svartsjuka runtom!  Jaa, det gjorde inte saken bättre när jag har mått illa och dåligt nu i över 2veckor..Man tror man är försiktig, sedan blir man lite fööör bekväm och sedan låter man passionen ta över och rätt som det är ska man stå  sitt kast.. GIve Me A Fucking Break Dear You Karma!
Jag och "New Mr X" från 2015 och från och till fram till nu  Är återigen en  Ny kapitel med ny drama ..with the fucking rest!   Drama Here we gooooo.. I Know  , Take The Blame On Me ;)!
What Can I Say?
I Am Woman Of Passion! ;)
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Men nej, vad mysigt!!

#2 - Emmy

Fyfan va gott det där ser ut, va duktig du är 💖💖 och nu blev jag genast nyfiken på vad som pågår i ditt kärleksliv egentligen 😳😳😳

#3 - Sandra

Öppna eget seriös , du är grym !!!!!

#4 - Aytan

Omg vi har myyyycket att prata om🤣😍❤️ Detta får du och jag ta den kvällen vi ska ut och festa 😍 är så nyfiken att jag spricker😍